Eleven Audio Broadway S

Eleven Audio Broadway S
Eleven Audio Broadway S
Eleven Audio Broadway S
Eleven Audio Broadway S
Eleven Audio Broadway S
790 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 39 550 Ft

High-end A-osztályú fejhallgató erősítő akkumulátorral

 

Az Eleven Audio (XI Audio) Broadway S egy nagy teljesítményű, diszkrét A osztályú fejhallgató-erősítő. A Broadway S a tápegységből és az AC vezetéktől származó zavaró zaj nélkül alkot elképesztő alacsony szintű részletességet, igazán valóságos közép- és énekhangokat, valamint tiszta magasakat. A Broadway használat közben négy darab 18650-es akkumulátort tölt újra, ami akár 11 órás tisztább, zajmentesebb üzemidőre lett tervezve. RCA bal és jobb csatorna bemenetekkel, négy csatornás erősítéssel, nagy teljesítményű 4-pin XLR és 6.35mm fejhallgató-csatlakozással, 1.5W szuper A osztályú erősítéssel. A hatalmas mélyfrekvenciás basszusfelbontásával a Broadway S sokkal nagyobbnak hangzik, mint amilyennek látszik.

Az Broadway S alkalmas nagy teljesítményű fej- és fülhallgatókhoz. A nagyobb teljesítményű, teljesen szimmetrikus változatú Broadway szinte bármilyen teljesítményigényes fejhallgatót könnyedén meghajt.

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA JOGSZABÁLY SZERINT MAGÁNSZEMÉLY, FOGYASZTÓ ESETÉN: A) 10 000 FT-OT MEGHALADÓ, DE 250 000 FT-OT MEG NEM HALADÓ ELADÁSI ÁR ESETÉN KÉT ÉV, C) 250 000 FT FELETT HÁROM ÉV. CÉGEK ESETÉN ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL 1 ÉV