Ultrasone

GERMAN ENGINEERING

Ki ne ismerné a kifejezést, ami a megbízhatóság és minőségi ipari gyártmányok összefüggését hivatott leírni az egész világon?
A német precíziós gyártás és tervezés eredete Bajorországba vezethető vissza a múlt század elejére. Az itt kialakult ipar olyan márkákat adott a világnak, mint például a BMW.

München mellett jött létre tökéletességet nyughatatlanul kereső német alapító jóvoltából a valós sztereó hangzást és térhatást fejhallgatókon keresztül elérhetővé tenni  szándékozó ULTRASONE márka. Immáron több mint 25 éve állítanak elő nagy lelkesedéssel és szenvedéllyel kiváló minőségű fejhallgatókat a Starnbergi-tó mellett Bajorországban. Törekvéseiket siker és elismerés koronázza. Az évek során megváltoztatták a felhasználók véleményét a fejhallgatóról. Funkcionális tárgyból műalkotás és munkaeszköz lett. A történet 1991-ben kezdődött, amikor egy zenész a saját ízlésének megfelelő fejhallgatót készített a saját zenei felvételeinek a visszahallgatására, valamint megkísérelte reprodukálni a fejhallgatók hiányzó térbeli információit. A szűk szakmai körben elismerté vált prototípus fejhallgatóból később, 2004-ben lett az Ultrasone HFi-100, a márka első fejhallgatója.

Több világhírű és Európa szerte ismert művész, mint Axl Rose a Guns' n Roses frontembere és újabban az AC/DC énekese, vagy a német nyelven (is) rap-pelő Moses Pelham és a LaBrassBanda is ULTRASONE termékek mellett tette le a voksát.  Számos nemzetközi DJ, mint Sara Castro, TAVO vagy Kai Schwarz is nagy megelégedéssel használják az ULTRASONE fejhallgatókat.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: