Audio Analogue

Történelem

Az Audio Analogue 1995-ben született Toscanaban, Lucca, és Pisa városának közelében. A magas kategóriás Hi-Fi-ben járatos mérnökök, az elektronika más területéről nagy gyakorlattal érkezett tervezők, és profi kereskedők csapata tette a márkanevet az audiofil rajongók kedvencévé Olaszországban, és a világ más országaiban.

Olyan termékek, mint például a Puccini, a Maestro Integrated, a Paganini, a Maestro CD, a Verdi Cento a kínálat többi elemével együtt segített az Audio Analogue márkanevet, mint a minőség, és a hangminőség elkötelezett híveként ismertté tenni.

A termékek ténylegesen olasz gyártásúak, szívvel, lélekkel, és szakértelemmel, kézzel épülnek egy kis üzemben. Teljesen kézi munka minden részük. Minden termék alapos ellenőrzésen megy át, de a legfontosabb minden esetben a hallgatási teszt, hiszen csak ez garantálhatja a rajongóknak, hogy a kedvenc muzsikájuk tökéletes minőségben fog megszólalni.

Filozófia

Mi a célja egy Hi-Fi berendezésnek? A válasz egyszerű. A hangokat, és a hozzájuk tartozó részleteket természetes módon reprodukálni. A választ megadni egyébként okkal egyszerűbb, mint olyan készüléket tervezni, amely erre ténylegesen képes.

Egy készülék legfontosabb funkciója, hogy a zenei jeleket a lehető legkevesebb módosítással kezelje, és természetes módon mutassa be. De mi ennek a legjobb módja?

A zene csodálatos világában, valamint egész életünkben érzelmek vesznek körbe minket. Nevetésre, vagy sírásra késztetnek, emlékezünk rájuk, segítenek akár a leg elvontabb művészi stílust is megérteni. Az előadó művész, és a szerző célja, hogy érzelmeket tolmácsoljon a művészetével.

A tervezési stílusuk alap gondolata az, hogy képes legyen a készülék az érzelmek megjelenítésére úgy a bemutató minőségével, mint a teljesítményével. Egy projekt minden elemét hosszú hallgatás tesztek sorozatával finomítanak, a labor munka a méréssel csak ezután következik.

Az Audio Analogue fennállásának húsz éves évfordulójára mutatta be a Puccini Anniversary modellt. A cég életében ez forduló pontot jelentett, amely magában egyesítette minden korábbi fejlesztési tapasztalatukat, és megmutatta a világnak a zenéhez fűződő viszonyukat. Ebben mutatta meg az Audio Analogue a jövőt, amely magas ár, és minőség kategóriás készülékeivel meg akar valósítani. Csodálatos minimalista formatervezés mellett kimagasló tervezés, és kivitel minőség jellemzi.

Hosszan lehetne a Puccini Anniversary tervezés folyamatáról mesélni. Mindenképpen meg kell említeni az Aitech laboratórium közreműködését. Nagy szerepük volt abban, ami az Audio Analogue nevet jellemzi a múltban, és jellemezni fogja a jövőben.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: