Cyrus

A Cyrus Audio nemzetközileg ismert és elismert csúcskategóriás termékeket fejlesztő és gyártó vállalkozás. A Cyrus készülékek Angliában, a Cambridgeshire megyében található. 23 ezer lelket számláló Huntingdonban készülnek. (A városka egyébként Szentendre testvérvárosa.) Itt tervezik az egyedi méretű, formájú, megjelenési képű eszközöket, itt születnek meg a prototípusok, itt folyik azok alapos tesztelése, mielőtt a modern szórakoztatóelektronikai termékek esetében ma már szokatlan módon, részben még mindig kisipari munkával megkezdik azok sorozatgyártását. A gyártó székhelyén található az ügyfélszolgálat is, itt javítják az Angliában és Írországban értékesített készülékeket és innen biztosítják a forgalmazók számára értékesített termékek műszaki és marketing támogatását is. A Cyrus magánkézben lévő vállalkozás, a cég korábban is, ma is csak elsőrangú sztereó készüléke-ket gyárt és fejleszt és a hírek szerint továbbra is távol tartják magukat a sokcsatornás készülékek világától.

A világ legjobb tervezőit magáénak tudható csapat lélegzetállítóan jó hangzásteljesítményt produkáló termékekkel lepi meg rendszeresen az audiofil készülékek iránt érdeklődő vásárlókat, ráadásul olyan árszínvonal mellett, amely szokatlan a csúcskategóriás termékek világában. A Cyrus Audió tervezői és fejlesztői tökéletesen értik a művészet és a tudomány összhangját, mert csak ezzel a tökéletes szimbiózissal tud olyan időtálló és tökéletes minőségű termékeket alkotni, amelyet a márka hívei és vásárlói mindig is reméltek.

Kompromisszumokat nem ismerő mérnöki munka

A Cyrus készülékekben nem csak a gyártónak az audió készülékek tervezése során szerzett több évtizedes tapasztalata köszön vissza, hanem minden termékük a kezdetektől vallott tervezési filozófiájuk jegyeit is magán viseli. Mindig gondosan válogatják meg a legjobb hangzásminőséget garantáló alkatrészeket, a minőségüket nem csak kifinomult mérőműszerekkel, de a füllel is tesztelik. Sok időt töltenek azzal, hogy aprólékos munkával, meghallgatások sorozatával szűrik ki azokat az elemeket, amelyek egyenként is, de még inkább összességükben az elvárásaiknak és ügyfeleik elvárásainak legjobban megfelelő hangzásminőséget biztosítják.

Csak ilyen módon tudják biztosítani azt, hogy minden egyes új termékük nemcsak tipikus Cyrus hangon megszólaló eszköz legyen, hanem egyre jobbak legyenek, mint elődeik voltak.

Talán nem véletlen, hogy fáradozásaikat és gondos munkájukat 52 rangos nemzetközi elismerés igazolja és teszi lehetővé, hogy termékeik már 30 éve és még mindig Angliában, nagyobbrészt kézi munkával készülhessenek.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: