ÚJ GoldenEar ForceField 3

GoldenEar ForceField 3
GoldenEar ForceField 3
GoldenEar ForceField 3
GoldenEar ForceField 3
ÚJ GoldenEar ForceField 3
269 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 450 Ft

Mélyláda

A GoldenEar ForceField és SuperSub mélysugárzók kompaktak, de mégis magával ragadóak. A finom zenei részleteket földrengető, erőteljes mélyhangokkal ötvözik – mindezt egy vonzó, szobabarát készülékházban.

Minden GoldenEar mélysugárzót úgy terveztek, hogy kifinomult és észrevétlen legyen: így egy vonóval megszólaltatott nagybőgő basszushangja vagy egy vadászgép dübörgése látszólag a semmiből tör elő, a szub pedig közben észrevétlenül teszi a dolgát, akár egy basszusgitár pengetése, akár egy óriás lépteinek megszólaltatása a feladat.

A GoldenEar ForceField 3 a ForceField sorozat legkisebb modellje. Egy kompakt, elegáns kabinetbe csomagolt 20 cm-es, ultrahosszú löketű, nagy teljesítményű mélysugárzót és egy 26×24 cm-es, lefelé irányuló passzív sugárzót kapott. Beépített ForceField erősítőjének teljesítménye 500 W. A frekvencia átvitel 27 Hz – 200 Hz.

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA JOGSZABÁLY SZERINT MAGÁNSZEMÉLY, FOGYASZTÓ ESETÉN: A) 10 000 FT-OT MEGHALADÓ, DE 250 000 FT-OT MEG NEM HALADÓ ELADÁSI ÁR ESETÉN KÉT ÉV, C) 250 000 FT FELETT HÁROM ÉV. CÉGEK ESETÉN ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL 1 ÉV