Menu

Cart
A+ A A-
Como Audio Musica vezetéknélküli hangrendszer
Nagyítás
Como Audio Musica vezetéknélküli hangrendszer Como Audio Musica vezetéknélküli hangrendszer Como Audio Musica vezetéknélküli hangrendszer Como Audio Musica vezetéknélküli hangrendszer Como Audio Musica vezetéknélküli hangrendszer Como Audio Musica vezetéknélküli hangrendszer

Como Audio Musica

Gyártó Como Audio
Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett
1-2nap.png
Fogyasztói ár: 249.900 Ft
Egység a dobozban:
1 db
garancia1ev7
Szin

Wifi, Multiroom hangszóró, CD lejátszó

 

A Como Audio MUSICA asztali zenerendszer

 

ÚJ SZOLGÁLTATÁS: A MUSICA mostantól kapcsolódik az Amazon Prime Music zene streaming szolgáltatáshoz!

 

ÚJ KÉPESSÉG: Mostantól minden Alexa kompatibilis gyártmánnyal együttműködik. A MUSICA nem rendelkezik saját figyelő alkalmatossággal vagy beszédvezérléssel, ugyanakkor kihasználja az Alexa eszközök (Echo Dot, stb.) nyújtotta vezérlési technikákat. Az indító beállítások után szóbeli alapparancsokat mechanikai beavatkozás nélkül hajt végre.

 

Minden eddig megszokott és megszeretett képesség és hozzá még CD-lejátszás, Ethernet vezetékes hálózati kapcsolódás és minden rangos streaming zenei adatfolyam elérése.

 

Tovább tart a világban a CD formátumú hanglemezek értékesítése évente több tízmilliós nagyságrendben. Ezen felül a zenerajongók tovább gyarapítják CD-gyűjteményüket, beleértve a maguk által írható CD-lemezre tárolt zenéiket.

A gyakran emlegetett ”CD-minőség” elérésének egyik legkönnyebb módja elővenni a CD-hanglemezt. Mindezt szem előtt tartva - a Como Audio cég megalapítója és igazgatója - Tom DeVesto fejlesztette ki a MUSICA asztali zenerendszert.

A CD-lemezt ’beszippantó’ résnyílás mögött az autóipari követelményeket teljesítő strapabíró mechanika működik és a gyári CD kiadványok mellett felismeri a CD-R egyszer írható, illetve a CD-RW újraírható lemezfajtákat is.

Azonban a MUSICA nem egyszerűen egy CD-lejátszóval bővített DUETTO modell.

A hűséges vásárlóink visszajelzéseire gondosan odafigyelve a MUSICA kapott még Ethernet hálózatos csatlakozást, két további előre programozható funkciógombot, amelyeket a távszabályozó közvetlenül tud vezérelni. A kezelőszervek 4mm méretbővülése kényelmesebb használatot hoz és az alumínium anyagválasztás a tartósság jegyében született. Négy további prémium kategóriájú streaming jelfolyam továbbítást nyújtó szolgáltatás bekapcsolásával a Spotify Connect mellett többek között az Amazon Prime Music is elérhető.

 

Áttekintés

A MUSICA nem csak egy CD-jelátszó, annál lényegesen több, egy ’okos’ zenerendszer.

 

Vele a CD-lemezek lejátszásán túl felfedezhető a földgolyó több mint 30 ezernyi internetes rádióadója, Bluetooth jelátvitellel a Qualcomm fejlesztésű aptX audio platformon AAC formátumban vezeték nélkül lehet stream zenét elérni. USB csatlakozó aljzata okoseszközök akkumulátorának feltöltésére képes. A MUSICA optikai AUX bemenetén a TV hangját közvetlenül élvezhetjük és két AUX jack bemenete analóg hangforrásunk megszólaltatására alkalmas. Vezetékes Ethernet csatlakozása Wi-Fi helyettesítő minőségi megoldás, a működtetés vezérlését a tartozák távszabályozó mellett az ingyenesen letölthető Android vagy iOS környezetre fejlesztett Como Control App is elláthatja. A nyolccentiméteres kijelző látványosan jeleníti meg az internetes és DAB digitális rádióadók logóit és a lejátszott zenealbum borítókat.

Ha mindez még mindig nem lenne elegendő, a MUSICA magába foglalja a Spotify Connect és az Amazon Prime Music mellett a Tidal, a Deezer és Napster szolgáltatók streaming szolgáltatásának elérését. Az alapbeállításokat elvégezve a MUSICA bekapcsolása és a zenehallgatás indítása szimpla gombnyomásokra egyszerűsödik a 8 beprogramozható kezelőgomb révén, a rádióadó vagy jelforrás közvetlen elérésével.

A MUSICA további kényelmet az egymástól független kettős ébresztési lehetőséggel, a hangszín testreszabott szabályozásával és a kijelző háttérfény intenzitásának a beállításával nyújt.

 

Mindenre kiterjedő zenevezérlés az egész házban

 

A Multi-room többhelyiséges vezérlés a Multi-zone többzónás vezérlési módszerből fejlődőtt ki.

Utóbbinak a bonyolult beüzemeléséhez szakember közreműködése és időigényes betanulási folyamat volt a kívánalom.

 

Az egyszerű kezelhetőség híveinek szánva a különféle Como Audio modelleket akármelyik helyiségben elhelyezve az ingyenes Como Control App letöltésével egyszerűvé válik a működtetés szerte az otthon helyiségeiben. Szólaltasson meg különféle zeneforrásokat bármelyik helyiségben, vagy szinkronizálja a lakóterekben lévő összes modellen ugyanazon zene egyidőben történő lejátszását. Ez az Önhöz igazított Multi-room szolgáltatás.

 

Como Control App

Az Android vagy iOS alkalmazás letöltésével az okoseszközünk vezeték nélküli, érintőfelületen kezelhető távvezérlővé lép elő Como Audio zenerendszerünk működtetéséhez. Hozzáférhető a ki/be kapcsolás és hangerő szabályozás, az adóállomás keresés, programozható beállítás, jelforrás kiválasztás, hangszín kiegyenlítés, zeneszám lejátszás/megállítás. Léptethető vele az internetes rádióadó elérhető logója vagy a Spotify albumainak a megjelenítése. Leolvasható vele a zeneszám metaadat tartalma és a Multi-room beállítások is vezérelhetők, ha otthonában több Como Audio modell birtokosa. Az alkalmazással az idő és az elalváskapcsoló is beállítható. Külön szolgáltatás az alkalmazásban Gyári Állapot Visszaállítása lehetőség a készülék kezelési lehetőségének alternatívájaként.

 

Távszabályozó

 

CÍMZETT VEZÉRLÉS KÖZVETLENÜL A KICSOMAGOLÁST KÖVETŐEN.

A gyártók a letölthető alkalmazás felajánlásával hajlamosak a készülékhez tartozó távszabályozóról megfeledkezni. A Como Audio elismeri, hogy lehetnek olyan alkalmak, amikor egy külön távszabályozó állna legjobban kézre. Ez okból a Como Audio tartozékként mellékel a gyári dobozban egy távszabályozót. A készülék előlapjának vezérlési lehetőségeinek nagy része mellett új funkciók ellátására is alkalmas.

Ki/be kapcsolás, hangerő szabályozás, némítás, a ’most játszott’ zeneszám információinak megjelenítése, jelforrás kiválasztás, ébresztő funkciók kezelése, menü előhívás, adóállomás keresés, lejátszás/megállítás/keresés vezérlése, internetes rádióadó Kedvencek memóriában tárolása mellett még a kijelző készenléti üzemmód megvilágítása is kikapcsolható. A távszabályozó tökéletes egyensúlyt teremt a funkcionalitás és az egyszerű kezelés követelménye között.

 

 

 

Műszaki adatok

 • CD-lejátszó: Résnyílásos mechanikájú lemezkezelés CD, CD-R és CD-RW lemezhez (MP3 és WMA dekódolás).
 • Bluetooth a jelenleg legmodernebb Bluetooth 4.1 A2DP és aptX audio szabványnak megfelelő jeltovábbítás kifejezetten zenei anyagokra összpontosítva. A Bluetooth vezeték nélküli kapcsolat zenei jelfolyam továbbítására alkalmas, (ha elérhető) kijelzi az előadó és a zeneszám adatait, míg az aptX formátum az erre alkalmas eszközökön CD-hez közeli minőségű hangok előállítására képes.
 • A Bluetooth technológia jelforrásként adódik, ha Wi-Fi kapcsolat felépítésére nincs mód. Az NCF szabvány kiküszöböli a korábbi nehézkes Bluetooth párosítási teendőket. Csak a készülék NFC logóval ellátott felülete fölé kell helyezni az arra alkalmas készüléket.
 • Spotify Connect a világ több, mit 30 milliós előfizetői táborának tagjai számára lehetővé teszi a több mint 35 millió zeneszám közötti válogatást és a Spotify szerverein tárolt zenék stream adatfolyam használatát nemcsak telefonon és táblagépen. A megszakítás nélküli zenehallgatás mellett az akkumulátorok üzemidejét is kiterjeszti.
 • Tidal, Deezer, Napster és Amazon Prime Music premium stream zenei szolgáltatások beépítve.
 • Internet rádió a világ minden tájáról több mint 30 ezer adóállomás és Podcast forrás érhető el.
 • FM rádió a beépített teleszkópos antennával sokkal könnyebb kedvenc rádióállomásaink behangolása. Az RDS információs szolgáltatás (ha az adóállomás sugározza) értékes részleteket közöl az előadó, a zeneszám és a rádióadó jellemzőiről. Az FM rádió jelforrásként adódik, ha Wi-Fi kapcsolat felépítésére nincs mód.
 • Közvetlen Wi-Fi stream funkció eléri a meglévő Wi-Fi hálózatba kötött erre alkalmas számítógép vagy noteszgép zenetárát bármilyen egyéb áthidaló eszköz vagy modul igénybe vétele nélkül.
 • Alkalmasság Google Chromecast és Amazon Echo Dot jelfolyam továbbításra az AUX bementre audio kábellel csatlakoztatandó Google adapterrel (dongle), vagy a Bluetooth kapcsolattal csatlakoztatandó Alexa eszközzel további zeneforrások lesznek elérhetők.
 • WWA (Alexa alkalmassági igazolás): A MUSICA nem rendelkezik saját figyelő alkalmatossággal vagy beszédvezérléssel, ugyanakkor kihasználja az Alexa eszközök (Dot, stb.) nyújtotta vezérlési technikákat.
 • Az induló beállításokat követően szóbeli alapparancsok mechanikai beavatkozás nélkül hangozhatnak el.
 • USB csatlakozó aljzat felhasználásával USB memória vagy külső tárolóegység zeneállománya érhető el és az USB aljzat alkalmas számos okoseszköz akkumulátorának a feltöltésére is.
 • Multiformátum támogatás könnyedén vált és keres többféle zeneformátum, mint például az AAC+, MP3, WMA, WAV, FLAC vagy ALAC között.
 • Optikai és AUX bemeneti csatlakozó aljzatok nagyfelbontású audio jeleket továbbító optikai csatlakozásra a TV elsőrangú hangvisszaadásához, illetve nagyfelbontású audio jeleket továbbító két 3.5mm jack csatlakoztatására
 • 24 bit/192kHz adatmélységig.
 • Sztereó fejhallgató és vonali kimenet aljzatok a zene személyes élvezetéhez, vagy a zeneforrás jeleinek külső médiaeszközre történő továbbításához.
 • Ethernet vezetékes csatlakozás lehetősége a közvetlen kábeles hálózati összeköttetést.
 • Multi-room többhelyiséges vezérlés a Como Audio berendezések használatához szerte a lakásban a Como Control App alkalmazással vezérelve. A berendezéseket ötösével lehet egy csoportba rendelve vezérelni és párhuzamosan öt csoportot lehet létrehozni, aminek egyedül az otthoni Wi-Fi hálózat adatátviteli képességei szabhatnak határt.
 • Ingyenes Android- és Apple iOS alkalmazás az okostelefon vagy táblagép használata a CD-lejátszó működtetésére és a hangerő, jelforrás kiválasztás, programozott beállítások, hangszín kiegyenlítés, állomáskeresésé és Multi-room funkciók ellátására.
 • Távszabályozó kiegészítő eszköz a CD-lejátszó és a funkciók többségének működtetetésére, megtartva kis méretét.
 • Hagyományos óra- és ébresztési funkciók a kijelzés váltása analóg vagy digitális lehetőségek között, két független ébresztés az időzítés, a szunyókálás időtartama, elalváskapcsoló beállításai szolgáltatásához. Az ébresztési jelforrás kiválasztása – internet rádió, FM rádió, stb. A pontos idő és dátumbeállítás a Wi-Fi kapcsolat meglétével automatikus.
 • Nagyfelületű színes kijelző a funkciók és információk gazdag tárháza, könnyű eligazodás a többnyelvű változatban.
 • A MUSICA modell nyolccentiméteres TFT (Thin-Film-Transistor) anyagú kijelzője a Spotify album borítókat és az adóállomások logó képeit is megjeleníti más LCD-kijelzőktől eltérően színesben. Szabályozható fényerő a kijelzőfelület háttér-megvilágításához.
 • Előlapi kezelőfelület teszi lehetővé a panelen a többfunkciós gombok segítségével a rendszer közvetlen vezérlését a külső szoftveres alkalmazás vagy a kézi távszabályozó használata nélkül.
 • Nyolcféle függetlenül programozható funkció a kedvenc rádióállomások és jelforrások memóriában történő tárolására, illetve előhívására függetlenül attól, hogy éppen milyen jelforrás üzemel. Egyetlen gomb egyszeri megnyomásával a készülék bekapcsol és működteti az adott jelforrást. Kiegészítésül a ‘My favourites’ ‘Kedvenceim’ beállítással szinte végtelen kedvelt internetes adóállomás programozott memóriában történő tárolására alkalmas.
 • Stílusos formatervezés a lakótér enteriőrjéhez alkalmazkodó, bútor minőségű, valódi fa borítás vagy a többrétegű zongoralakk bevonat kifinomult látványához az eloxált vagy festett fémbevonatú gombok és kezelőszervek járulnak hozzá.
 • Hanghűség a zene visszaadásában a közel félhüvelyk vastag MDF anyagú készülékház fala elnyeli a nemkívánatos külső vibrációkat és tömör hangzást nyújt. A ¾ hüvelykes (2 centiméteres) dóm magassugárzó szélesebb frekvenciatartományt biztosít, míg 3 hüvelykes (8 centiméteres) mélysugárzó a négyrétegelt, nagykitérésű hangtekerccsel működtetve kivételes mélyhangokat produkál. A hangolt hátoldali mélynyomó kapuk hatékony mélytartományt és kibővült frekvenciatartományt hoznak. A D osztályú digitális erősítő csatornánként 30 Watt zenei teljesítménye bőséges erőt biztosít az eredetihez hű hangok visszaadására, ami gyönyörű hangokkal telíti a teret.
 • Egyedi tervezésű digitális vezérlésű jelfeldolgozás a számolatlan odafigyeléssel és méréssel eltöltött munkaóra eredménye, amelyet a különféle hangerőkön szóló, eltérő zenefajták legpontosabb hangvisszaadására fordítottak.
 • Beállítható hangszínszabályozás egyéni ízlés szerinti magas/mély/balansz és hangerőfüggő frekvenciatartományok.
 • Wi-Fi kapcsolaton keresztüli szoftverfrissítés kényelmes, gyors és ingyenes mód a készülék napra készen tartásához.
 • Wi-Fi 802.11a/b/g/n szabvány megfelelés, 2.4/5GHz frekvenciájú útválasztókkal együttműködés, WPA2 szintű titkosítás.
 • Energiahatékonyság készenléti állapotban fogyasztása 1.5 Watt, energiafogyasztása teljes hangerőn 25 Watt.
 • Energiaigény 100-240V hálózati váltóáram / 50-60 Hz hálózati frekvencia. Beépített kapcsolóüzemű tápegysége nem igényli külső bumfordi hálózati adapter közbeiktatását, amelynek szórása egyúttal a rádiós vételt is zavarhatja. Feszültség betáp egyenáram 20V/3A a külön beszerezhető adapterhez (nem tartozék), a hálózati tápkábel kiváltására.
 • Méret- és súlyadatok
 • Külméret: Magasság 149mm (lábakkal együtt) x Szélesség 405mm x Mélység 165mm (antennával együtt)
 • Tömeg: 4.2kg

Linkek

Használati utmutató (Angol)

 

 

 

Egység a dobozban: 1 db

Mások ezeket is megnézték

Technics SU-G30 hálózati audiólejátszó és erősítő

Technics SU-G30

1.299.900 Ft
Yamaha R-N803D erősítő

Yamaha R-N803D

279.990 Ft
Como Audio Amico vezetéknélküli hangrendszer

Como Audio Amico

159.900 Ft

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Írja meg véleményét:

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció