Gold Note

AZ ALAPÍTÁS
A 2012-ben Firenzében alapított Maurizio Aterini, aki jelenleg a vezérigazgató és a márka hajtóereje, a Gold Note a vezető olasz gyártó a high-end audioiparban. Termékeink az olasz mesterségbeli tudást tükrözik, ma már 50 országban értékesítik.
Székhelyünk a Firenze környéki vidéken található, ahol minden termékünk helyi forrásból származó, kiváló minőségű anyagokból készül. Ma azon kevés márkák egyike vagyunk világszerte, amelyek digitális és analóg berendezések teljes választékát kínálják, hogy az audiofilek élvezhessék a teljes Gold Note rendszert, és megtapasztalhassák jellegzetes hangzásunkat.
A SZENVEDÉLY TÖRTÉNETE
Történetünk a hagyomány és az innováció története, egy látszólag ellentmondásos koncepció, amely a márkánkat mozgatja. Olyan szerencsések vagyunk, hogy olyan helyről származunk, amely tele van történelemmel, építészettel és művészettel, amely a technológia és a mérnöki tudományok terén is vezető ország. Egy hely, amely végtelen ihletforrásunk. Mindenekelőtt a kreativitást, a technikai know-how-t és a szépérzéket értékeljük, és szeretjük azt gondolni, hogy ez minden általunk készített termékben megmutatkozik.
És ez Maurizio története, egy audiofil utazás, amely a bakelitről indult. A zene iránti szenvedélye a hangreprodukció művészete, különösen a bakelit művészete iránti megszállottsággá változott, ami arra késztette, hogy húszéves korára több ezer lemezből álló gyűjteményt épített fel.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: