Menu

Cart
Denon AVR-S960H házimozierősítő
Nagyítás
Denon AVR-S960H házimozierősítő Denon AVR-S960H házimozierősítő Denon AVR-S960H házimozierősítő Denon AVR-S960H házimozierősítő

Denon AVR-S960H

Gyártó Denon
Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett
Jelenleg nem elérhető!
Fogyasztói ár: 259.990 Ft
garancia3ev

7.2 csatornás 8K  házimozierősítő hangvezérléssel

A Denon kibővíti 8K AVR sorozatát az új AVR-S960H modellel, amely egy elérhető és jövő-biztos AV Receiver.

A Denon®, amely 1910 óta meghatározza a magas minőségű audio készülékek piacát, ma bejelentette legújabb 8K-Ready AV-Receiverét, az AVR-S960Ht.

Az első 8K-s AV-receiver a Denon S-szériájában, amely rendelkezik a Denon legendás hangminőségével, számos új AV technológiával és az egyszerű beállítási jellemzők szolgálják a ma elérhető egyik legjobb házimozi rendszer kiépítését.

Az X-széria június elején bejelentett új modelljeit követően a Denon egy másik AV-Receivert kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy drámaian frissítsék filmnézési és video játék élményeiket, sok mindenki által megfizethető áron.

Az AVR-S960H ellenőrzi az összes eszközt, hogy könnyen kiépíthesse kiváló 4K házimoziját és élvezhesse a játék élményét is, miközben a rendszert 8K-ra is továbbfejlesztheti, ha majd készen áll rá.

A késő esti mozi és játék csodálatossá tétele Az új Denon AVR-S960H Receiver sziklaszilárd házimozi és játékélményt nyújt az egész család számára.

Hihetetlen képminőséggel és magával ragadó audio képességekkel most könnyebb megismételni a mozi élményt otthonunkban, mint valaha.

 

Az esti mozizás élénkebbé válik a lenyűgöző képminőség miatt a dedikált „8K” HDMI bemenetnek köszönhetően, amely lehetővé teszi a 8K / 60Hz és 4K / 120Hz video jeltovábbítást, az új HDR formátum támogatást, beleértve a HDR10 + és a Dynamic HDR, valamint az új HDMI funkciót, a gyors médiaváltást (QMS), amely lehetővé teszi a forrás azonnali felbontás vagy képkockasebesség váltását a képernyő elsötétítésének kiküszöbölése érdekében.

A 8K / 60Hz és a 4K / 120Hz kivételével az összes többi funkciót a többi 5x 4K HDMI bemenet is támogatja. A kivételes szín, tisztaság és kontraszt érdekében a legújabb S-szériás modellek továbbra is támogatják a HDR10, a HLG (Hybrid Log Gamma) és a Dolby Vision, valamint a 4:4:4 Pure Colour almintavételezést és a BT.2020 jeltovábbítást.

Semmi nem teszi vonzóbbá kedvenc filmjeit és játékait, mint a 3D-s hang. Az AVR-S960H rendelkezik Dolby Atmos, Dolby Atmos magasság-virtualizációs technológiával, DTS: X, DTS Virtual: X támogatással, így a felhasználók idővel további hangszórókat adhatnak a rendszerükhöz.

A Denon a csatornánkénti 7x 145 W-os teljesítményének és az alacsony impedancia-meghajtó képességének köszönhetően az összes hangsugárzója kiegyensúlyozott, minőségi hanggal büszkélkedhet.

Számos új szolgáltatás ad előnyt a gamer-eknek, beleértve a borotvaéles képet, a 4K / 120Hz jeltovábbítást és a változtatható frissítési frekvenciát (VRR), hogy csökkentsék a képkocka törést és javítsák az általános kép precizítást.

Ugorjon be egy versenyre az automatikus alacsony késleltetésű üzemmód/ Auto Low Latency Mode (ALLM) és a Quick Frame Transport (QFT) segítségével, amelyek mindegyikének célja a késés csökkentése és a statisztika javítása. Lássa meg az ellenséget - mielőtt az meglátná Önt - elképesztő 8K képminőségben.

A Denon AVR-S960H a meglevő HD és 4K tartalmat is fel tudja skálázni 8K-ra, így többen élvezhetik a 8K felbontás erejét.

Az új Denon AVR-S960H továbbra is támogatja az eARC-t (továbbfejlesztett audio visszatérési csatorna), amely tömörítetlen nagy felbontású és tárgyalapú hangot továbbít a TV-ről a Receiverre egyetlen HDMI-kábellel.

A TV-k közvetlenül a TV-alkalmazásokból játsszák le a videót a rendelkezésre álló legjobb képminőségben - akár 4K, akár 8K -, míg a rádióerősítő azonosítja a dekódoláshoz a rendelkezésre álló legjobb surround formátumot.

Az eARC-vel és a legújabb HDMI-csatlakozással, akár 8K Ultra HD-vel, az új receiver egyszerűen párosul a legújabb 8K-s tévékkel, streaming eszközökkel, játékkonzolokkal és egyéb forráslejátszókkal, gond nélkül.

A Denon telepítési asszisztens elvégzi a munkát A felhasználók vizuális vezetésével a telepítési folyamat minden lépésén keresztül a Denon díjnyertes Telepítési Asszisztense megkönnyíti az AVR-S960H beállítását amit így szinte már a dobozból kivéve élvezhetünk is.

Mivel minden házimozi egyedülálló, a Denon az Audyssey prémium helyiség-kalibrációs technológiáját használja, amely automatikusan elvégzi a pontos méréseket és optimalizálja a rádióerősítő teljesítményét, és így a legfinomabb 3D-s hangélményt nyújtja, amelyet a hely akusztikus tulajdonságaihoz igazít. Az Audyssey MultEQ Editor alkalmazás megvásárolható azok számára, akik további testreszabási lehetőségeket szeretnének.

Beépített HEOS® multiroom általi zenehallgatás A beépített HEOS® technológiával az X-sorozatú AVR-ek vezeték nélkül zenét közvetíthetnek a kompatibilis HEOS-komponenseken keresztül számos ingyenes és prémium streaming szolgáltatásból, ideértve a Spotify, a Napster, az Amazon Music HD, a TuneIn, a Deezer, a SoundCloud, a TIDAL és más egyéb szolgáltatókat.

A vásárlók vezeték nélkül élvezhetik kedvenc zenéjéiket otthonuk bármely szobájában. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon külön zeneszámot minden csatlakoztatott helyiséghez különféle streaming-források segítségével.

Helyezzen Denon Home hangszórókat további helyiségekbe, és mindezt vezérelheti a HEOS alkalmazás segítségével.

A HEOS-on kívül az Apple AirPlay 2 és a Bluetooth is támogatott. Az Apple Music streaming az AirPlay 2-n keresztül támogatott.

Egyszerű hangvezérlés A legújabb receiver együttműködik az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri szolgáltatásokkal a könnyű hangvezérlés érdekében.

A hallgatók az Amazon Alexa-t különféle parancsokhoz használhatják, beleértve a különféle médialejátszók bemeneteinek átváltását, míg a Google Assistant és az Apple Siri a hangerő beállításához, a következő műsorszámra való ugráshoz és még sok máshoz használhatóak.

Roon Tested és nagy felbontású lejátszás Az AVR-S960H Roon Tested tanúsítvánnyal is rendelkezik, így a felhasználók a PC-k és az intelligens eszközök fejlett Roon zenei felületén keresztül többet hozhatnak ki zenei könyvtáraikból. A Denon Roon Tested AVR-ek könnyen megtalálhatók és beállíthatók a Roon által az AirPlay 2-en keresztül, vagy vezetékkel csatlakoztathatóak a Roon Core eszközhöz.

Mindegyik receiver előlapi USB porttal rendelkezik, amely az MP3 és nagy felbontású audio formátumok (WAV, FLAC, ALAC és DSD 2,8 / 5,6 MHz fájlok) kényelmes audio lejátszását kínálja.

Az AVR-S960H főbb jellemzői

Audio és surround hang

• 7x 145W erősítés és alacsony hangfal impedancia-meghajtó képesség a Denon híres hangminőségéhez.

• Magával ragadó 3D hang: Dolby Atmos, Dolby Atmos Magasság-virtualizációs technológia, DTS: X, DTS Virtual: X.

• Prémium DAC: 32 bites AKM DAC, amely lehetővé teszi a nagy felbontású audio dekódolást.

• Hi-Res Audio: Képes dekódolni akár 24 bites / 192 kHz-es ALAC, FLAC és WAV veszteség nélküli fájlokat, valamint DSD 2,8MHz és 5,6MHz zeneszámokat az előlapi USB-n vagy a hálózathoz csatlakoztatott eszközökön keresztül. Video és HDMI

• (Új) 8K: Lássa meg a soha nem látott részleteket a 8K jeltovábbítással és felskálázással.

• (Új) 4K / 120Hz: Hihetetlenül sima mozgásélményt élvezhet a 4K / 120 képkocka / másodperc jeltovábbítással.

• (Új) Változtatható frissítési gyakoriság (VRR): Csökkenti vagy kiküszöböli a késést, a laggolást és a keret elszakadását a folyékonyabb és részletesebb játékmenet érdekében.

• (Új) HDR10 +: Hozza ki a legtöbbet a HDR10+ kompatibilis TV-vel és a HDR10+ jeltovábbítási képességgel rendelkező tartalommal, hogy élénkebb színeket és jobb kontrasztot biztosítson.

• (Új) Dynamic HDR: A HDR TV-k teljesítményének optimalizálása a Dynamic HDR segítségével jelenetenkénti vagy képkockánkénti dinamikus metaadatokkal.

• (Új) Gyors médiaváltás (QMS): Több TV nézés, kevesebb várakozás. Mondjon búcsút az üres képernyőkről a Quick Media Switching (QMS) használatával.

• (Új) Quick Frame Transport (QFT): Élvezze a csökkentett késleltetést a simább szórakoztatás érdekében.

• eARC támogatás: A továbbfejlesztett audio visszatérési csatorna támogatja a legfrissebb veszteségmentes és 3D audio formátumokat az audio továbbításhoz közvetlenül a TV-ről az AV Receiverre a csatlakoztatott HDMI-kábellel.

• Automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM): Alacsony késleltetésű játék támogatott az Xbox One készüléken, és támogatott TV-t igényel. Hihetetlen szín: 4:4:4 tiszta szín almintavétel, HDR10, Dolby Vision, hibrid log-gamma (HLG) és BT.2020 jeltovábbítás támogatás a kivételes szín, tisztaság és kontraszt érdekében.

• HDCP 2.3: Az összes HDMI porton támogatja a legújabb másolásvédelmi szabványt. Zene streaming és intelligens otthon

• Roon Tested: Hozzon ki többet a digitális zenei könyvtárakból kereshető információkkal az előadókról és a dalokról.

• Beépített HEOS®: Wi-Fi zene streaming és multiroom audio technológia kompatibilis komponensekkel. A HEOS támogatja az ingyenes és a prémium Spotify, az Amazon Music HD, a TuneIn, a SoundCloud, a TIDAL és egyéb szolgáltatásokat.

• Beépített AirPlay 2: Az AirPlay 2 használatával vezeték nélkül továbbíthatja az Apple Musicot az AV receiverre, vagy csoportosíthatja más AirPlay kompatibilis hangszórókkal az otthona zenével való megtöltéséhez.

• Erőfeszítés nélküli hangvezérlés: Az Amazon Alexa, a Google Assistant vagy az Apple Siri funkcióval működik a vezeték nélküli zene és az AVR vezérlése.

• Bluetooth engedélyezve: Streameljen zenét vezeték nélkül és terjessze ki a 2. Zónára, vagy a HEOS kompatibilis hangszórókra az ingyenes HEOS alkalmazáson keresztül.

• Bluetooth Transmitter: Hallgassa kedvenc műsorát Bluetooth fejhallgatón keresztül késő este, vagy élvezze együtt egy családtaggal vagy egy hallássérült baráttal. Az audió a hangszórón és a fejhallgatón keresztül is hallható egyszerre. Beállítás és egyszerű használat

• Helyiségkalibrálás és optimalizált szobaakusztika: Az Audyssey EQ kalibrációs technológia rendelkezésre áll az egyszerű, pontos beállítás és a dinamikus hangerőszabályozás érdekében.

• (Új) Dual Audyssey Preset Memory: Lehetővé teszi a felhasználóknak két Audyssey konfiguráció tárolását és használat közben is be lehet kapcsolni a részletesebb hallgatási élmények érdekében.

• Gyorsválasztás: Az előlapon és a távirányítón négy Quick Select gomb található, amelyek minden forráshoz az előnyben részesített audio beállításokat tárolják.

• Távoli alkalmazások (iOS / Android): Denon AVR távirányító az AVR alapvető vezérléséhez és beállításához.

Megvásárolható Audyssey MultEQ szerkesztő alkalmazás a szoba EQ görbe további testreszabásához.

 

Műszaki adatok

 

 • Number of power amps: 7
 • Power output:
 • 90 W per channel (8 Ohms, 20Hz-20kHz, THD 0.08%, 2-channel driven)
 • 125 W per channel (6 Ohms, 1 kHz, THD 0.7%, 2-channel drive)
 • 185 W per channel (6 Ohms, 1 kHz, THD 10%, 1-channel driven)
 • Speaker Impedance: 4 - 16 Ω/Ohms
 • Input sensitivity/impedance: 200 mV
 • Frequency response: 10 Hz - 100 kHz, Direct mode (+1, -3 dB)
 • S/N ratio: 100 dB (IHF-A weighted, Direct mode)
 • Tuning frequency range:
 • FM section: 87.5 - 107.9 MHz
 • AM section: 520 - 1710 kHz
 • Inputs:
 • 6 x HDMI 
 • 2 x component video
 • 2 x composite video
 • 1 x Phono jack
 • 4 x analog audio
 • 2 x digital optical
 • 1 x USB (front)
 • Outputs:
 • 2 x HDMI
 • 1 x component video
 • 2 x subwoofer pre-out
 • 1 x Phono jack
 • Power supply: AC 230 V, 50 Hz
 • Power consumption: 500 W (Standby 0.1 W, CEC standby 0.5W)
 • Power consumption (no-sound):
 • 35 W (ECO mode on)
 • 75 W (ECO mode off)
 • Dimensions 434 x 341 x 167 mm
 • Weight: 9,5 kg

 

 

Videók

 

 

 

Mások ezeket is megnézték

NAD T 778 házimozierősítő

NAD T 778

1.199.990 Ft
ELAC FS 407 hangfal

ELAC FS 407

877.100 Ft

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Írja meg véleményét:

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció