Pioneer GM-ME400X4

Pioneer GM-ME400X4
Pioneer GM-ME400X4
149 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 495 Ft

D-osztályú 4 csatornás marine erősítő

A Pioneer GM-ME400X4 egy Marine fokozatú, D osztályú digitális erősítő, amelyet kifejezetten a tengeri környezethez terveztek, olyan funkciókkal, mint a speciális festés, az oldalsó panelek védőburkolatai és az RCA sorkapcsok fedelei.

Az áramkör kikapcsolásának megakadályozása érdekében a Pioneer GM-ME400X4 digitális erősítő áramköre tartalmaz egy "Védelmi vezérlő rendszert", amely érzékeli belső hőmérsékletét, és ennek megfelelően automatikusan mérsékli a bemeneti szintet. Ez a kialakítás növeli a rugalmasságot több mélynyomó csatlakoztatásához a rendszerhez.

A nagyobb rugalmasság érdekében az egyszerű telepítés garantált az "Automatikus jelérzékelés és bekapcsolás" révén, amely automatikusan észleli a bemeneti jelet, és ki- és bekapcsolja az erősítőt, amikor a hangsugárzó-vonalon keresztül csatlakozik.

A változó felüláteresztő szűrők (HPF) és az aluláteresztő szűrők (LPF) azt jelentik, hogy a hangfrekvenciát jobban beállíthatod a hangszóró, a mélynyomó jellemzői és a személyes hallgatási preferenciák szerint.

A GM-ME400X4 elegáns kialakítású,  amely fokozza a kiváló minőségű formatervezést és összesen 800 W-ot.

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA JOGSZABÁLY SZERINT MAGÁNSZEMÉLY, FOGYASZTÓ ESETÉN: A) 10 000 FT-OT MEGHALADÓ, DE 250 000 FT-OT MEG NEM HALADÓ ELADÁSI ÁR ESETÉN KÉT ÉV, C) 250 000 FT FELETT HÁROM ÉV. CÉGEK ESETÉN ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL 1 ÉV