iBasso

Mindig a legjobb zene 

2006 óta az iBasso a mobil zene élvezetét jelenti. Ez a mobil fejhallgató-erősítőktől kezdve a hordozható DAP-okba épített cserélhető erősítő modulokat, valamint fejhallgatót és cserélhető fejhallgató-kábeleket jelent. Minden, ami értelmes és fontos a zene útközbeni élvezetéhez.

Az iBasso-története
A márka nagy  népszerűségnek örvend az első, Android alapú, mobil zenelejátszó, a DX 100 megjelenésével.
Ez mind méretben, mind felszerelésben valódi szörnyeteg volt! Integrálta az ESS Saber-DAC 9018-at, a 3,5 és 6,35 mm-es fejhallgató kimeneteit, maximum 5 voltos kimeneti feszültséggel, optikai és koaxiális digitális kimenettel és a beépített Wi-Fi-vel. Ezt követte az iBasso DX 50, amely magasabb minõségû érzetével és kisebb házával jobban megfelelõ volt a legtöbb vásárló számára,. Mivel a DX 50 csak egy viszonylag rövid ideig volt elérhető, a DX 90  került kiadásra. Külsőleg ez a DX 50 "facelift" -jének tűnt, de belsőleg teljesen más volt. Különálló DAC és erősítő chipek minden csatorna számára, és jelentősen alacsonyabb háttérzaj jellemezte.

iBasso ma
A jelenlegi sorozat az iBasso DX 80-tól kezdődik, amely nagyobb képernyőfelbontással, valamint a koaxiális mellett optikai digitális kimenettel is rendelkezik (mindkettő SPDIF aljzatba integrálva), használható két memóriakártyával, és támogatja a natív DSD-t . A D / A átalakítót szintén felújították, és az ESS Sabre-ről Cirrus Logic-ra váltottak. Szinte forradalom volt a közvetlen elődjéhez, a DX 90-hez képest, amelyet nagyon pontosan és analitikusan koordináltak. Ennek ellenére a DX 80 továbbra is nagyon nyitott és tágasnak hangzik, ugyanakkor nyugodt és sima, szinte "analóg". A kapacitív IPS érintőképernyőn keresztüli kiváló működéssel és akár 13 órás lejátszási idejével a DX 80 kimagaslónak számít a kategóriájában. Aztán következik a sorban a DX120 két színben, 2,5mm-es szimmetrikus kimenettel, MangoOS operációs rendszerrel és gyorstöltéssel. A DX160 a vállalat új, közepes kategóriájú kompakt DAP digitális médialejátszója, amely Android Oreo-t, 1080p képernyőt és kettős, CS43198 DAC-t tartalmaz. A két csúcsmodell, a DX150 és a DX220 már cserélhető erősítő modulokkal és felsőkategóriás jelfeldolgozással rendelkeznek, mindezt kettős, Android és mangoOS operációs rendszer működési lehetőséggel.

Fejhallgató? Természetesen!
Az iBasso-nak természetesen van megfelelő fülhallgatója az IT01 és IT03 tartományban. Ezek a fejhallgatók (az IT01-re) a Helmholtz rezonátorok ügyes kombinációjára támaszkodnak, vagy (az IT03-ra a kiegyensúlyozott armatúra-meghajtó és a "klasszikus" dinamikus meghajtó zökkenőmentes integrációjára támaszkodnak. Nem számít, melyik kombinációt választja, a hangzás lenyűgözi.

Nézet:
Sorrend:
ÚJ
iBasso DX180
iBasso DX180
205 990 Ft
Nézet:
Sorrend: