ÚJ GoldenEar SuperSat 3/3C

GoldenEar SuperSat 3/3C
GoldenEar SuperSat 3/3C
GoldenEar SuperSat 3/3C
GoldenEar SuperSat 3/3C
ÚJ GoldenEar SuperSat 3/3C
149 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 450 Ft

Monitor/center hangfal

A GoldenEar SuperSat 3/3C szatellit sugárzók kihasználják a nagysebességű hajtogatott ribbon Ribbon (HVFRTM) magassugárzó előnyeit, amelyek biztosítja, hogy ezek a rendkívül rugalmasan használható hangfalak ugyanolyan szép hangzást produkáljanak, mint az összes többi GoldenEar hangszóró.

Vékony profiljukkal, menetes, falra szerelhető foglalataikkal és állítható lábaikkal a SuperSat szatellit és center hangfalakat tudatosan úgy tervezték meg, hogy a legkülönbözőbb igényeknek és alkalmazásoknak egyaránt megfeleljenek – mindezt úgy, hogy minimális hatással legyenek magára a hallgatási környezetre.

A SuperSat 3 modell front és háttér, a 3C modell pedig center sugárzóként használható, kérjük, rendeléskor ennek figyelembe vételével válassza ki az Önnek megfelelő verziót. A megadott ár 1 db-ra vonatkozik.

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA JOGSZABÁLY SZERINT MAGÁNSZEMÉLY, FOGYASZTÓ ESETÉN: A) 10 000 FT-OT MEGHALADÓ, DE 250 000 FT-OT MEG NEM HALADÓ ELADÁSI ÁR ESETÉN KÉT ÉV, C) 250 000 FT FELETT HÁROM ÉV. CÉGEK ESETÉN ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL 1 ÉV

Opció:
Tipus: