Nordost Purple Flare LS

Nordost Purple Flare LS
Nordost Purple Flare LS
199 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 9 950 Ft

Szerelt hangfalkábel

Nordost első generációs Flatline hangfal kábele új utakat nyitott a hifi világban, mind hangzás, mind konstrukció tekintetében. A gyártó szabadalmazott extrudált FEP kábelei szokatlan megjelenése mögött nagyon is logikus konstrukció rejlett, ami a gyártás leegyszerűsítése helyett az alacsony ellenállás és kapacitás mellett igyekezett a kábel induktivitását is alacsonyan tartani. A Nordost első hangfal kábelei felkavarták a high end világ állóvizét.  

Massachusetts-i gyárban az elmúlt évtizedekben fejlesztések sora vezetett a mai Purple Flare kábelekhez. Ezekben a vezető szerkezete és geometriája mellett nagy figyelem jutott a felhasznált szigetelőnek is, ami így nem csak az anyag minőségében, de elrendezésében is a szokványostól eltérő. A vezetőket egymástól távol tartó szerkezet optimalizálja a dielektrikum viselkedését, ami jó hatással van a jel terjedési sebességére. Az eredmény természetesebb, dinamikusabb és kifejezőbb hangzás. 

Aki hallotta már milyen hatással van egy rendszerre egy Nordost kábel beillesztése az tudja, miért is tartják oly sokan oly nagyra a márkát, annak szokatlan megoldásait. 

Főbb jellemzők:

  • Nordost-ra jellemző vezető és szigetelő geometria 
  • Kiváló anyagminőségű FEP szigetelés
  • White Lightning kábeleknél nagyobb vezető keresztmetszet által nagyobb teljesítmény és ezáltal nagyobb dinamika kiszolgálására képes

Csatlakozó:
Méret: