Myryad

Myryad

A Myryad márkát két testvér, Chris és Dave Evans valamnt feleségeik, Sue és Lynn alapították. A cég 1995-ben kezdett el kereskedni, mely idő alatt Chris, Dave és Lynn minden idejükben Anglia déli partján fekvő Portsmouthtól nem messze található hampshire-i Waterlooville-ben.

A márka filozófiájábak egyik legfontosabb eleme az, hogy egy kiváló hangú erősítő, vagy bármi más hifi termék, tervezésénél minden apró részlet kiemelt figyelmet követel. Ha csak egyetlen kulcsfontosságú részlet kimarad, akkor a nagyszerű termékből máris középszerű lesz. A tervezőknek mindig a termékek egészét kell szem előtt tartaniuk, nem fókuszálhatnak túl sokat a "kedvenc" területükre.

A gondos és pontos mérnöki munka a csúcs-diságn felé vezető út 90%-áig képes elvinni, és enélkül a munka nélkül a design elbukna. Azonban a végső 10% az, ami megkülönbözteti a legjobb hifi márkákat. Az erősítő kritikus aspektusainak mély megértése vezethet a legjobb áramköri topológiákhoz és fizikai elrendezéshez. Emiatt is fontos hogy a termékre összességében tekintsünk. Egy erősítő és a tápellátása egy egységet alkotnak - és így is kell tervezni őket.

A hangszín egyensúlyának utolsó fontos részletei a zeneiség és hang színpadképe, melyek a legjobb erősítőket is megkülönböztetik egymástól, és nagyban befolyásolják őket a komponensek típusai és minősége.

A gondosan megválogatott minőségi komponensek használatát az olcsóbb termékeikből sem spórolják ki. Így például a  precíziós fémbevonatú ellenállások és prolipropilén bevonatú kondenzátorok megtalálhatóak a legolcsóbb termékeik kulcsfontosságú részeiben is. Ezeknek az alkatrészek nagyban hozzájárulnak a a nyitott és tiszta, de ugyanakkor meleg és zenei hanghoz, amit minden Myryad termék magáénak mondhat.

Nincs ilyen termék.
Keresendő kifejezés
Keresés típusa
ÉS (mindegyik szó szerepel)
VAGY (bármely szó szerepel)
Keresés kategóriában
Összes kategória
Miben keressen
Név
Rövid leírás a termékről
Termék részletes tulajdonságai
Egyéb választható tulajdonságok
Termék paraméterek
Minimális ár
Ft
Maximális ár
Ft