Advance Acoustic

Az Advance Acoustic francia gyártó minőségi elektronikákkat és hangfalakat forgalmaz megfizethető áron.

Az 1995-ben alapított Advance Acoustic márka az ADVANCE PARIS tulajdona. Cégünk Párizstól mintegy húsz kilométerre, a Roissy Charles De Gaulle repülőtér és az Orly repülőtér között található. Csapatunk Franciaországban olyan szakemberekből áll, akiknek közös célja a kiváló audio komponensek fejlesztése. A kutatás-fejlesztés, az adminisztráció, a logisztika, az értékesítés utáni és a marketing szolgáltatások minden igényt kielégítenek.
A kezdetektől a mai napig
1995-ben Toulouse-ban született meg a márka és az alap koncepció, miszerint kiinduló ötlet egyszerre volt egyszerű és merész: hangberendezést tervezni, kedvező árú, de hibátlan zenei minőséggel.
Kezdetben az Advance Acoustic hangsugárzókat fejleszett öt különböző modellben, hogy érdekes választási lehetőséget kínálhasson a zene szerelmeseinek, mindezt kivételes ár/minőség arány mellett. A siker azonnali volt a kiskereskedők körében. Az összes modellt nagyon dicsérték számos franciaországi szaklapban. 1997-ben az egyik modell a Hi-Fi Magazine a piacon a legjobb ár-érték arányú elismerést is elnyerte.
2000 elejétől a Házimozi megjelenése késztetett bennünket arra, hogy termékpalettánkat speciális modellekkel, center hangsugárzókkal, hátsó surround hangsugárzókkal és mélynyomókkal egészítsük ki.
2002 volt számunkra a második kulcsdátum. Az új hangsugárzól megjelenése mellett úgy döntöttünk, hogy az Advance Acoustic termékeihez egy sor elektronikát adunk. Természetesen ez a sorozat ugyanazt a filozófiát követi, mint sikeres hangsugárzóink: verhetetlen ár-érték arány.
A márka első integrált erősítője 2003-as indulásától kezdve kiemelkedő sikert aratott, és számos díjat kapott a szaklapoktól.
2005 szeptemberében úgy döntöttünk, hogy az Advance Acoustic termékcsaládot exportáljuk, bemutatva termékeinket a legnagyobb európai szakkiállításon, a berlini IFA kiállításon.
Az érdeklődés, amelyet termékeink a különböző országok forgalmazóitól kaptak, elképesztő és minden reményünket felülmúlta. Ma mintegy negyven országba exportáljuk az Advance Acoustic termékcsaládot.
A jelenlegi választék körülbelül harminc termékből áll: erősítők, integrált vagy különálló erősítők, elektroncsöves források, mint CD-lejátszók, tunerek, MiP-Station a jobb harmonikus minőség érdekében.
2008 szeptembere óta új hangsugárzó-sorozatot adtunk ki, az Elysée sorozatot, amelyhez saját meghajtóinkat terveztük, exkluzív integrált BSW rendszerrel.
Ez az új termékcsalád gyorsan vezető szerepet tölt be a kiskereskedők és a szakemberek körében világszerte.
2009 - 2010: Az Advance Acoustic ismét újdonságokt vezet be a piacra. Egyrészt szélesebb termékválasztékot kínál majd, hogy jobban megfeleljen az egyéni igényeknek. Ez egy nagyon ambiciózus projekt megszületését is jelzi majd, nevezetesen, hogy korlátozott mennyiségben gyártsunk különböző alkatrészeket, amelyeket laboratóriumunkban fejlesztettünk ki, és referenciaként használjuk a termékcsalád minden termékének fejlesztéséhez.
Ez alatt értjük: a 400 wattos mono erősítőt (MAA 1000), a dupla monó előerősítőt (MPP 1000) és a 31 centiméteres basszusmeghajtóval felszerelt négyutas hangszórót (EL 1000).
Az Advance Acoustic megalkotása óta Párizs melletti laboratóriumunkban kifejlesztettük, megterveztük és tökéletesítettük a teljes sorozatot. Közvetlenül vásároljuk meg a jelenlegi technológia legjobb alkatrészeit.
Az alkatrészek végső összeszerelését több világméretű üzemben végzik, mérnökeink állandó felügyelete mellett, hogy garantálják a lehető legtisztességesebb kiskereskedelmi árat. Ez az ellenőrzési módszer lehetővé teszi számunkra, hogy a világ legtöbb országában elérhetőek legyünk és jóváhagyva legyünk.

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend: