Hírek, újdonságok

SONOS SUB Mini – Kis test, nagy élvezet

bartimex
2022.09.15 07:03
SONOS SUB Mini – Kis test, nagy élvezet

A SONOS bemutatta új vezeték nélküli mélynyomóját, amely erőteljes, kiegyensúlyozott basszust ígér.

A Sub Mini (189.990 Ft) tervezése során a Sub díjnyertes dizájnját vették alapul, azonban ezúttal egy kompaktabb, hengeres kialakítást kapunk. „A Sub Mini a Sonos család vadonatúj tagja, amely remekül egészíti ki házimozi termékcsaládunkat, mozi minőségű hangzást kínál az otthonokban” – mondta Maxime Bouvat-Merlin, a Sonos Hardver Termékek Fejlesztéséért és Működéséért Felelős Senior alelnöke. A jelenlegi streaming trendek a mennyiség irányából a minőség felé mozdultak el, ezért a gyártók is a prémium hangzást helyezték előtérbe.

A D-osztályú erősítővel hajtott Sub Mini két darab hat hüvelykes meghajtóval rendelkezik, amelyek egymás felé néznek force-cancelling elrendezésben. A kabinet zárt, a basszusválaszt fejlett digitális jelfeldolgozás fokozza, így a rendszer méretét meghazudtoló telt tónusú mélyhangokat képes reprodukálni. A mélynyomó jól társítható a Beam vagy Ray hangprojektorral, de természetesen harmadik féltől származó hangkeltők párosítására is lehetőség van.

Az automatikus kalibráción túl manuális hangolásra is lehetőség van, TruPlay funkció (iOS) is rendelkezésre áll, valamint a Sonos alkalmazáson keresztül a rendszer integráció is sokkal egyszerűbb. A Sub Mini globális forgalmazása október hatodikán kezdődik.

Forrás: Sztereómagazin.hu