Vintage széria

A több mint 40 éves audioipari múlttal rendelkező, Dr. Paul Mills műhelyéből a Fyne Audio Vintage és Vintage Classic sorozatú hangszórók újraértelmezik a hangszórótervezés ezen ikonikus éveit. A retro-ihlette esztétikát az akusztikai tervezés és a mérnöki tervezés legújabb fejlesztéseivel ötvöző, hagyományos hangszórók elegáns sorozata jobban szól, mint annak idején...

THE DESIGNER - Dr. Paul évtizedek óta a hangsugárzók tervezésének élvonalában van, és az 1990-es évek óta a HiFi ipar egyik legelismertebb alakja. A hagyományok, a tapasztalat és a mérnöki tudás e páratlan keverékét egy olyan projektben kamatoztatta, amely rendkívül közel áll a szívéhez. A Fyne Audio prémium kategóriás Vintage és a Vintage Classic sorozat kompromisszum mentes tervei Dr. Paul szenvedélyének szülöttei. Céljuk hogy a legmegragadóbb zenei élményt ötvözzék a skóciai hangfalgyártás klasszikus vonalaival.

HANDCRAFTED IN THE UK - Kézzel készült itt Skóciában, gyönyörűen kidolgozott, időtálló valódi fa furnérral. A Vintage sorozat minden modellje a Fyne legújabb technológiáinak egész sorát tartalmazza, beleértve az IsoFlare pontforrás meghajtókat a FyneFlute felfüggesztést és a BassTrax 360 reflex kialakítást. A Vintage sorozat prémium ívelt szekrényeitől és egyedi Presence vezérlőtárcsájától kezdve a Vintage Classic sorozat skót mintás rácsszövetének feltűnő fekete előlapjáig minden modell könnyedén ötvözi a hagyományos brit kézművességet a kortárs hangteljesítménnyel.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: