Hírek, újdonságok

LUMIN T3 – Helycserés támadás

bartimex
2022.11.06 08:49
LUMIN T3 – Helycserés támadás

A korábbi Lumin T2 modellt felváltó zenelejátszó egyesíti a márka legújabb feldolgozó rendszerét és a zászlóshajó X1 modelltől örökölt analóg szakaszt.

 

 

 

 

A LUMIN T3 (4195 GBP) a márka első olyan digitális-analóg konverterrel szerelt modellje, ami az új feldolgozó rendszert használja, aminek előnye megnövelt feldolgozási teljesítményben és tárolókapacitásban, valamint nagyobb újramintavételezési rugalmasságban mutatkozik meg. A készülék gyorsabb processzort és két darab ES9028Pro SABRE DAC lapkát kapott, utóbbi kettős mono konfigurációban működik.

 

A fel- és lemintavételezés minden támogatott formátum esetében támogatott, beleértve az MQA, a DSD, a FLAC és a PCM állományokat. A készüléket hagyományosan Leedh Processing digitális hangerőszabályzóval szerelték, adott a Roon Ready, Spotify Connect, MQA, TIDAL, TIDAL Connect, Qobuz, TuneIn és AirPlay kompatibilitás.

 

 

 

 

 

 

A hátoldalon USB (natív DSD512, PCM 44,1–384 kHz, 6–32 bit) és SPDIF (PCM 44,1 kHz–192 kHz, 16–24 bit, DSD 2,8 MHz, 1 bit) kimenetek kaptak helyet. Analóg jel esetén szimmetrikus XLR és aszimmetrikus RCA kimenetek állnak rendelkezésre. A feketére vagy fehérre eloxált házat precíziós CNC technológiával készítették, a kényes elektronika megóvása érdekében a tápegységet árnyékolt rekeszben helyezték el. Az új modell előre láthatóan szeptembertől lesz kapható.

 

 

 

Forrás: Sztereómagazin.hu