ÚJ Audio Engineers Booster Kinetic

Audio Engineers Booster Kinetic
Audio Engineers Booster Kinetic
Audio Engineers Booster Kinetic
Audio Engineers Booster Kinetic
ÚJ Audio Engineers Booster Kinetic
40 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 000 Ft

Izolációs párnák

 

Kinetikus kristály részecske csillapítási technológia.

A Booster Kinetic izolációs párnák a belépő kategóriát jelentik a fejlett készülék alátétek világába. A Booster Kinetic izolációs párnák a magasabb kategóriájú termékek technológiai alapjait tartalmazzák egyszerűbb kivitelben. A Booster Kinetic izolációs párnák egyedi anyagokból készülnek, és speciális kristályrészecske-csillapítási technológiát alkalmaznak. Minden Booster Kinetic izolációs párna magában foglalja az Audio Engineers egyedi tervezési elveit, hogy hihetetlen eredményeket érjen el, optimális részecsketompítást biztosítva.

A Booster Kinetic izolációs párnák hatékony kétirányú csillapításra képesek, és a részecskecsillapítás hatékonyabb és széles frekvenciatartományú rezgéselnyelést biztosít, mint a korábbi megoldások. A Booster Kinetic izolációs párnák hatékonyan csillapítják az audioeszközök saját rezonanciáit és a környezetből származó rezgéseket.

Garancia

A JÓTÁLLÁS IDŐTARTAMA JOGSZABÁLY SZERINT: A) 10 000 FT-IG EGY ÉV, B) 100 000 FT-OT MEGHALADÓ, DE 250 000 FT-OT MEG NEM HALADÓ ELADÁSI ÁR ESETÉN KÉT ÉV, C) 250 000 FT FELETT HÁROM ÉV

Opció: