Hírek, újdonságok

A Denon bemutatja a DNP-2000NE hálózati audio lejátszót

bartimex
2023.05.03 07:16
A Denon bemutatja a DNP-2000NE hálózati audio lejátszót

2023. május 2. - A Denon, a kiváló minőségű audioberendezések világhírű vezető gyártója bejelentette a DNP-2000NE hálózati audiólejátszó bemutatását – ez egy korszerű zenelejátszó, amely kiváló hangminőséget és sokoldalú csatlakoztathatóságot biztosít.

Úgy tervezték, hogy tökéletesen párosítható legyen a Denon PMA-1700NE erősítővel, de a korábbi években megjelent erősítőkkel is, mint a PMA-2500NE és PMA-1600NE, vagy bármilyen Hi-Fi rendszerrel, amelynek szüksége van egy kiváló minőségű audio streamerre. Nemcsak fekete és prémium ezüst színben, hanem grafit ezüst színben is kapható, így a PMA-A110 és DCD-A110 Anniversary modell jelenlegi tulajdonosai is kiegészíthetik rendszerüket a hozzá illő digitális médialejátszóval.

A DNP-2000NE tele van fejlett funkciókkal, hogy olyan magával ragadó zenei élményt nyújtson, mint semmi más.

HEOS integráció a zökkenőmentes zenelejátszáshoz

A DNP-2000NE rendelkezik HEOS integrációval, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc online szolgáltatásaikról, például a Spotify, Tidal, Amazon Music stb. vezeték nélkül streameljenek zenét. Ez a funkció hozzáférést biztosít több millió dalhoz, amelyek mindegyike nagy hangzáshűségű minőségben streamelhető. A HEOS alkalmazással a felhasználók könnyedén kezelhetik helyi zenei könyvtárukat és lejátszási listákat is létrehozhatnak.

Kiemelkedő hangreprodukció a páratlan hangminőségért

A DNP-2000NE a Denon Advanced AL32 Processing Plus processzorral van felszerelve, amely támogatja a 384 kHz-es mintavételezést és a 32 bites bit-kiterjesztést az eredeti jel legközelebbi rekonstrukciója érdekében. Ez a technológia biztosítja a hűséges hangreprodukciót, ami páratlan hangminőséget eredményez. A lejátszó négy nagy pontosságú, 32 bites/384 kHz-es ES9018K2M digitális-analóg átalakítóval is rendelkezik. A zászlóshajó DCD- A110-ből származó kettős differenciál-módban konfigurálva tiszta és részletes hangzást biztosít.

Mindent tökéletesen szinkronizál a Denon Master Clock kialakítása, amely nem engedi meg az órajel eltérését, ami elengedhetetlen a magas hanghűségű reprodukcióhoz. Ráadásul a DNP-2000NE analóg és digitális áramköri panelei egymástól elszigeteltek, hogy az analóg áramkört megvédjék a digitális rész zavarásától és zajától.

Gazdag csatlakoztathatóság a maximális sokoldalúságért

A DNP-2000NE számos csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, beleértve a Wi-Fi, Ethernet, USB és Bluetooth kapcsolatokat. Támogatja az AirPlay 2-t is a kompatibilis eszközökről történő zökkenőmentes vezeték nélküli zenei streaminghez. A lejátszó emellett HDMI ARC, két optikai és egy koaxiális digitális bemenettel, valamint egy USB-B bemenettel rendelkezik a natív zenei streaminghez közvetlenül a számítógépről.

A Bluetooth átviteli funkció lehetővé teszi a hangjelek továbbítását Bluetooth-képes fejhallgatóra.

HDMI ARC - Közvetlen TV-csatlakozás

A DNP-2000NE HDMI ARC csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, hogy a tévéhangot közvetlenül a Hi-Fi rendszerhez csatlakoztassa. Mivel az okostévék elképesztő képminőséget biztosítanak, és a modern otthonok összes online szolgáltatásának médiaközpontjaként szolgálnak, a hangminőség terén sem szabad kompromisszumokat kötni. Élje át a filmet vagy egy koncertet a legjobb hanghűségben.

A kényelem érdekében a készülék CEC támogatott, így a csatlakoztatott kompatibilis Denon erősítő vagy a DNP-2000NE változtatható audio kimenete a TV távirányítóval vezérelhető.