Menu

Cart
A+ A A-
Como Audio Solo vezetéknélküli hangrendszer
Nagyítás
Como Audio Solo vezetéknélküli hangrendszer Como Audio Solo vezetéknélküli hangrendszer Como Audio Solo vezetéknélküli hangrendszer Como Audio Solo vezetéknélküli hangrendszer Como Audio Solo vezetéknélküli hangrendszer Como Audio Solo vezetéknélküli hangrendszer

Como Audio Solo

Gyártó Como Audio
Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett
1-2nap.png
Fogyasztói ár: 149.900 Ft
Egység a dobozban:
1 db
garancia1ev7
Szin

Wifi, Multiroom hangszóró

 

A Como Audio SOLO asztali zenerendszer a hangforrások bőségszaruja. FM rádió szolgáltatása mellett a világháló több, mit 30 ezer online rádióadójának anyagát képes hangstream formájában hozzánk elhozni. Vezeték nélküli működtetéssel a Bluetooth szabvány szerint képes okostelefon/ táblagép zeneanyagait megszólaltatni, illetve Wi-Fi kapcsolódással a házi hálózati rendszeren tárolt hanganyagot elérni.

Magassugárzója ¾ hüvelykes (2 centiméteres) dóm, mélysugárzója 3 hüvelykes (8 centiméteres) túlméretes mágnessel és négyrétegelt, nagykitérésű hangtekerccsel működtetett mélynyomó megoldás. Belül a 30 Watt zenei teljesítményre képes D osztályú digitális erősítő az ereje és az egyedi kialakítású Digitális Jelfeldolgozó Processszor (DSP) a lelke.

A Bluetooth hangátvitel minőségére a Qualcomm fejlesztésű aptX jelalkotás ügyel. Mindezt bútorminőségű valódi fa burkolattal fedett vastag fal fogja egybe. Kiviteltől függően zongoralakk bevonattal is elérhető. Bővelkedik a bementi aljzatokban, nagyfelbontású zeneanyagok befogadására is felkészítve.

A készülék kis helyigénye és a stílusos kezelőszerveket mutató alumínium előlapja praktikus berendezési tárggyá avatja bármelyik lakóhelyiségben. Egyetlen előre programozott gomb megnyomásával kedvenc rádióadónk szólalhat meg.

A programozási lehetőségek kiterjednek többek között a Spotify Connect direkt elérhetőségre, vagy a külső bemeneti forrásokra is. A pillanatnyilag hallgatott jelforrástól mindez függetlenül tárolható és működtethető.

A Bluetooth jelátviteli kapcsolat kiépítése gyerekjáték az NFC (közeli eszköz kommunikációs platform) segítségével.

A 7 centiméteres kijelző jól olvasható módon nyújt tájékoztatást az éppen futó zeneszámról, előadójáról és a lemezborítóról, utóbbi a kijelző teljes felületre kinagyítható.

 

Mindenre kiterjedő zenevezérlés az egész házban

 

A Multi-room többhelyiséges vezérlés a Multi-zone többzónás vezérlési módszerből fejlődőtt ki.

Utóbbinak a bonyolult beüzemeléséhez szakember közreműködése és időigényes betanulási folyamat volt a kívánalom.

Az egyszerű kezelhetőség híveinek szánva a különféle Como Audio modelleket akármelyik helyiségben elhelyezve az ingyenes Como Control App letöltésével pofonegyszerű a működtetés különféle zenék eltérő helyiségekben történő megszólaltatásánál, vagy az összes lakótérben az ott lévő modelleken ugyanazon zene egy időben történő lejátszására.

 

Como Control App

 

Az Android vagy Apple alkalmazás letöltésével az okoseszközünk vezeték nélküli, érintőfelületen kezelhető távvezérlővé lép elő. Como Audio berendezésünket a ki/be kapcsolás és hangerő szabályozás alapfunkcióin túl az adóállomás keresés, programozható beállítás, jelforrás kiválasztás, hangszín kiegyenlítés feladatait is ellátja. A működtetésbe az internetes rádióadó zeneszámának lejátszása/megállítása mellett az adóállomások elérhető logojának vagy a Spotify albumaink megjelenítése is beletartozik. Megjeleníthető vele a zeneszám metaadat tartalma és a Multi-room beállítások is vezérelhetők, ha otthonában több Como Audio modell birtokosa. Az alapbeállításokhoz az idő és az elalváskapcsoló is beállítható. Külön szolgáltatás az alkalmazásban a Gyári Állapot Visszaállítása lehetőség a készülék kezelési lehetőségének alternatívájaként.

 

Távszabályozó

 

A gyártók a letölthető alkalmazás felajánlásával hajlamosak a készülékhez tartozó távszabályozóról megfeledkezni.

A Como Audio tartozékként mellékeli a gyári dobozban a távszabályozót. A készülék előlapjának vezérlési lehtőségeinek nagy része mellett új funkciók ellátására is alkalmas.

Ki/be kapcsolás, hangerő szabályozás, némítás, a ’most játszott’ zeneszám információinak megjelenítése, jelforrás kiválasztás, ébresztő funkciók kezelése, menü előhívás, adóállomás keresés, lejátszás/megállítás/keresés vezérlése, internetes rádióadó Kedvencek memóriában tárolása mellett még a kijelző készenléti üzemmód megvilágítása is kikapcsolható. A távszabályozó tökéletes egyensúlyt teremt a funkcionalitás és az egyszerű kezelés követelménye között.

 

 

Műszaki adatok

 • Bluetooth a jelenleg legmodernebb Bluetooth 4.1 A2DP és aptX audio szabványnak megfelelő jeltovábbítás kifejezetten zenei anyagokra összpontosítva. A Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat zenei jelfolyam továbbítására alkalmas, (ha elérhető) kijelzi az előadó és a zeneszám adatait, míg az aptX formátum az erre alkalmas eszközökön CD-hez közeli minőségű hangok előállítására képes.
  A Bluetooth technológia jelforrásként adódik, ha Wi-Fi kapcsolat felépítésére nincs mód. Az NCF szabvány kiküszöböli a korábbi nehézkes Bluetooth párosítási teendőket. Csak a készülék NFC logóval ellátott felülete fölé kell helyezni az arra alkalmas készüléket.
 • Spotify Connect a világ több, mit 30 milliós előfizetői táborának tagjai számára lehetővé teszi a több mint 35 millió zeneszám közötti válogatást és a Spotify szerverein tárolt zenék stream adatfolyam használatát nemcsak telefonon és táblagépen. A megszakítás nélküli zenehallgatás mellett az akkumulátorok üzemidejét is kiterjeszti.
 • Internet rádió a világ minden tájáról több mint 30 ezer adóállomás és Podcast forrás érhető el.
 • FM rádió a beépített teleszkópos antennával sokkal könnyebb kedvenc rádióállomásaink behangolása. Az RDS információs szolgáltatás (ha az adóállomás sugározza) értékes részleteket közöl az előadó, a zeneszám és a rádióadó jellemzőiről. Az FM rádió jelforrásként adódik, ha Wi-Fi kapcsolat felépítésére nincs mód.
 • Közvetlen Wi-Fi stream funkció eléri a meglévő Wi-Fi hálózatba kötött erre alkalmas számítógép vagy noteszgép zenetárát bármilyen egyéb áthidaló eszköz vagy modul igénybe vétele nélkül.
 • Alkalmasság Google Chromecast és Amazon Echo Dot jelfolyam továbbításra az AUX bementre audio kábellel csatlakoztatandó Google adapterrel (dongle), vagy a Bluetooth kapcsolattal csatlakoztatandó Alexa eszközzel további zeneforrások lesznek elérhetők.
 • USB csatlakozó aljzat felhasználásával USB memória vagy külső tárolóegység zeneállománya érhető el és az USB aljzat alkalmas számos okoseszköz akkumulátorának a feltöltésére is.
 • Multiformátum támogatás könnyedén vált és keres többféle zeneformátum mint például az AAC+, MP3, WMA, WAV, FLAC vagy ALAC között.
 • Optikai és AUX bemeneti csatlakozó aljzatok nagyfelbontású audio jeleket továbbító optikai csatlakozásra a TV elsőrangú hangvisszaadásához, illetve nagyfelbontású audio jeleket továbbító két 3.5mm jack csatlakoztatására
 • 24 bit/192kHz adatmélységig.
 • Sztereó fejhallgató és vonali kimenet aljzatok a zene személyes élvezetéhez, vagy a zeneforrás jeleinek külső médiaeszközre történő továbbításához.
 • Multi-room többhelyiséges vezérlés a Como Audio berendezések használatához szerte a lakásban a Como Control App alkalmazással vezérelve. A berendezéseket ötösével lehet egy csoportba rendelve vezérelni és párhuzamosan öt csoportot lehet létrehozni, aminek egyedül az otthoni Wi-Fi hálózat adatátviteli képességei szabhatnak határt.
 • Ingyenes Android- és Apple iOS alkalmazás az okostelefon vagy táblagép használata a hangerő, jelforrás kiválasztás, programozott beállítások, hangszín kiegyenlítés, állomáskeresésé és Multi-room funkciók ellátására.
  Távszabályozó kiegészítő eszköz a CD-lejátszó és a funkciók többségének működtetetésére, megtartva kis méretét.
 • Hagyományos óra- és ébresztési funkciók a kijelzés váltása analóg vagy digitális lehetőségek között, két független ébresztés az időzítés, a szunyókálás időtartama, elalváskapcsoló beállításai szolgáltatásához. Az ébresztési jelforrás kiválasztása – internet rádió, FM rádió, stb. A pontos idő és dátumbeállítás a Wi-Fi kapcsolat meglétével automatikus.
 • Nagyfelületű színes kijelző a funkciók és információk gazdag tárháza, könnyű eligazodás a többnyelvű változatban.
 • A SOLO modell hétcentiméteres TFT (Thin-Film-Transistor) anyagú kijelzője a Spotify album borítókat és az adóállomások logó képeit is megjeleníti más LCD-kijelzőktől eltérően színesben. Szabályozható fényerő a kijelzőfelület háttér-megvilágításához.
 • Előlapi kezelőfelület teszi lehetővé a panelen a többfunkciós gombok segítségével a rendszer közvetlen vezérlését a külső szoftveres alkalmazás vagy a kézi távszabályozó használata nélkül.
 • Hatféle függetlenül programozható funkció a kedvenc rádióállomások és jelforrások memóriában történő tárolására, illetve előhívására függetlenül attól, hogy éppen milyen jelforrás üzemel. Egyetlen gomb egyszeri megnyomásával a készülék bekapcsol és működteti az adott jelforrást. Kiegészítésül a ‘My favourites’ ‘Kedvenceim’ beállítással szinte végtelen kedvelt internetes adóállomás programozott memóriában történő tárolására alkalmas.
 • Stílusos formatervezés a lakótér enteriőrjéhez alkalmazkodó, bútor minőségű, valódi fa borítás vagy a többrétegű zongoralakk bevonat kifinomult látványához az eloxált vagy festett fémbevonatú gombok és kezelőszervek járulnak hozzá.
 • Hanghűség a zene visszaadásában a közel félhüvelyk vastag MDF anyagú készülékház fala elnyeli a nemkívánatos külső vibrációkat és tömör hangzást nyújt. A ¾ hüvelykes (2 centiméteres) dóm magassugárzó szélesebb frekvenciatartományt biztosít, míg 3 hüvelykes (8 centiméteres) mélysugárzó a négyrétegelt, nagykitérésű hangtekerccsel működtetve kivételes mélyhangokat produkál. A hangolt hátoldali mélynyomó kapuk hatékony mélytartományt és kibővült frekvenciatartományt hoznak. A D osztályú digitális erősítő csatornánként 30 Watt zenei teljesítménye bőséges erőt biztosít az eredetihez hű hangok visszaadására, ami gyönyörű hangokkal telíti a teret.
 • Egyedi tervezésű digitális vezérlésű jelfeldolgozás a számolatlan odafigyeléssel és méréssel eltöltött munkaóra eredménye, amelyet a különféle hangerőkön szóló, eltérő zenefajták legpontosabb hangvisszaadására fordítottak.
 • Beállítható hangszínszabályozás egyéni ízlés szerinti magas/mély/balansz és hangerőfüggő frekvenciatartományok.
 • Wi-Fi kapcsolaton keresztüli szoftverfrissítés kényelmes, gyors és ingyenes mód a készülék napra készen tartásához. Wi-Fi 802.11a/b/g/n szabvány megfelelés, 2.4/5GHz frekvenciájú útválasztókkal együttműködés, WPA2 titkosítás.
 • Energiahatékonyság készenléti állapotban fogyasztása 1.5 Watt, energiafogyasztása teljes hangerőn 22-23 Watt.
 • Energiaigény 100-240V hálózati váltóáram, 50-60 Hz hálózati frekvencia. Beépített kapcsolóüzemű tápegysége nem igényli külső bumfordi hálózati adapter közbeiktatását, amelynek szórása egyúttal a rádiós vételt is zavarhatja.
 • Méret- és súlyadatok
 • Külméret: Magasság 125mm (132mm lábakkal) x Szélesség 240mm x Mélység 120mm (130.5mm antennával)
 • Dobozméret: Magasság 177mm x Szélesség 297mm x Mélység 225mm
 • Tömege göngyöleggel: 2.7kg / nettó tömeg: 1.9kg

 

Linkek

Használati utmutató (Angol)

 

 

 

Egység a dobozban: 1 db

Mások ezeket is megnézték

Tivoli Audio Cube vezeték nélküli hangrendszer

Tivoli Audio Cube

64.900 Ft
Revo SuperTone vezetéknélküli hangrendszer

Revo SuperTone

184.950 Ft
Revo SuperConnect wifi internetrádió

Revo SuperConnect

119.450 Ft

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Írja meg véleményét:

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció