Fyne Audio F501

Fyne Audio F501
Fyne Audio F501
Fyne Audio F501
Fyne Audio F501
Fyne Audio F501
Fyne Audio F501
Fyne Audio F501
Fyne Audio F501
Fyne Audio F501
Fyne Audio F501
Fyne Audio F501
499 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 000 Ft

Audiofil álló hangfal

 

A FYNE AUDIO DÍJNYERTES 500-AS SOROZATÁNAK ÁLLÓ TÍPUSA.

A cég kínálatában középkategóriát képviselő, audiofil hangfal, különleges, koncentrikus IsoFlare™ közép-magassugárzó elrendezéssel, és lefelé irányított BassTraxTM Tractrix reflex porttal. 

Az F501 az F500-as sorozat kisebbik padlón álló hangsugárzója, de ennek ellenére a kompakt, álló doboz testes mélyhangokkal lepi meg a hallgatóját, nagy, minden erőlködés nélküli dinamikával. Az F500-as sorozat legendásan tiszta hangzását és kifinomult leképezését megőrizve a 150 mm-es (6”) egyedi kivitelű IsoFlare hangszórót egy, a hangzásképéhez tökéletesen illeszkedő 150 mm-es (6″) mélyhangszóró egészíti ki. Az IsoFlare hangszóró a pontsugárzókra jellemző izotropikus (minden irányban egyenletes) energiasugárzással jellemezhető, amelyet elsősorban a nem csak a tengelyirányban, vagyis a hangsugárzóval szemben tökéletes sztereó térleképezésről ismerhetünk fel. Az F501 a kis és közepes helyiségek ideális audiofil hangsugárzója. A hangsugárzót az ehhez a modellhez fejlesztett talppal szállítjuk, amelybe a saját fejlesztésű, szabadalmaztatott BassTrax Tractrix hangterelő rendszerünket is beépítettük, amely a teljes hallgató térben egyenletesen osztja el a mélyhang energiákat.

Az igényesen megmunkált, modern stílusú doboz sötét tölgy vagy fekete tölgy valódi fafurnér bevonattal kapható, illetve magasfényű fekete és fehér szinben is elérhető. Esztétikus megjelenését fokozzák a finoman ívelt elő- és hátlap felületek, melyek kialakításukkal a hangok elszíneződését csökkentik.

Szin: