Pro-Ject VC-S3

Pro-Ject VC-S3
Pro-Ject VC-S3
Pro-Ject VC-S3
Pro-Ject VC-S3
Pro-Ject VC-S3
Pro-Ject VC-S3
Pro-Ject VC-S3
259 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 12 995 Ft

Hanglemez mosó rendszer

A bakelitlemezek figyelmes karbantartást igényelnek. A száraz kefés tisztítás a lemez lejátszása előtt jó a por eltávolítására, a barázdák tisztántartásához azonban a lemezt nedvesen kell tisztítani. VC-S3 erőteljes szívómotorja segítségével egy lemezt 1-2 fordulat alatt képes megtisztítani, ezzel megelőzve az újraszennyezést, maszatolást. Extra nagy tartályával pedig fel van készítne a nagyobb gyűjtemények alapos mosására is. 

Az új mágneses leszorító nem csak a lemezt rögzíti de a címkét is megóvja a tisztítófolyadéktól. A robusztus, könnyen kezelhető fémkar mechanikusan stabil, és az összes szívóerőt közvetlenül a lemez felületére összpontosítja. Az új öntapadós karcsíkkal, a lemezek tökéletesen megtisztulnak.

A nagyméretű belső tartály (2,5 liter) összegyűjti a használt folyadékot. A Wash it 2 tisztítófolyadék előnye, hogy az könnyen elpárolog a tartályban, így azt ritkábban kell kiüríteni és tisztítani.  

Főbb jellemzők:

  • Erős szívómotor, hatékony és gyors tisztítás
  • Újratervezett l
  • Új mágneses leszorító, cimkevédelemmel
  • Egyaránt jó új és használt lemezekhez

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA JOGSZABÁLY SZERINT MAGÁNSZEMÉLY, FOGYASZTÓ ESETÉN: A) 10 000 FT-OT MEGHALADÓ, DE 250 000 FT-OT MEG NEM HALADÓ ELADÁSI ÁR ESETÉN KÉT ÉV, C) 250 000 FT FELETT HÁROM ÉV. CÉGEK ESETÉN ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL 1 ÉV