Menu

Cart
A+ A A-

Kedves Látogatónk!

Bemutatótermünk szeptember 21. és 29.  között szabadság miatt zárva tart. A webáruházunk zavartalanul üzemel, de a feladott megrendeléseket csak egy hét csúszással, október 1-től kezdve tudjuk teljesíteni. Türelmét és megértését köszönjük!

 szabadsag

Denon HEOS 3 hálózati audiolejátszó
Nagyítás
Denon HEOS 3 hálózati audiolejátszó Denon HEOS 3 hálózati audiolejátszó Denon HEOS 3 hálózati audiolejátszó Denon HEOS 3 hálózati audiolejátszó Denon HEOS 3 hálózati audiolejátszó

Denon HEOS 3 HS2

Gyártó Denon
Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett
4-5nap.png
Fogyasztói ár: 109.990 Ft
Egység a dobozban:
1 db
Termékszin
garancia3ev

Hálózati audiolejátszó, beépített erősítővel és hangszóróval

HEOS 3 - Hordozható és egyben a tökéletes kiinduló pont.


Ideálisan használható a kis és közepes méretű szobákban, például a hálószobákban, az irodákban és a konyhában. Ez a kompakt, de minden funkcióval felszerelt hangszóró lejátssza a felhőben, a telefonban vagy a táblagépben tárolt, valamint az USB és NAS forrásokból származó zenét is. Ez lehetőségek tárházát jelenti.

Rendelkezik továbbá két egyéni szélessávú meghajtóval és egy kétcsatornás, D-osztályú erősítővel, amelyek mind a korszerű, hangstúdiókban kifejlesztett digitális jelfeldolgozást használják. A szakszöveg magyarul: Nagy, tiszta, tesztelt, stúdió-szintű hangzás.

 

 • A KETTŐS EGYÉNI TELJES KÖRŰ MÉLYNYOMÓKAT A KÉTCSATORNÁS D-OSZTÁLYÚ ERŐSÍTŐ MŰKÖDTETIK
 • ELÉG KICSI AHHOZ, HOGY BÁRHOL ELFÉRJEN, AHOL NAGY HEOS HANGZÁSRA VAN SZÜKSÉG
 • A KÉT SZÉLESSÁVÚ MEGHAJTÓ SOKSZÍNŰ ÉS TISZTA HANGOT TEREMT A HATÉKONY, KÉTCSATORNÁS DIGITÁLIS ERŐSÍTŐ SEGÍTSÉGÉVEL
 • HANGERŐ FEL, HANGERŐ LE ÉS NÉMÍTÓ GOMBOK, NÉMÍTÁS LED-JELZÉS, TÖBBSZÍNŰ ÁLLAPOT LED-JELZÉS
 • BASSZUS- ÉS MAGAS VEZÉRLÉS
 • INGYENES HEOS ALKALMAZÁS IOS ÉS AZ ANDROID RENDSZEREKHEZ
 • INDÍTSA EL KEDVENC – PÉLDÁUL SPOTIFY, PANDORA, RHAPSODY VAGY TUNEIN – ZENESZOLGÁLTATÁSÁRÓL A ZENEI ADATFOLYAMOT
 • INDÍTSA EL A ZENEI ADATFOLYAMOT AZ IOS VAGY ANDROID OKOSTELEFONON VAGY TÁBLAGÉPEN HELYILEG TÁROLT ZENÉBŐL.
 • AZ USB-ALJZAT ÉS A KIEGÉSZÍTŐ BEMENETI ALJZAT LEHETŐVÉ TESZI LEJÁTSZÁST EZEKBŐL A FORRÁSOKBÓL EGY VAGY TÖBB HEOS-LEJÁTSZÓN, TÖKÉLETESEN SZINKRONIZÁLVA
 • INDÍTSA EL A ZENEI ADATFOLYAMOT OTTHONI HÁLÓZATÁNAK ESZKÖZEIBŐL, PÉLDÁUL A NAS-MEGHAJTÓKRÓL ÉS SZÁMÍTÓGÉPEKRŐL
 • A BEÉPÍTETT KÉT SÁV VEZETÉK NÉLKÜL KAPCSOLÓDIK A NORMÁL OTTHONI VEZETÉK NÉLKÜLI HÁLÓZATOKHOZ
 • ETHERNET-ALJZAT A VEZETÉKES HÁLÓZATI KAPCSOLÓDÁSHOZ

 

Bemutatkozik a HEOS by Denon:
A modern vezeték nélküli audio rendszer, amely bármely szobát képes megtölteni a kedvenc zenéivel - kiváló hangminőségben
2014. június 2. – A Denon, mint a kiváló minőségű otthoni szórakoztató elektronikai termékek egyik vezető gyártója nagy örömmel mutatja be új és izgalmas vezeték nélküli multi-room hangrendszerét: HEOS by Denon.
A HEOS egyszerűen csatlakozik a meglévő Wi-Fi hálózathoz és Denon audio minőséggel tölti be az összes szobát. Egyszerűen vezérelhető a modern és intelligens alkalmazás segítségével, amely elérhető az iOS és az Android mobil eszközökre. Az elegáns, kompakt, vezeték nélküli hangszórókon keresztül a HEOS továbbítja kedvenc zenéit a világ vezető online zenei szolgáltatásairól, beleértve a legjobb "felhő" forrásokat, a hagyományos műsorforrásokat és minden olyan intelligens eszközt, melyről szeretne zenét hallgatni a szobában.
A HEOS by Denon termékek bevezetését 2014 augusztusára tervezzük, amikor is bemutatunk három lenyűgöző vezeték nélküli többzónás zenelejátszót (299-599 € árkategóriákban). Ezek a hihetetlen zenelejátszók egyszerű hozzáférést biztosítanak a legnépszerűbb "felhő" zenei szolgáltatásokhoz. Egyszerű Wi-Fi beállítás jellemzi őket, valamint egyetlen alkalmazással vezérelhető az egész ház - amely elérhető az iPhone és Android készülékekhez. Egy opcionális Access Point - hatáskör bővítő - is elérhető lesz, hogy javítsa és bővítse a felhasználók számára a már meglévő otthoni vezeték nélküli hálózatot (külön megvásárolható).
"A HEOS képviseli a következő fejlődési pontot a Denon termékek között. A Denon az a cég, amely már több, mint 100 éve folyamatosan vezető szerepet tölt be a hangminőség, az új technológiák és az innovatív termékek körében, amelyek nem csak vonzóak, hanem előremutatnak abba az irányba, amit a fogyasztók keresnek," mondta Brendon Stead, a Denon termékfejlesztési alelnöke. "A nagyszerű HEOS vezeték nélküli hangsugárzókon lejátszhatja az okos telefonján található zenéket. Ha több, mint egy hangsugárzója van, akkor azok úgy működnek az egész házban, mint egy multi-room rendszer. Ez az ideális audio kiépítés biztosítja a Denon zenei élményt a mai elfoglalt vásárlók számára, így téve lehetővé számukra azt, hogy teljes mértékben élvezhessék a kedvenc "felhő" zenei szolgáltatásaikat." A Denon Különbözősége: ahogy a HEOS elvarázsolja a világot
Hangminőség
Kezdjük a hanggal, a Denon prémium audio minőségével. A Denon több, mint nyolc éves fejlesztése egyesült a több, mint 100 éves vezető audio innovációs tapasztalattal, amely végül a HEOS megtervezéséhez vezetett. Ez az oka annak, amiért az új rendszer hangminősége egyedülálló:
• Audiofil szintű szinkronizáció. A rendszer tervezésének az alapja egy új technológia, amely hihetetlen szintűszinkronizálásra képes, olyan szinten, amit az audiofil rajongók is nagyra értékelnek.
• Modern audio DSP optimalizálás. A Denon partnerségre lépett a Waves Audioval, a világ egyik vezetőprofesszionális digitális jelfeldolgozás (DSP) tecnológia fejlesztőjével. A HEOS a beépített MaxxAudio® by Waves technológiát tartalmazza a kifinomult és testreszabott hangzás eléréséhez. Így vált elérhetővé a csúcsminőségű hangminőség és az optimális hangélmény.
• Kiváló akusztikai dizájn. A Denon audio szakértelme megfelel a mai modern, internethez csatlakozott zenerajongók egyedi igényeinek.
Egyszerűhasználat
Nyissa ki a dobozt és a HEOS hangsugárzó egyszerűen életre kel az intuitív és jól megtervezett teljes otthoni vezérlés - a Denon Controller alkalmazás - által, amely elérhető az iOS és az Android rendszerekhez is. Ez megkönnyíti és kényelmessé teszi a beállítást és a lejátszók kezelését az amúgy is gyakran használt vezeték nélküli eszközökkel. Működik bármely meglévő otthoni Wi-Fi hálózattal, a lejátszók könnyedén csatlakoznak az otthoni hálózathoz. Valóban perceken belül elkezdheti élvezni a kedvenc zenéit, a szobát betöltő kiváló hangzással - nincs Ethernet kábelre sem szüksége.
A Wi-Fi kapcsolat kulcsfontosságú a zenelejátszáshoz és a jó hangminőséghez. A Denon kétsávos Wi-Fi-je a modern Wi-Fi hálózatokat használja a legjobb minőség érdekében. A rendszer integrálja a kétsávos 802.11n Wi-Fi-t, hogy biztosítsa a nagy hatótávolságot és a sávszélességet, így kapja meg azt a szabadságot és rugalmasságot, hogy a HEOS termékeket bárhol elhelyezhesse az otthonában. A Denon rendszer elkerüli a közös források interferenciáját, melyet az egysávos Wi-Fi okoz a Bluetooth, a mikrohullámú sütő, a gyermek monitor és a vezeték nélküli telefonok által.
Ha le kell küzdeni a bonyolult, Wi-Fi által teremtett körülményeket, a gyenge Wi-Fi tartományt, vagy ha az első alkalommal van szükség hálózat létrehozására, akkor a Denon Range Extender (hatáskör bővítő) lehet a megoldás. A HEOS Extend felerősíti a teljes otthoni hálózatot minden Wi-Fi eszköz számára.
Tartalom és lejátszás
Ha be van állítva a rendszer, akkor csak dőljön hátra és élvezze, tapasztalja meg a hozzáférést a világ vezető online zenei szolgáltatásaihoz. Az USB és NAS lejátszással a HEOS lehetővé teszi, hogy streamelje a merevlemezen tárolt zenei gyűjteményét egy pendrive-ról, vagy egy NAS-meghajtóról. Játsszon le zenét helyben, vagy egy másik Denon vezeték nélküli hangsugárzón, vagy az összes Denon Vezeték nélküli hangszórón egyszerre, hogy ne hagyjon ki egy ütemet sem.
A HEOS by Denon termékek választéka az első modellek bemutatása után hamarosan bővülni fog egy előerősítős és egy erősítővel ellátott modellel is. Az előerősítős modell elérhetővé teszi a HEOS funkcionalitását a hagyományos Denon audio termékek számára is. Az erősítővel ellátott modellre passzív hangsugárzókat lehet csatlakoztatni és így lehetőség nyílik akár kültéri zónák létrehozására is. Ezek a készülékek várhatóan az első modellek utáni hónapokban fognak megjelenni, 2015-ben és azután.

Műszaki adatok

 

 • 2-csatornás digitális erősítő
 • Két egyedi tervezésű szélessávú hangsugárzó
 • Vezeték nélküli sztereó párosítás két hangszóróval
 • Vízszintes és függőleges elhelyezés
 • Falra szerelhető
 • USB + AUX bemenet
 • Hálózati lejátszás DLNA szabvány szerint
 • Hálózat: Vezeték nélküli kapcsolódás: Szabványos 802.11a/b/g/n hálózatokon, 2,4 GHz-es 5 GHz-es sávokon működik. Vezetékes kapcsolódás: Szimpla RJ-45 aljzat az Ethernethez történő vezetékes kapcsolódáshoz
 • Méretek: Ma 128 x Szé 275 x Mé 156 (mm)
 • Súly: 1,9 Kg
 • Kapható fekete és ezüst-fehér színekben
 • A csomag tartalma: HEOS 3 hangszóró, tápegység, 3,5 mm-es audiokábel, Ethernetkábel, Gyorsindítási útmutató
 • Támogatott audioformátumok (USB, DLNA): Tömörített MP3, WMA (beleértve a megvásárolt Windows Media letöltéseket), AAC (MPEG4), FLAC, és a nem tömörített WAV fájlok támogatása. A 44,1 kHz-es mintavételi frekvencia natív támogatása. A 48 kHz-es és a 32 kHz-es mintavételi frekvenciák további támogatása. Megjegyzés: Az Apple „Fairplay", WMA DRM és WMA Lossless formátumok jelenleg nem támogatottak. Lehetőség van a korábban megvásárolt Apple „Fairplay" DRM-védelmű zeneszámok frissítésére.
 • Támogatott zeneszolgáltatások: A HEOS alkalmazással az alábbi vezető felhőalapú szolgáltatásokból játszhat le zenét: Pandora®, Napster, Spotify®, TuneIn és bármely, a DRM nélküli zeneszámokat támogató szolgáltatás. (A szolgáltatás elérhetősége régiónként eltérő.)
 • Támogatott internetes rádió: MP3, WMA adatfolyam

Videók

 

Linkek

Felhasználói kézikönyv (angol)

Műszaki adatlap

Egység a dobozban: 1 db

Mások ezeket is megnézték

Nincs kép beállítva

Paradigm DSP-3100 mélyláda

Paradigm DSP-3100

247.690 Ft
XTZ SUB 12.17 mélyláda

XTZ SUB 12.17

239.900 Ft

Mostanában megtekintett termékek

109.990 Ft

Kiemelt ajánlatok

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció