Fyne Audio SuperTrax

Fyne Audio SuperTrax
Fyne Audio SuperTrax
Fyne Audio SuperTrax
Fyne Audio SuperTrax
Fyne Audio SuperTrax
Fyne Audio SuperTrax
Fyne Audio SuperTrax
Fyne Audio SuperTrax
Fyne Audio SuperTrax
1 399 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 69 995 Ft

Super Tweeter

A zene lényege nemcsak a basszus mélységében, a középhangok textúrájában és részleteiben rejlik, hanem a magas hangok tisztaságában is. A Vintage Series formanyelvét idéző SuperTrax túllép a hagyományos hangélményen, és a hangszórók frekvenciatartományát több oktávval az emberi hallás szokásos határa fölé terjeszti. Ez a kiterjesztés fokozott hangszínpontossággal, hangsúlyosabb tranziens reakcióval, valamint a levegő és a tér érzetével gazdagítja a zenét, felerősítve még a legalacsonyabb frekvenciákat is. Megszoktuk a mélynyomó hozzáadásának koncepcióját, amely nemcsak basszust ad hozzá, hanem javítja a zene fázispontosságát is. Egy szuper magas hangszóró hozzáadása ugyanezt teszi a magas frekvenciákon, és a kiterjesztett fázispontosság az, ami megőrzi a zene harmonikus szerkezetét, ami nagy része annak, amit "érzünk".

Főbb jellemzők: 

  • Fejlessze meglévő rendszerét - A SuperTrax optimálisan működik az IsoFlare pontforrás meghajtónkkal, ugyanakkor bármely hangszóró hangzása fejlesztető általa.
  • 360 fokos élmény - A szabadalmaztatott, időben igazított, omnidirekcionális szuper magas hangszóró használatával a visszavert energia a szobában ugyanolyan harmonikus szerkezetű, mint a közvetlen tengelyen lévő energia, így előnyökkel jár a levegő és a tér érzékelésében.
  • Érje el a 60 kHz-et a TPCD dómmal - Az alumínium, a titán és a magnézium sorrendben 20 kHz és 32 kHz körül mozog, és mivel a hangsávon kívülinek tekinthető, ez keménységként érzékelhető. Egyedülálló vékonyrétegű szén-dioxid membránunk (TPCD) anyaga lehetővé teszi több töréspont és magasabb frekvenciák elérését a természetesebb hangzás érdekében.

Hamarosan elérhető!