Audio Engineers Zero Kinetic

Audio Engineers Zero Kinetic
Audio Engineers Zero Kinetic
Audio Engineers Zero Kinetic
Audio Engineers Zero Kinetic
Audio Engineers Zero Kinetic
248 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 12 400 Ft

Készülék alátét

A Zero Kinetic egy forradalmi termék, amely a legmodernebb anyagokat és technológiát tartalmazza. Minden Zero Kinetic alátét az Audio Engineers egyedi tervezési elveit alkalmazza, hogy hihetetlen eredményeket érjen el, rendkívül nagy hatásfokú részecskecsillapítást biztosítva.

A Zero Kinetic alátét hatékony 3 dimenziós, 360 fokos axiális és radiális csillapításra képes, a részecskecsillapítás pedig hatékonyabb és szélesebb frekvenciatartományú rezgéselnyelést biztosít, mint a korábbi megoldások. Az alátétek csillapítják és elnyelik az audioeszközök saját rezonanciáit és a környezetből származó rezonanciákat. A Zero Kinetic  az űrtechnológiában és a fejlett repülőgépgyártásban használt anyagok és technológiák rendkívül hatékony kombinációja. A Zero Kinetic alátét külső háza nem mágneses, kiváló minőségű, nagy szilárdságú rozsdamentes acélból (HSLA) és speciális alumínium-magnézium ötvözetből készült, ultranagy pontosságú CNC megmunkálással.

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA JOGSZABÁLY SZERINT MAGÁNSZEMÉLY, FOGYASZTÓ ESETÉN: A) 10 000 FT-OT MEGHALADÓ, DE 250 000 FT-OT MEG NEM HALADÓ ELADÁSI ÁR ESETÉN KÉT ÉV, C) 250 000 FT FELETT HÁROM ÉV. CÉGEK ESETÉN ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL 1 ÉV

Opció: