Silent Angel

SILENT ANGEL – CSÚCSMINŐSÉGŰ DIGITÁLIS ZENELEJÁTSZÁS


A Silent Angel márka fejlesztője a tajvani Thunder Data, egy zeneipari rendszer integrátor. A Thunder Data egy innovatív vállalat, a Hi-Fi streaming szakértője, amely minőségi komponenseket kínál a lakossági Hi-Fi streaming hálózatokhoz, illetve high-end audio termékekhez fejleszt szoftveres és hardveres megoldásokat.

A Thunder Data fejlesztőmérnökei korábban a számítástechnika szerteágazó területein nagyvállalati környezetben szerezték tapasztalataikat a teljesítmény- és alkalmazásfejlesztés, hálózati teljesítmény optimalizálás, adatbázis/webszerver teljesítmény optimalizálás, az összeköttetések teljesítményének hangolása, az adattárolási nyomkövetés, a fájlrendszerek teljesítményének értékelése, a technológia menedzsment és az algoritmus kutatás területén. Mindazt a tudást, amelyet az adatkommunikáció, az adathálózatok, az adattárolás és a számítástechnika területén szereztek, beépítették a Silent Angel termékekbe. A Silent Angel termékek a zene szerelmesei számára születtek, azok számára, akik szeretnének kiépíteni egy kiváló, otthoni HiFi hálózatot és ennek során a lehető legtisztább hangminőségre törekszenek.

Az otthoni HiFi streaming hálózatok megvalósításához nagy pontosságú 8-16 portos audiofil minőségű hálózati switch-ek, belépő és audiofil kategóriájú hálózati audio streamerek/transzportok, stabil lineáris tápegységek és felső kategóriás hálózati lejátszó/Plug-n-Play Roon Core/szerver állnak rendelkezésre.

A Silent Angel fejlesztői komoly erőfeszítéseket fordítottak arra, hogy a hardveres, mechanikai kialakítástól kezdve egészen a szoftveres megoldásokig mindent optimalizáljanak. A fejlesztések célja minden esetben a lehető legtisztább és ezáltal a lehető legjobb hangminőség elérése volt, minden lépést ennek rendeltek alá: minden terméket úgy alkottak meg, hogy azok összetevőinek tökéletesítésével végül az adott árszinten egy kompromisszumok nélküli, kiváló hangminőséget kínáló eszköz szülessen. A Silent Angel termékekben használt technológiák a forrás oldalról innovatív módon szolgálják ki a teljes Hi-Fi audio rendszert, különösen a nagyfrekvenciás zajok kiküszöbölésére, a jitter csökkentésére és a rendkívül stabil kimeneti teljesítményre tett erőfeszítések révén. A termékcsalád elemei számos megoldást kínálnak a high-end audio iránt elkötelezett felhasználók számára és a jelminőség, illetve a zenei szerverek által nyújtott teljesítmény javításával járulnak hozzá a még magasabb színvonalú zenehallgatáshoz.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: