IsoTek V5 Sigmas

IsoTek V5 Sigmas
IsoTek V5 Sigmas
IsoTek V5 Sigmas
IsoTek V5 Sigmas
IsoTek V5 Sigmas
IsoTek V5 Sigmas
IsoTek V5 Sigmas
1 799 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 89 995 Ft

Highend tápszűrő

Mind a V5 Aquarius, mind a V5 Sigmas továbbra is az egyik legköltséghatékonyabb upgrade, amit megvásárolhat a kiváló minőségű audiorendszerének javítására, mindkettő javítja az összes csatlakoztatott komponens teljesítményét, ez egy teljes rendszerfrissítés, amely javítja az összes Hi-Fi elektronikát, ellentétben bármely más termékkel a piacon. A V5 Sigmas jelentős előrelépés az EVO3 elődjéhez képest. Most egy hétutas hálózati hálózati táptisztító termék három nagyáramú kimenettel, amely a V5 Titan Direct-Coupled© áramkörének egyszerűsített változatát használja, hogy ultra-nagyáramú, alacsony impedanciájú teljesítményt biztosítson erősítők, mélynyomók, aktív hangszórók vagy manapság már TV-k számára. A fennmaradó négy kimeneti aljzat középáramú a forráskomponensek számára. A V5 Sigmas minden egyes kimenete saját dedikált tiszta táphálózattal rendelkezik; így hét tisztító táp egy dobozban! A V5 Sigmas rendkívül költséghatékony módot jelent egy teljes high-end audiorendszer teljes körű korszerűsítésére, valamint védelmet nyújt a veszélyes túlfeszültségek és feszültségcsúcsok ellen.

Főbb jellemzők:

 • Alkalmas minden audio- vagy AV-rendszerhez
  RFI csökkentés 80dB
 • 7 optimalizált hálózati tisztító áramkör eltávolítja a közös és differenciális módú hálózati zajt
 • 4 független kivezetés a forráskomponensekhez (egyenként max. 10A)
 • 3 független nagyáramú kivezetés végerősítőkhöz, aktív mélynyomókhoz, aktív hangszórókhoz, TV-khez stb. (egyenként max. 16A)
 • 121'500A pillanatnyi védelem
 • Teljesen csillagföldelt hálózat
 • Tömör mag Ohno Continuous Cast réz ezüstözött belső vezetékezés FEP virtuális légdielektrikummal
 • SYSTEM LINK kivezetés a kivezetések meghosszabbításához és a csillagos földelési referencia fenntartásához
 • Az IsoTek díjnyertes EVO3 PREMIER tápkábellel szállítva

 

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA JOGSZABÁLY SZERINT MAGÁNSZEMÉLY, FOGYASZTÓ ESETÉN: A) 10 000 FT-OT MEGHALADÓ, DE 250 000 FT-OT MEG NEM HALADÓ ELADÁSI ÁR ESETÉN KÉT ÉV, C) 250 000 FT FELETT HÁROM ÉV. CÉGEK ESETÉN ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL 1 ÉV

Szin: