Audio-Technica ATH-WP900

Audio-Technica ATH-WP900
Audio-Technica ATH-WP900
Audio-Technica ATH-WP900
Audio-Technica ATH-WP900
Audio-Technica ATH-WP900
Audio-Technica ATH-WP900
Audio-Technica ATH-WP900
Audio-Technica ATH-WP900
Audio-Technica ATH-WP900
289 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 495 Ft

Zárt hordozható fejhallgató

Az ATH-WP900 hordozható fül fölötti fejhallgató gyönyörű lángolt juhar házzal az útközbeni HiFi minőségű hallgatás és a kiemelkedő esztétika érdekében. A juhar egy merev, sűrű fa, így előszeretettel használják húros hangszerek, például gitárok és hegedűk készítésére. Egy vékony réteg lángolt juharral vontuk be a szilárd, megmunkált juhar felületét, amivel tovább hangsúlyozzuk a természetes hangzásminőséget.

A fejhallgató lángolt juhar bevonatát a japán Fujigen, gitárokat készítő vállalat készíti, kihangsúlyozva mindkét kagylóház egyedi rostozatát, olyan gyönyörűen, ami az idő múlásával egyre szebb lesz. A fejhallgatók exkluzív, erőteljes mágneses áramkörökkel ellátott 53 mm-es meghajtókkal vannak felszerelve, DLC (gyémántszerű szén) bevonattal és felülre szerelt NYÁK konstrukcióval a kivételes teljes körű hangvisszaadás érdekében. A speciálisan tervezett hajlított terelőlap javítja a membrán elülső és hátsó része közötti légáramlást a jobb alacsony és közepes tartományú hangvisszaadás érdekében, és optimálisan illeszti a fülkagylókat a fülek fölé a nagyobb kényelem és a hangszigetelés érdekében. A fejhallgató A2DC (Audio Designed Detachable Coaxial) jack dugókkal is rendelkezik a két 1,2 m-es (3.9') levehető kábelhez való csatlakozáshoz. Az egyik kábel 3,5 mm-es (1/8") aranyozott sztereó mini-csatlakozóval rendelkezik okostelefonokhoz és szabványos audioeszközökhöz. A másik kábel 4,4 mm-es (1/6), 5-pólusú, aranyozott kiegyensúlyozott csatlakozóval van felszerelve, nagy felbontású digitális audiolejátszókhoz és kiegyensúlyozott kompatibilis fejhallgató-erősítőkhöz. Az ATH-WP900 fülpárnái és fejpántja sima, szintetikus bőrből készülnek a tartós kényelem érdekében, a kagylók laposan összeforgathatóak a könnyű szállítás érdekében a mellékelt hordozótasakban. 

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA JOGSZABÁLY SZERINT MAGÁNSZEMÉLY, FOGYASZTÓ ESETÉN: A) 10 000 FT-OT MEGHALADÓ, DE 250 000 FT-OT MEG NEM HALADÓ ELADÁSI ÁR ESETÉN KÉT ÉV, C) 250 000 FT FELETT HÁROM ÉV. CÉGEK ESETÉN ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL 1 ÉV