Naim CD 5Si

Naim CD 5Si
Naim CD 5Si
Naim CD 5Si
Naim CD 5Si
Naim CD 5Si
Naim CD 5Si
Naim CD 5Si
799 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 40 000 Ft

Audiofil CD lejátszó

A CD5si CD lejátszó, különösen akkor, ha összepárosítjuk a kiegészítő NAIT 5si integrált erősítővel, egy új szintet jelent a zenei teljesítmény számára belépő kategóriánk szintjén. Manapság annyi hangsúlyt fektetnek az audio streaming és a letöltések számára, hogy könnyű elfelejteni az alázatos CD-t.

De nem a Naim Audio-nál. Végül is a CD még mindig messze a világ legnépszerűbb zenei formátuma és több millió zenei rajongó számára a kompakt lemezkollekciók még mindig a drága zenei könyvtárak szívét és lelkét alkotják. Ez a kiemelkedő lejátszó, amely az előző CD5i-t váltotta le, értékes teljesítményt nyújt a felhasználók számára, de megőrzi a klasszikus lejátszó funkcionalitását és egyszerű használhatóságát.

A CD5si-t úgy alakították ki, hogy a legjobb legyen az osztályában, amely valódi technológiai fejlődést tartalmaz, hogy alapos és élvezetes zenei élményt nyújtson.

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA JOGSZABÁLY SZERINT MAGÁNSZEMÉLY, FOGYASZTÓ ESETÉN: A) 10 000 FT-OT MEGHALADÓ, DE 250 000 FT-OT MEG NEM HALADÓ ELADÁSI ÁR ESETÉN KÉT ÉV, C) 250 000 FT FELETT HÁROM ÉV. CÉGEK ESETÉN ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL 1 ÉV