Pioneer MVH-MS410BT

Pioneer MVH-MS410BT
Pioneer MVH-MS410BT
Pioneer MVH-MS410BT
Pioneer MVH-MS410BT
Pioneer MVH-MS410BT
59 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 995 Ft

Marine fejegység

A nedvességnek, fakulásnak és foltoknak ellenálló Pioneer MVH-MS410BT Bluetooth, USB, Spotify és Pioneer Smart Sync alkalmazás kompatibilitással rendelkezik.

A fokozott környezetvédelem a napsugárzás és a súlyos időjárási viszonyok ellen az MVH-MS410BT ideális tengeri használatra. UV-védelemmel a fascia paneleknél és konform bevonattal az áramköri lapokhoz.

A Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes kihangosító hívást, valamint az okostelefonról történő vezeték nélküli zenei streaminget. A Pioneer egyedülálló Advanced Sound Retriever technológiájának köszönhetően a hangminőség a lehető legközelebb áll az eredeti felvételhez.

Kiváló hangteljesítmény, továbbfejlesztett audio funkciókkal, például beépített 4 x 50 W-os MOSFET erősítővel, 2 x RCA előkimenettel a rendszer további bővíthetősége érdekében, 13 sávos grafikus EQ-val, amely a hangot az ízlésedhez igazítja, FLAC kodek lejátszás és dinamikus basszusnövelő, hogy valóban életre keltsék a zenét.

Az okostelefon és az MVH-MS410BT közötti okostelefon-kommunikáció fejlődési ugrása révén a Pioneer Smart Sync App új módot kínál a hajó belsejében való élvezetre.

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA JOGSZABÁLY SZERINT MAGÁNSZEMÉLY, FOGYASZTÓ ESETÉN: A) 10 000 FT-OT MEGHALADÓ, DE 250 000 FT-OT MEG NEM HALADÓ ELADÁSI ÁR ESETÉN KÉT ÉV, C) 250 000 FT FELETT HÁROM ÉV. CÉGEK ESETÉN ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL 1 ÉV