Menu

Cart
Denon AVC-X6700H házimozierősítő
Nagyítás
Denon AVC-X6700H házimozierősítő Denon AVC-X6700H házimozierősítő Denon AVC-X6700H házimozierősítő Denon AVC-X6700H házimozierősítő Denon AVC-X6700H házimozierősítő

Denon AVC-X6700H

Gyártó Denon
Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett
4-5nap.png
Fogyasztói ár: 1.399.990 Ft
garancia3ev
Szin

11.2 csatornás 8K  házimozierősítő hangvezérléssel

A Denon, mely 1910 óta meghatározza a magas minőségű audio készülékek piacát, ma bejelentette az iparág első 8K-Ready AV-Receivereit. A híres X- széria AVR-jeire építve a Denon AVC-X6700H, AVC-X4700H, AVC-X3700H és AVR-X2700H (DAB +) elhozzák a házimozi, zene és játékok világának következő generációját.
A Denon nemcsak bemutatja az első 8K-Ready receivereit, hanem a cég egyben az audio világában eltöltött 110. évfordulóját is ünnepli. A Denon egész létezése során a technológiai fejlesztések élvonalában volt, és a 8K bevezetése a cég történetének egy következő izgalmas állomása. A 8K egy izgalmas frissítés, és az új X-sorozatú AVR-ek számos új funkcióval gazdagítják a házimozi rajongóit, a zene szerelmeseit és a virtuális játékok kedvelőit. Az új Denon AVR széria kritériuma, hogy a házimozi készen álljon a jövőbeli 8K-ra, beleértve az eARC-t és a HDR10+-t is, és játék rajongók élvezzék a 4k/120kHz-es játékmenetet a VRR, a QFT, a QMS és az ALLM segítségével. És emellett mindegyik modell a híres és díjnyertes Denon hangminőséggel és könnyű kezelhetőséggel büszkélkedhet.

Széles szabvány kompatibilitás


Az új Denon X-szériás AV erősítők és receiverek a házimozi tökéletes működését biztosítják, és kihasználják a legújabb HDMI technológiákat. Hihetetlen képminőséggel és magával ragadó audio dekódolási lehetőségekkel, így megismételni otthon a mozi élményt most könnyebb, mint valaha. Élvezze a filmeket és a show-kat lenyűgöző képminőséggel, a dedikált „8K” HDMI bemenetnek köszönhetően, amely lehetővé teszi a 8K / 60Hz és 4K / 120Hz video jeltovábbítást, az új HDR formátum támogatást, beleértve a HDR10+-t és a Dynamic HDR-t, valamint az új HDMI funkciót, a gyors médiaváltást (QMS), amely lehetővé teszi a forrás azonnali váltását a felbontás vagy a képkockasebesség terén a képernyő elsötétítésének kiküszöbölése érdekében. A kivételes szín, a tisztaság és a kontraszt érdekében a legújabb X-széria modellek továbbra is támogatják a HDR10, a HLG (Hybrid Log Gamma) és a Dolby Vision, valamint a 4:4:4 Pure Colour almintavételezést és a BT.2020 jeltovábbítást.

Egy szinttel feljebb a játékkedvelők


Számos új szolgáltatás ad előnyt a gamer-eknek, beleértve a borotvaéles képet, a 4K / 120Hz jeltovábbítást és a változtatható frissítési frekvenciát (VRR), hogy csökkentsék a képkocka törést és javítsák az általános kép precizítást. Ugorjon be egy versenyre az automatikus alacsony késleltetésű üzemmód/ Auto Low Latency Mode (ALLM) és a Quick Frame Transport (QFT) segítségével, amelyek mindegyikének célja a késés csökkentése és a statisztika javítása. Lássa meg az ellenséget - mielőtt az meglátná Önt - az elképesztő 8K képminőséggel.
A Denon X-széria is felskálázza a meglévő HD és 4K tartalmat 8K-ra, így többen élvezhetik a 8K-s felbontás erejét.

Filmek és TV közvetítés csúcs hangminőségben


Az új Denon X-szériás AVR-ek továbbra is támogatják az eARC-t (enhanced Audio Return Channel), amely tömörítetlen és tárgyalapú hangot továbbít a TV-ről a receiverre egyetlen HDMI-kábellel. A TV-k közvetlenül a TV-alkalmazásokból játsszák le a videót a rendelkezésre álló legjobb képminőséggel - akár 4K, akár 8K -, míg a rádióerősítő azonosítja a dekódoláshoz a rendelkezésre álló legjobb surround formátumot.
Az eARC-vel és a legújabb HDMI-csatlakozással, akár 8K Ultra HD-ig, az új X-sorozatú AV- Receiverek zökkenőmentes kapcsolatot biztosítanak a legújabb 8K-s televíziókkal, streaming eszközökkel, játékkonzolokkal és más forráslejátszókkal.


DTS:X Pro®


Szinte minden 3D audio formátum támogatás elérhető a Denon AVC-X6700H és AVC-X4700H készülékekkel a kicsomagolást követően, beleértve a Dolby Atmos®, a Dolby Atmos magasság-virtualizációs technológiát, a DTS:X®, a DTS Virtual:X TM, az IMAX® Enhanced és az Auro-3D® szabványokat. Az AVC-X6700H támogatja a DTS:X Pro®-t is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 13 csatornát is élvezhessenek a DTS:X dekódolással olyan hangszóró konfigurációkkal, mint a 7.2.6 vagy a 9.2.4. A hallgatók a legfrissebb IMAX Enhanced filmekben is élvezhetik a 7.2.6 vagy 9.2.4 hangszóró konfigurációkat, az újonnan elfogadott 13.2 csatornás feldolgozási képességeknek köszönhetően, egy külső erősítő hozzáadásával. A DTS:X Pro funkciót firmware frissítéssel, az év későbbi szakaszában fogjuk szállítani.
Az AVC-X6700H 11 erősítő csatornát támogat 13.2 csatornás jelfeldolgozással, az AVC- X4700H és az AVC-X3700H akár 9 erősítő csatornát és 11.2 csatornás jelfeldolgozást támogat. Az AVR-X2700H akár 7 csatornát is képes meghajtani. Az Auro-3D® motort az AVC- X6700H és az AVC-X4700H is támogatja. Az IMAX továbbfejlesztett dekódolását mindkét receiver, valamint az AVC-X3700H is támogatja.
A Denon most támogatja az AVC-X3700H, AVC-X4700H és AVC-X6700H új „előerősítő” módját is, amelyet korábban csak a Denon zászlóshajóján, az AVC-X8500H-n volt megtalálható. Az előerősítő mód tiszta jelútvonalat és nagyobb toleranciát biztosít a vágási szinteknél azáltal, hogy lekapcsolja a belső erősítőket, ha a receivert AV-processzorként használják, és az összes hangsugárzót külső erősítők táplálják.

Beépített HEOS® multiroom általi zenehallgatás


A beépített HEOS® technológiával az X-sorozatú AVR-ek vezeték nélkül zenét közvetíthetnek a kompatibilis HEOS-komponenseken keresztül számos ingyenes és prémium streaming szolgáltatásból, ideértve a Spotify, a Napster, az Amazon Music HD, a TuneIn, a Deezer, a SoundCloud, a TIDAL és más egyéb szolgáltatókat. A vásárlók vezeték nélkül élvezhetik kedvenc zenéjéiket otthonuk bármely szobájában. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon külön zeneszámot minden csatlakoztatott helyiséghez különféle streaming-források segítségével. Helyezzen Denon Home hangszórókat további helyiségekbe, és mindezt vezérelheti a HEOS alkalmazás segítségével. A HEOS-on kívül az Apple AirPlay 2 és a Bluetooth is támogatott. Az Apple Music streaming az AirPlay 2-n keresztül támogatott.

Roon Tested és High-Res lejátszás

A Denon X-széria AVR-jei Roon Tested tanúsítvánnyal is rendelkeznek, így a felhasználók a PC-k és az intelligens eszközök fejlett Roon zenei felületén keresztül többet hozhatnak ki zenei könyvtáraikból. A Denon Roon Tested AVR-ek könnyen megtalálhatók és beállíthatók a Roon által az AirPlay 2-n keresztül vagy a Roon Core eszközhöz csatlakoztathatóak vezetékkel. A Hi-Res hálózati audio streaming mellett minden receiver előlapi USB porttal rendelkezik, amely az MP3 és nagy felbontású audio formátumok (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2,8 / 5,6 MHz fájlok) kényelmes audio lejátszását kínálja.

Erőfeszítés nélküli hangvezérlés


A Denon X-széria AVR-ei együttműködnek az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri szolgáltatásokkal a könnyű hangvezérlés érdekében. A hallgatók az Amazon Alexa-t különféle parancsokhoz használhatják, ideértve a különféle médialejátszók bemeneteinek átváltását, míg a Google Assistant és az Apple Siri a hangerő beállításához, a következő
1 műsorszámra való ugráshoz és még sok máshoz használható .

A Denon Setup Assistant elvégzi a munkát


A felhasználók vizuális vezetésével a telepítési folyamat minden lépésén keresztül a Denon díjnyertes Telepítési Asszisztense megkönnyíti az X-sorozatú AVR-ek elindítását és lerövidíti a beállításhoz szükséges időt, mielőtt jelentősen kiélvezheti a Denon hangminőségét. Mivel minden házimozi egyedi, a Denon az Audyssey prémium helyiség-kalibrációs technológiáját használja, amely automatikusan elvégzi a pontos méréseket és optimalizálja a rádióerősítő teljesítményét, és így a legfinomabb 3D-s hangélményt alakítja ki, amely a hely akusztikus tulajdonságainak megfelel. Az AVR-X2700H támogatja az Audyssey MultEQ XT-t, míg a széria többi készüléke támogatja az Audyssey MultEQ XT32-t, valamint az SubEQ HT-t a független mélysugárzó-kalibráláshoz, a kiegyensúlyozottabb és kontrollált mélyhang-teljesítmény érdekében. Az Audyssey MultEQ Editor alkalmazás megvásárolható azok számára, akik további testreszabási lehetőségeket szeretnének.

Az új kényelmes Dual Speaker - Audyssey szolgáltatás


A 2020-as X-széria modelljei most támogatják az új Dual Speaker Setup Preset funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy két hangsugárzó konfigurációt tárolhassanak és azonnal válthassanak közöttük. Például a felhasználók tárolhatják mind az Audyssey kalibrációs mérési/beállítási eredményt közvetlenül a receiverről, mind pedig egy testreszabott MultEQ görbét vagy frekvenciatartományt a Audyssey MultEQ szerkesztő alkalmazás segítségével a rádióerősítőn egyidejűleg, így a felhasználók könnyen összehasonlíthatják a különbségeket és kiválaszthatják preferenciájukat. A hallgatók az Audyssey méréseket két különféle hangsugárzó beállításnál is elvégezhetik, beleértve a 2.0-t a zenehallgatáshoz és az 5.1.4-et a surround mozizáshoz.

Az összes 2020-as X-szériás AVR főbb jellemzői


Video és HDMI
• (Új) 8K: Nézzen eddig soha nem látott részleteket a 8K jeltovábbításnak és a felskálázásnak köszönhetően.
• (Új) 4K / 120Hz: Élvezze a hihetetlenül folyamatos mozgásélményt a 4K / 120 képkocka / másodperc jeltovábbítással.
• (Új) Változtatható Frissítési Ráta (VRR): Csökkenti vagy kiküszöböli a késést, az akadozást és a képkocka töredezést a folyékonyabb és részletgazdagabb játékmenet érdekében.
• (Új) HDR10 +: Hozza ki a legtöbbet egy HDR10+ kompatibilis TV-vel és tartalommal HDR10+ jeltovábbítási képesség által.
• (Új) Dynamic HDR: Otimalizálja a HDR TV-k teljesítményét a Dynamic HDR-rel a jelenetenkénti, vagy képkockánkénti dinamikus metaadatokkal.
• (Új) Gyors médiaváltás (QMS): Több filmnézés, kevesebb várakozás. Mondjon búcsút az üres képernyőktől a Quick Media Switching (QMS) használatával.
• (Új) Quick Frame Transport (QFT): Élvezze a csökkentett késleltetést a simább, töredezés- mentes szórakoztatás érdekében.
• eARC támogatás: A továbbfejlesztett audio visszatérési csatorna támogatja a legújabb veszteségmentes és 3D audio formátumokat az audio továbbításhoz közvetlenül a TV-ről az AV Receiverre a csatlakoztatott HDMI-kábelen keresztül.
• Automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM): Az alacsony késleltetésű játék támogatott az Xbox One készüléken, és támogatott TV-t igényel.
• Hihetetlen szín: 4:4:4 tiszta szín almintavételezés, HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hibrid Log-Gamma (HLG), dinamikus HDR, 3D és BT.2020 jeltovábbítás támogatás a kivételes szín, tisztaság és kontraszt érdekében.
• HDCP 2.3: Az összes HDMI porton támogatja a legújabb másolásvédelmi szabványt.
Audio és Surround hang
• (Új) DTS: X Pro: Csak az AVC-X6700H készüléken érhető el. A DTS:X Pro lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 13 csatornát is feldolgozzanak.
• Magával ragadó 3D audio: Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced és Auro 3D.
• Prémium DAC: 32 bites AKM DAC, amely lehetővé teszi a nagy felbontású audio dekódolást.
• Hi-Res Audio: Képes dekódolni akár 24 bites / 192 kHz-es ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlokat, valamint DSD 2,8MHz és 5,6MHz számokat az előlapi USB-n vagy a hálózathoz csatlakoztatott eszközökön keresztül.
Zene streaming és intelligens otthon
• Roon Tested: Hozzon ki többet a digitális zenei könyvtárakból kereshető, szörfölhető információkkal az előadókról és a dalokról.
• Beépített HEOS®: Wi-Fi zene streaming és multiroom audio technológia a kompatibilis komponensekkel. A HEOS támogatja az ingyenes és prémium Spotify, Napster, Amazon Music HD, TuneIn, Deezer, SoundCloud, TIDAL és más egyéb szolgáltatókat.
• Beépített AirPlay 2: Az AirPlay 2 használatával vezeték nélkül streamelheti az Apple Music- ot az AV receiverre, vagy csoportosíthat más AirPlay kompatibilis hangszórókat az otthona zenével való betöltéséhez.
• Egyszerű hangvezérlés: Az Amazon Alexa, a Google Assistant, vagy az Apple Siri együtt működik a vezeték nélküli zene és az AVR2 hang vezérlésében.
• Bluetooth engedélyezve: Streameljen zenét vezeték nélkül és küldje ki a 2. zónára, vagy a HEOS kompatibilis hangszórókra az ingyenes HEOS alkalmazáson keresztül.
• (Új) Bluetooth Transmitter: Hallgassa a kedvenc műsorát a Bluetooth fejhallgatón keresztül késő este, vagy élvezze azt együtt egy hallássérült családtaggal, vagy baráttal. Az audio a hangszórón és fejhallgatón keresztül is hallgatható egyszerre.

Beállítás és egyszerű használat

• Helyiségkalibrálás és optimalizált szobaakusztika: Az Audyssey EQ kalibrációs technológia rendelkezésre áll az egyszerű, pontos beállítás és a dinamikus hangerő- szabályozás érdekében.
• (Új) Dual Audyssey Preset Memory: Lehetővé teszi a felhasználóknak két Audyssey konfiguráció tárolását és használat közben is be lehet kapcsolni a részletesebb hallgatási élmények érdekében.
• Gyorsválasztás: Az előlapon és a távirányítón négy Quick Select gomb található, amelyek minden forráshoz az előnyben részesített audio beállításokat tárolják.
• Távoli alkalmazások (iOS / Android): Denon AVR távirányító az AVR alapvető vezérléséhez és beállításához. Megvásárolható Audyssey MultEQ szerkesztő alkalmazás a szoba EQ görbe további testreszabásához.

 

 

 

Linkek

 Műszaki Adatlap (angol)

 

 

Videók

 

Mások ezeket is megnézték

Onkyo TX-RZ3400 házimozi erősítő

Onkyo TX-RZ3400

1.399.900 Ft
Pioneer SC-LX904 házimozi erősítő

Pioneer SC-LX904

1.999.000 Ft
Denon AVR-X2700H házimozierősítő

Denon AVR-X2700H

349.990 Ft

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Írja meg véleményét:

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció