IsoTek V5 Titan

IsoTek V5 Titan
IsoTek V5 Titan
IsoTek V5 Titan
IsoTek V5 Titan
IsoTek V5 Titan
IsoTek V5 Titan
IsoTek V5 Titan
IsoTek V5 Titan
IsoTek V5 Titan
1 699 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 84 995 Ft

Highend tápszűrő

 

Újjászületett és még jobb lett az IsoTek Titan!

Az új Titan V5 egy nagyáramú tápszűrő, három elkülönített kimenettel. Vagy talán pontosabb úgy fogalmazni, hogy három, különálló, nagyáramú tápszűrő, egy közös házba építve. A kimenetek közül kettőt nagyáramú elektronikákhoz optimalizált a gyártó, egyet pedig aktív mélysugárzóhoz. Minden kimenet mögött teljesen önálló, több lépcsős szűrőhálózat dolgozik, ami drasztikusan csökkenti a Differenciális Módusú keresztszennyezést a készülékek között.

Főbb jellemzők:

  • Nagy felületű érintkezővel szerelt kismegaszakítót használ, így jobb vezetőképességet, kisebb ellenállást állítva az áram útjába.
  • A nyák a korábbinál 50%-al vastagabb vezető réteget kapott, ami a kisebb ellenállást, jobb vezetőképességet szolgálja.
  • Kétszer nagyobb induktivitással, a korábbinál 80%-al nagyobb áram átengedésére képes
  • Az elődnél is jobb DCR (Direct Current Resistance) amivel a termék még közelebb került az ideális 0 ohm ellenálláshoz.

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA JOGSZABÁLY SZERINT MAGÁNSZEMÉLY, FOGYASZTÓ ESETÉN: A) 10 000 FT-OT MEGHALADÓ, DE 250 000 FT-OT MEG NEM HALADÓ ELADÁSI ÁR ESETÉN KÉT ÉV, C) 250 000 FT FELETT HÁROM ÉV. CÉGEK ESETÉN ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL 1 ÉV

Szin: