Naim

A NAIM hi-fi és high-end rendszereket hoz létre, amelyek túlmutatnak a hangon, és mélyebb, magabiztosabb hangzást nyújtanak Önnek. Hadd szóljon a NAIM hangja a zenében.

A NAIM alapítója, Julian Vereker MBE (1945-2000) volt versenyautó-vezet, vállalkozó és autodidakta mérnök akit mély szenvedély fzött a zenéhez. Szabadidejét az 1960-as években barátai koncetrjeinek hallgatásával és azok rögzítésével töltötte. Julian úgy találta, hogy a felvételek messze nem olyan élményt nyújtottak az otthoni rendszerén, mint a koncertek alatt.

A második legjobbal nem volt elégedett, így úgy döntött, hogy megtervezi saját ersítit és hangsugárzóit, figyelmen kívül hagyva az addig elfogadott tapasztalatokat és tudást, és olyan eladásmódra koncentrált, amely a zenét életre keltette. Ezek az első tervezések megteremtették számos ikonikus és díjnyertes hi-fi termék alapját, melyek a következő évszázadra is átnyúltak. 

Ennek a 40 éves mérnöki és kézműves technika által támasztott megközelítésnek köszönhetően a cég napjainkban is fejlődik. Válassza a NAIM-et, hogy mélyebben megismerkedjen a zenéivel, egy teljesen magával ragadó zenehallgatási élményért.
Az angol NAIM már hosszú évek óta a nemzetközi audiofil és high-end piac meghatározó résztvevője. Termékeit a cég Salisbury-ben található központjában tervezik illetve fejlesztik és a Mu-So széria kivételével az összeset itt is gyártják. A NAIM a saját tradícionális szabványainak és az egyedi tervezési eljárásainak a megtartása mellett mára az audiofil piac vezető cégévé vált mind a brit, mind pedig az európai piacon. Ezt annak is köszönhetik, hogy mindíg is hűek maradtak a tradícionális gyökereikhez, de emellett rengeteget invesztáltak a mai modern streaming technológiákba. A hálózatos Mu-So és Uniti szériáknak, illetve a high-end audio network lejátszóiknak köszönhetően a termékválasztékuk egyedülállóan sokoldalúvá és sokrétűvé vált a piac többi gyártójához képest. Éppen ez teszi a NAIM termékkínálatát erőssé, mivel minden igényre választ tud adni, ha a legmagasabb hangminőség az elvárás.
Elő- illetve végfokok, integrált erősítők, CD és Network audio lejátszók, kiegészítő tápegységek és kompakt hálózati elektronikák: ezek a termékkategóriák alkotják a NAIM fő portfóliáját.

Nézet:
Sorrend:
Naim Mu-so 2
Naim Mu-so 2
449 990 Ft
Naim Mu-so Qb 2
Naim Mu-so Qb 2
-4%
Naim Uniti Atom +  Focal Vestia N1
1 399 980 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 349 990 Ft
-7%
Naim Uniti Atom +  Focal Vestia N2
2 039 980 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 899 990 Ft
-7%
ÚJ
Naim Uniti Atom +  Kef Ls50 Meta
1 479 980 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 379 990 Ft
-9%
ÚJ
Naim Uniti Atom +  Kef R3
1 859 980 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
1 699 990 Ft
-17%
Naim Uniti Atom HDMI
Naim Uniti Atom HDMI
1 199 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
999 990 Ft
 
Nézet:
Sorrend: