Soulution

soulution – A hang természete

A tiszta hangzás. Nincs torzítás. Nincs mesterséges kiemelés. Semmit sem adunk hozzá, semmit sem veszünk el belőle. Nem is hagyunk el belőle semmit sem. Csupa olyan cél, amire számos audió gyártó áhítozik. De csak kevésnek sikerül elérnie. A soulution mérnökeinek sikerült. Mégpedig mindenféle marketing trükk nélkül. A gépeink kívülről egyszerűek, sallangoktól mentesek. Belül pedig a költség nem számít technológia tárháza. Eredményeként pedig rendkívüli hangzást produkáló készülékek születtek. A készülékeink egyszerűen a zenét szólaltatják meg, tisztességesen, szenvedéllyel, minden finom részletével és kifinomultságával együtt.

Ez az, amit mi úgy értelmezünk: A hang természete

Amit a soulution cégről tudnia érdemes

A soulution cég a svájci Dulliken városkában található Spemot részvénytársaság tagvállalata. A Spemot az autóiparban és egyéb területen, többek között a vendéglátóiparban használatos elektronikus eszközök és motorok nemzetközi hírnévnek és elismertségnek örvendő tervezője és gyártója. A cég az egyedi igények kielégítésére is alkalmas különleges innovatív megoldások terén rendelkezik a legtöbb referenciával.

A csúcskategóriás audió termékek tervezésére és gyártására szakosodott soulution márkát Cyrill Hammer és Roland Manz, a cég két szenvedélyes csúcskategóriás audió készülék hobbistája hozta létre. A páros évek óta árusítja sikerrel Svájcban a brit Hi-Fi & Records magazint. Mindkét mérnök a legjobb amerikai és japán erősítőket hallgatta az otthonában, de egyik sem volt elég jó a számukra. Így fogtak hozzá olyan audió termékek fejlesztéséhez és gyártásához, amelyek új szabványt teremtettek az audió készülékek világában.

Ahogy azt a soulution termékek tesztjéről világszerte megjelent írások is igazolják, Hammer és Manz urak minden bizonnyal elérték a céljukat.

Formatervezés

A soulution termékek egyedülállóan kifinomult hangzásához egyedi formaterv és stílusvilág is tartozik. Az egyedi stílusjeleket felvonultató készülékházaink külső megjelenési képüket és belső szerkezeti felépítésüket tekintve is egyedülállóak. Méretük révén is tökéletesen illeszkednek a modern, vagy a klasszikus épített környezetbe, tetszetős kivitelük, kifinomult vonásaik révén pedig nemcsak akusztikus, hanem vizuális élményt is jelentenek. A készülékeink házát éppen olyan gonddal tervezzük, mint a benne rejlő elektronikát. Több kiviteli tervvázlatot is készítünk és mindig azt választjuk végső megoldásként, amely optimálisan elégíti ki a hőelvezetési, a mechanikai és az esztétikai elvárásokat.

Formatervezési díjak

Fáradozásainkat számos siker koronázta. A soulution termékek több értékes formatervezési díjat is kaptak, időtlenül elegáns kivitelüket számos nemzetközi bíráló bizottság jutalmazta a legnagyobb elismeréssel.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: