Bartimex Audio Webáruház

Váltás desktop módra Belépés


IsoTek EVO3 Ascension

Értékelés: Még nincs értékelés Gyártó: Isotek E-mail
IsoTek EVO3 Ascension tápkábel
IsoTek EVO3 Ascension tápkábel
ÁrIngyenes kiszállítás!
Alap ár adóval együtt:899.000 Ft
Eladási ár:899.000 Ft
1-2nap.png

Leírás

Villásdugóval és IEC C15 csatlakozóval szerelt 2 m-es hálózati kábel.

Összetett szerkezetű háromeres kábel, nagy tisztaságú, folyamatos öntésű (OCC) réz vezetőkkel. Az egyenként 4mm2 keresztmetszetű réz szálakat több mint 200m-es hosszban, egy öntési folyamatban állítják elő, így különösen szabályos kristályszerkezet jön létre, ami kivételes vezetőképességet, alacsony ellenállást és magas korrózióvédettséget eredményez. Minden szál ezüst bevonatot kap, majd mély kriogén kezelést, magyarul lehűtik -196 C-ra, ami tovább javítja a vezetőképességet és növeli a szilárdságot, egyben rugalmasabbá és időtállóbbá is teszi a vezetőt, vagyis a jobb hangminőség tartósan megmarad.
Az erek kiváló minőségű teflon (FEP) szigetelése nagyon alacsony dielektromos állandóval rendelkezik széles frekvenciatartományban, külső árnyékolása (OFC réz „harisnya”) pedig távol tartja az elektromágneses zavarokat. Mindezt egy Mylar réteg veszi körül, mely egyedi védelmet ad a szerkezetnek, és tovább csökkenti a beszűrődő RFI mértékét is. A három eret körülölelő PVC köpeny nagyfokú rugalmasságot, mechanikai csillapítást és szilárdságot biztosít.
Az Ascension-t az ISOTEK high-end csatlakozóival szerelik, amelyek ezüstözött OFC érintkezőikkel, fém/karbon burkolatukkal ugyanazt a kivételes minőséget képviselik, ami a kábelre is jellemző.

A high-tech anyagok és kialakítás révén az Ascension holografikus térábrázolást, rengeteg levegőt és páratlan mikrodinamikát biztosít a szerencsés felhasználóknak.

 

Units in box: 1 db

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.