Primare

A Primare filozófiája

A technológiának úgy kell fejlődnie, hogy elkerülje a felesleges bonyolultságot amelyet a soha nem használt alkalmazások beépítése jelenthet, ám ezzel együtt a multifunkciós berendezésnek átgondolt formában tartalmaznia kell minden naprakész praktikus lehetőséget.

A Primare válasza skandináv stílusú: beépíteni a legjobb technológiákat, de egyszerűsíteni a hozzáférést ezekhez. Megpróbáljuk megérteni a bonyolult dolgokat, és úgy építjük be a készülékekbe, hogy értékelni lehessen a használat egyszerűségét. Hiszünk abban, hogy az átgondolt, kifinomult tervezésben nagy hatalom rejlik, és ez teszi a berendezéseinket használhatóvá hosszú éveken át.

Primare design: összeszokott tervező csapatunk célja az, hogy a lehető legjobb gyakorlati megoldásokat megtalálja, és egyedi, Primare stílusban oldja meg.

Primare hang: Nincs ilyen, hogy Primare hang! Elutasítunk mindent amely módosítaná az audió, vagy videó anyagok természetességét. Válogatott technológiák és kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával a lehető legtermészetesebb bemutatás módot valósítják meg a készülékeink. A fejlesztések mindegyike a lehető legrövidebb jel út, a monoblokk felépítés, és a legjobb minőségű feldolgozó technológiák összeszervezéséről, és egy készülékbe integrálásáról szól

A Primare termékek fontos jellemzői:

Egyszerű kezelhetőség: A készülékeket könnyű megérteni, és kezelni. Minden felesleges komplexitást elutasítunk
Természetesség: Ezt az innovatív technológiák és a kiváló minőségű alapanyagok segítik elő
Fejlesztés: Logikus, józan tervezés segíti a praktikus felhasználás módokat
Formatervezés: Gyönyörű, letisztult elegancia, amely bármilyen szobához természetes módon illeszkedik
Következetesség, és megbízhatóság: Minden termékünket jól bevált tervezési és fejlesztési filozófia szerint építjük, ezek garantálják a következetességet, és a megbízhatóságot.

Nézet:
Sorrend:
Primare CD35
Primare CD35
1 185 000 Ft
Primare I15
Primare I15
513 500 Ft
Primare I25
Primare I25
1 106 000 Ft
Primare I35
Primare I35
1 501 000 Ft
Primare PRE35
Primare PRE35
1 264 000 Ft
 
Nézet:
Sorrend: