Eleven Audio Formula S

Eleven Audio Formula S
Eleven Audio Formula S
Eleven Audio Formula S
Eleven Audio Formula S
Eleven Audio Formula S
1 713 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 85 700 Ft

High-end A-osztályú fejhallgató erősítő

 

Az Eleven Audio (XI Audio) Formula S fejhallgató erősítője a fekete eloxált alumínium házban kettős mono erősítő modullal nyúlt lenyűgöző sebességet és tisztaságot, erőteljes basszusokat, dobokat, mégis gyönyörű csövesszerű lecsengéssel a cintányérok és vonósok számára. A Formula S a legnagyobb felbontású zenére és fejhallgatóra lett hangolva. ALPS hangerővezérléssel, melyhez a bemenetek közvetlen JPS Labs Alumiloy® vezetékkel csatlakoznak.

A Formula S teljesítményét és erősítését tekintve bármely teljes méretű, nagy teljesítményű fejhallgatóval nyújt rendkívül kifinomult, részletes, mégis telt hangzást. A kifogástalan egyensúly és harmonikus gazdagság megközelíti egy csúcsteljesítményű csöves erősítő hangzását.

A Formula S dedikált fejhallgató erősítő olyan jellegzetes hangzást nyújt, amit már nagyon régóta kerestek a zenehallgatás ínyencei.

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA JOGSZABÁLY SZERINT MAGÁNSZEMÉLY, FOGYASZTÓ ESETÉN: A) 10 000 FT-OT MEGHALADÓ, DE 250 000 FT-OT MEG NEM HALADÓ ELADÁSI ÁR ESETÉN KÉT ÉV, C) 250 000 FT FELETT HÁROM ÉV. CÉGEK ESETÉN ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL 1 ÉV