Ruark

A Ruark egy Anglia délkeleti partvidékén működő családi vállalkozás, egy nagyszerű, az igényes hangrendszerek iránt elkötelezett csapattal. Inspirációnk változatos, és a tapasztalatainkból, a csodált dolgokból, a zene iránti szeretetünkből és a southendi tengerparton tett sétákból származik.

Eredetünk a hifi korai napjaira nyúlik vissza. Azóta sok minden változott, de a nagyszerű zenei rendszer alapelvei ugyanazok, mint valaha, ezért ragaszkodunk hozzájuk.

Alapítónk, Alan O'Rourke gitározva nőtt fel, és apja ipari munkája révén hi-fi berendezésekkel volt körülvéve. Így nem teljesen meglepő, hogy később saját audio céget alapított. Az első termékünk az 1980-as évek elején a Sabre volt - egy kedves kis könyvespolc típusú, kétutas hangszóró, amely díjakat nyert és felhelyezett minket a térképre. Abban az időben minden hangszóróház fából készült, sok még ma is az. Alan apja, Brian, képzett hangszekrénykészítő volt, és a brit hifi néhány úttörő nagyjával dolgozott együtt. Megértette, milyen fontosak az anyagok és a konstrukció a zenei rendszer hangzása szempontjából. Mint apa, mint fia. És ezeket az elveket ma is alkalmazzuk, amikor termékeinket frissítjük vagy tervezzük.

"Egész életemben szerettem a zenét, körülvéve nőttem fel, és mindig is a szenvedélyem volt. Gyerekkoromban édesapám tanított meg gitározni, mivel egy cégnél dolgozott, amelyik ezeket a hangszereket importálta. Így, amikor felnőttem, rengeteg csodálatos felszerelés vett körül.

A zene mindig is a Ruark Audio középpontjában állt, és arra törekszünk, hogy kedvenc dalaink és albumaink a lehető legjobban szóljanak. Reméljük, hogy Ön is ugyanolyan sokat kap a termékeinktől és a zenétől, mint mi."

Alan O'Rourke, alapító

Nézet:
Sorrend:
Ruark MR1
Ruark MR1
169 990 Ft
Ruark R1 MK4
Ruark R1 MK4
129 990 Ft
Ruark R1s
Ruark R1s
149 990 Ft
Ruark R2 MK4
Ruark R2 MK4
199 990 Ft
Ruark R810
Ruark R810
1 349 990 Ft
Nézet:
Sorrend: