Vifa

VEZETÉKMENTES PRÉMIUM HANGSZÓRÓK

SZENVEDÉLY. SZAKTUDÁS. FOLYAMATOS TÖREKVÉS A HITELES HANGZÁS ELÉRÉSÉRE.

Ezek a VIFA irányelvei.

Az alapító, N.C. Madsen autószerelő karrierjét hagyta ott még 1933-ban, hogy igazi szenvedélyének hódoljon: a hangszóró technológiának. Az elmúlt közel 90 év alatt a VIFA márkanév a világ legjobb konstrukciói közé ért fel specialista, a fizikát szinte meghazudtoló képességű hangszóróival. A dániai gyártó a hangszóró gyártásban megszerzett rendkívüli tapasztalatot és a mérnökei specialista szaktudását ötvözve piacra dobja a modern, lifestyle hangszórócsaládját.

Ez a vadonatúj széria, a VIFA örökséget megőrizve juttathatja el mindenkihez a prémium zenehallgatás és a magával ragadó esztétika élményét. A prémium hangzás, prémium megjelenést is igényel. Ennek megfelelően a VIFA bemutatja az új, egyedi, vezeték nélküli hangszórócsaládját.

ÚJ VEZETÉKMENTES, DIGITÁLIS HANGSUGÁRZÓK

A digitális hangsugárzók új sorozata egyedi és élvezetes módon egyesíti a Vifa alapvető értékeit.  Élethű hangzás, prémium anyagok és technológiák jutnak teljes mértékben kifejezésre a letisztult, mégis kifinomult skandináv dizájnban, egy sokoldalú csúcskategóriájú termékcsaláddá változtatva. A világhírű KVADRAT textilgyár egyedi termékeivel borított hi-tech konstrukciók a legkifinomultabb, kényes ízlésnek is megfelelnek. Legyen az kicsi, közepes, vagy éppen nagy méretű hangszóró, abban biztosak lehetünk, hogy a legjobbat kapjuk.

Nézet:
Sorrend:
Vifa City
Vifa City
59 990 Ft
Vifa Copenhagen 2.0
Vifa Copenhagen 2.0
Vifa Helsinki
Vifa Helsinki
170 990 Ft
Vifa Oslo
Vifa Oslo
214 990 Ft
Vifa Stockholm 2.0
Vifa Stockholm 2.0
Nézet:
Sorrend: