Creaktiv

A CREAKTIV kizárólag német alapanyagokból dolgozik több, mint 30 éve van a piacon. Egy hifi készülékállvány-specialista fejlesztő és gyártó német vállalat, amely kiemelkedő rezgéscsillapítási tulajdonságokkal bíró moduláris hifi állványrendszereket kínál: a belépőtől kezdve a high end szintig minden minőség és árkategóriában megtalálható az adott készülékhez vagy rendszerhez legjobban illő készülékállvány, legyen szó akár 1 polcos végfokállványról, a hagyományos 2-5 polcos állványtornyokról, vagy a leginkább házimozi rendszerek esetén hasznos dupla, vagy tripla széles megoldásokról, sőt egyes állványok oldalsó szekcióit akár egy középső 3-4- vagy 5 polcos toronnyal is egybe lehet építeni - szinte nincs lehetetlen!

A CREAKTIV állványokat az első osztályú anyagminőség, a legmagasabb szintű kézműves munka, a moduláris felépítés, négykamrás kialakítású lábak, rendkívüli méretpontosság, melamin, rétegelt lemez, illetve üveg/fakompozit készülékpolcok és kiemelkedő tulajdonságú, a kategóriákban felfelé haladva egyre kifinomultabb rezonancia elnyelő kitöltőanyagok használata jellemzi.

Minden Creaktiv állvány és szekrényrendszer garantálja a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók az egyéni igényekhez is. A termékpaletta széles: hifi állványok, rezgéselnyelő elemek, bázisok és kiegészítők (padlókúpok, tüskék görgők)

Nézet:
Sorrend:
Creaktiv Audio 1
Creaktiv Audio 1
Creaktiv LP Safe
Creaktiv LP Safe
Creaktiv Trend 1
Creaktiv Trend 1
Creaktiv Trend 1 HG
Creaktiv Trend 1 HG
Creaktiv Trend 2
Creaktiv Trend 2
Nézet:
Sorrend: