Harbeth

Bő negyven évvel ezelőtt jött létre a Harbeth cég, hogy kereskedelmi sikereket kovácsoljon a BBC hangsugárzó és hangszóró kutatási és fejlesztési tevékenységének eredményeiből. Nagyszerű termékekkel, jó időben, jó helyen kezdték – a céljuk volt akkor is, ma is a tökéletes hangzás megteremtésére alkalmas eszközök értékesítése. 

Sok idő telt el az első lépések óta, sokat fejlődött a világ és a technika, a technológia. A Harbeth hagsugárzói ma már sokkal transzparensebbek, elevenebb hangzásúak, dinamikusabbak, nyitottabbak és még közelebb vannak a hiteles zenei megszólaláshoz. Mindezt a sokéves tapasztalat, a tudás és persze a technika rohamléptű fejlődése (többek között a RADIAL™ technológia tudatos alkalmazása) tette lehetővé. A fejlesztési eredményeket folyamatosan beépítették az újabb és újabb Harbeth termékekbe és mára már elérték, hogy termékeik saját osztályt képviselnek a természetes hangzás megteremtése terén.

A Harbeth termékcsalád a cipősdoboz méretű P3ESR polcsugárzótól a tekintélyt parancsoló, egyben a cég zászlóshajójának számító, nagyméretű Monitor 40.3 hangsugárzóig terjed. Mindegyik többféle furnérozással rendelhető és mindegyik jellemzője a világszerte elismert nyílt, élethű Harbeth-hangzás. 

Nézet:
Sorrend:
-9%
ÚJ
Rose RS520 + Harbeth SHL5plus XD
3 856 000 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 499 000 Ft
Nézet:
Sorrend: