Sivga Audio

A 2016-ban alapított Dongguan Sivga Electronic Technology Co., Ltd. a kínai Dongguan városban található. Ez egy átfogó vállalkozás, amely integrálja a kutatás-fejlesztést, a termelést és az ügyfélszolgálatot. A Sivga a csúcskategóriás fejhallgatók innovációjára és gyártására összpontosít. Gazdag tapasztalattal és technológiával rendelkezik a fejhallgató akusztikai iparban. A mérnöki csapatot számos kiváló szakember alkotja az elektronikus és az akusztikus területről.

 

A Sivga élmény olyan, mint egy régi, kedves film, amit ha újra és újra megnézünk, megnyugszunk és átgondoljuk az irányt. Amit örökölni és kifejezni szeretnénk, az nem csak néhány termék. Ez a gondolat, a lélek és az érték áll mögöttük, ami a Sivga varázsa.

A kiváló formatervezés, a technológia és a termékinnováció révén a Sivga márkaörökségét és értékét új módon értelmezik, így az egyedi audiovizuális élvezet közvetlenül és kényelmesen integrálható az életébe, akár otthon, akár szabadtéri tevékenységek során.

Filozófia megvalósítása:

A fókuszálás finomítja az idő minőségét. A kitartás csiszolja a finom érzést. Sivga mindig úgy véli, hogy egy finom és tökéletes termék elkészítéséhez minden lépést és a munka egy részét gondosan, jó kivitelezéssel kell elvégezni. A termék csak így állhatja ki az idő próbáját.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: