GoldenEar SuperSub XXL

GoldenEar SuperSub XXL
GoldenEar SuperSub XXL
GoldenEar SuperSub XXL
GoldenEar SuperSub XXL
GoldenEar SuperSub XXL
990 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 49 500 Ft

Mélyláda

A GoldenEar ForceField és SuperSub mélysugárzók kompaktak, de mégis magával ragadóak. A finom zenei részleteket földrengető, erőteljes mélyhangokkal ötvözik – mindezt egy vonzó, szobabarát készülékházban.

Minden GoldenEar mélysugárzót úgy terveztek, hogy kifinomult és észrevétlen legyen: így egy vonóval megszólaltatott nagybőgő basszushangja vagy egy vadászgép dübörgése látszólag a semmiből tör elő, a szub pedig közben észrevétlenül teszi a dolgát, akár egy basszusgitár pengetése, akár egy óriás lépteinek megszólaltatása a feladat.

A GoldenEar SuperSub XXL aktív mélysugárzó gyönyörű, zongoralakk-fényes fekete házában két vízszintesen, egymással szemben elhelyezett 12˝-os ultra-hosszú löketű aktív hangszóró és két egymással függőlegesen szemben elhelyezett 15˝ x 13˝-os sík, hátsó hullámhajtású passzív sugárzó dolgozik, amelyeket egy 1600 wattos D-osztályú digitális erősítő hajt.

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA JOGSZABÁLY SZERINT MAGÁNSZEMÉLY, FOGYASZTÓ ESETÉN: A) 10 000 FT-OT MEGHALADÓ, DE 250 000 FT-OT MEG NEM HALADÓ ELADÁSI ÁR ESETÉN KÉT ÉV, C) 250 000 FT FELETT HÁROM ÉV. CÉGEK ESETÉN ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL 1 ÉV