Menu

Cart
A+ A A-
Zappiti Pro 4K HDR médialejátszó
Nagyítás
Zappiti Pro 4K HDR médialejátszó Zappiti Pro 4K HDR médialejátszó Zappiti Pro 4K HDR médialejátszó Zappiti Pro 4K HDR médialejátszó

Zappiti Pro 4K HDR

Gyártó Zappiti
Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett
1-2nap.png
Fogyasztói ár: 249.900 Ft
garancia1ev7

4KUHD hálózati médialejátszó

Zappiti MagicPixel v2.5

A Zappiti Pro 4K HDR magában foglalja a Zappiti MagicPixel v2.5 technológiát, így kiváló képminőséget kínál – sokkal jobb, mint az előző generációké – jobb dinamikával, pontossággal, nagyobb kontraszttal,
szilárd átalakítási folyamattal és részletesebb felskálázással rendelkezik (4K-ig). Még egy Full HD 1080p TV-n vagy egy kivetítőn is döbbenetes a változás tapasztalható más lejátszókhoz képest.
A 3D lejátszás nagyobb képmélységet és lenyűgöző, magával ragadó hatást kínál.

HDR > SDR

Ha nem rendelkezik Ultra HD 4K kijelzővel, ne aggódjon! A Zappiti Magic Pixel átalakítja az Ultra HD videotartalmat rendkívül kiváló minőségű 1080p tömörítetlen 4: 4: 4-es videóvá, hogy élvezhesse a 4K tartalmat a Full HD 1080p kijelzőn is. Ez a folyamat kb. 30% -kal növeli a felbontást a 1080 pixeles sorfelbontású televíziókon a Blu-ray-ekkel összehasonlítva. Ezen kívül a HDR tökéletesen átalakítható a BT.2020 – BT.709 konverzióval (3D LUT) SDR-re a tökéletes színosztályozás érdekében. A Zappiti MagicPixel v2.5 segítségével a 4K előnyei nem korlátozódnak a nagy képernyőméretekre.

DVD, Blu-ray és UHD menük

Megjeleníti a DVD, Blu-ray és UHD BD menüket, hozzáférést biztosít a kiegészítő tartalmakhoz – a rendezői vagy színházi változatokhoz, bónuszokhoz és extrákhoz, könyvjelzőkhöz stb.
Ez a tulajdonság kompatibilis ISO formátumokkal és BDMV struktúrákkal (DVD, Blu-ray, Blu-ray 3D és UHD BD). Ha nem akarod megjeleníteni a menüket, azonnal elindíthatod a videót előzetesek és értesítések nélkül is.

Lélegzetelállító kezelőfelület

Az új Zappiti Pro 4K HDR egy új szabványt állít fel a média lejátszók piacán, a csodálatos kezelőfelületével. Háromdimenziós effektjeivel, mozgásaival, a tükröződő felületekkel és a választható témáival.
A Zappiti beállításai lehetővé teszik a számodra, hogy engedélyezd vagy letiltsd ezeket az effekteket a saját ízlésed szerint.

Évadok felismerése

A Zappiti automatikusan felismeri, ha egy sorozatnak több évadja van, csoportba rendezi azt, valamint minden évadhoz saját borítót társít, ezt a csoportot egy 3D-s animációval díszítve böngészhetünk.

Szülői felügyelet

A szülői felügyelet funkcióval a filmeket megjelölheted a gyerekeknek, és blokkolhatod a hozzáférést más filmekhez, PIN-kóddal.Így a gyerekek csak a saját videóikhoz férhetnek hozzá! A gyerekmód az egyszerű használat érdekében csak ahhoz ad hozzáférést,ami korábban jóvá volt hagyva.Végül, a szülői felügyeleti funkció megakadályozza a Zappiti szerkesztési és törlési funkcióinak elérését a tökéletes biztonság érdekében.

Zappiti Video Control

Irányítsa Zappiti lejátszóját a tabletén vagy okostelefonján keresztül, fedezze fel a filmgyűjteményeit, és élvezze a legtöbb Zappiti funkciót közvetlenül a táblagépéről vagy okostelefonjáról: szerkessze a filmborítót,
indítsa el az előzetest, szerkessze az összegző oldalt, jelölje meg a filmeket gyermekének, stb…

Zappiti Share

Az új “Zappiti Share” funkcióval megoszthatja a belső (vagy külső) merevlemezen tárolt videofájlokat más Zappiti médialejátszókkal (beleértve az idősebb generációt is).
Tehát a “Zappiti Share” használatával élvezheti az igazi mutiroom videórendszert, és egyszerre akár 4 fájlt is lejátszhat egy időben különböző helyiségekben Blu-ray minőségben! (Kettőt UHD minőségben).
Megoszthat más típusú médiafájlokat is, például zenét vagy fotótartalmakat. A Zappiti Sync-nek köszönhetően a filmgyűjteménye automatikusan szinkronizálódik a többi Zappiti-lejátszóval (multiroom) és az összes számítógépével, MAC-kel és PC-vel! Ez a funkció kompatibilis a Zappiti Player 4K és 4K HDR eszközökkel.

Zene lejátszása TV nélkül

A Zappiti Music Controllal tudja irányítani a zenelejátszást a Zappiti médialejátszón keresztül az okostelefonja vagy a táblagépe segítségével (iOS vagy Android). Egyszerűen csak válassza ki a táblagépén vagy okostelefonján azt a Zappiti médialejátszót amelyiket szeretné közvetlenül otthonából irányítani és kezelni a zenei gyűjteményét az applikációban. A többi már gyerekjáték.

Zappiti Db: kiváló minőségű filmborítók

A különböző adatbázisokból összegyűjtött filmborítókon kívül a Zappiti saját filmborítókat is kínál – Zappiti Db. Ezt a több ezer borítót a Zappiti grafikusai tervezték, így tökéletesen alkalmazkodnak a Zappiti megjelenéséhez. A kiváló minőségű filmborítók elérhetők különböző nyelveken, a filmcímek mindig olvashatók, a fontos vizuális elemek és a szövegek nem vághatók le, a borítókat pedig a lehető legjobb vizuális élmény érdekében megtisztítják és szabványosítják. A Zappiti Db filmborító adatbázis körülbelül 11 000 plakátot tartalmaz, beleértve a legnépszerűbb és legújabb filmeket, de számos klasszikust is. Minden nap több tucat új plakát kerül a Zappiti adatbázisba!

Hi-Quality háttérvilágítással ellátott távvezérlő

Könnyen vezérelheti a Zappiti Pro 4K HDR médialejátszóját IR távirányítóval (tartozék). A lejátszót vezeték nélküli egér vagy billentyűzet segítségével is vezérelheti (nem tartozék). Ezen kívül a Zappiti Pro 4K HDR irányítható az ismert márkák rendszereivel is, mint a ProControl, RTI, Control4 vagy a Logitech Harmony univerzális távirányítói.

Közvetlen hozzáférés és gyorsbillentyűk

Váltson azonnal az egyik alkalmazásról a másikra (Zappiti vagy Explorer) a közvetlen hozzáférést biztosító gombok segítségével: képarány, 3D, feliratok, hangsávok, ismétlési mód, stb… A Zappiti Pro 4K HDR távirányítója igazi STOP gombbal rendelkezik, és közvetlen lejátszást biztosít 1 percre előre / hátra és 10 mp előre hátra.

Széles tartományú IR érzékelő

A Zappiti Pro 4K HDR nagy érzékenységű infravörös érzékelővel rendelkezik, amely széles tartományban működik.

Dedikált HDMI audio

A Zappiti Pro 4K HDR két HDMI kimenettel rendelkezik – egy HDMI 2.0a port a legújabb UHD 4K TV-khez, projektorokhoz és A/V erősítők csatlakoztatáshoz, valamint egy további HDMI 1.4 port, a régebbi A/V erősítőkhöz, valamint jobb hangminőség eléréséhez. A HDMI Audio Only port magas stabilitású, nagy pontosságú HDMI jelfeldolgozóval rendelkezik. Ez a kialakítás jelentősen csökkenti a külső zajok mértékét és kiküszöböli az időzítési hibákat, ami lehetővé teszi, hogy az audió HDMI kimeneti port használatával nagyobb pontossággal élvezhesse az audió és videó tartalmait. Ezen kívül a videó kimeneten az audió továbbítás automatikusan kikapcsol, ha a HDMI Audio Only kimenetet használja, csökken a fő HDMI kimenet videó jelre érkező zajhatás.

Aranyozott portok

A Zappiti Pro 4K HDR kiváló minőségű aranyozott kimeneti csatlakozókkal rendelkezik. HDMI csatlakozókon, analóg audio bal/jobb csatornák csatlakozásain, valamint a audio digitális koaxiális csatlakozáson a jobb hangminőségért és a részletesebb, természetesebb hangzásért. Az aranyozott érintkezőfelületek sokkal kevésbé korrodálódnak idővel. A Zappiti aranyozott portjai, a fejlett mérnöki módszereket és a legmagasabb minőségű anyagokat használják a zaj és az interferencia csökkentése érdekében. Aranyozott csatlakozásokat használnak a Wi-Fi és a CVBS portokhoz is.

High-End Power Supply (Type-R)

A Zappiti Pro 4K HDR-t egy hatalmas toroid trafó táplálja, amely sokkal jobb teljesítményt nyújt a szabványos tápegységeknél, nagyon tiszta és állandó áramforrást biztosít, alacsony zajszintet és jelentősen alacsonyabb külső mágneses tér interferenciát eredményezve, mint a hagyományos laminált acél transzformátor magok. A Zappiti Pro 4K HDR nagy teljesítményű tápegységének köszönhetően kristály éles képet és szélsőséges fekete mélységet biztosít, ami különösen érdekes a videóanyagok lejátszásakor. Az audió kimenetek zajmentesek és természetes hatásúak lettek. Tökéletes a csatornák közötti egyensúly, teljesen zajmentes, valamint levegősebb és nagyobb dinamika jellemzi. A fejlett tápegységgel gyorsabb és pontosabb tranziens átvitelt értek el.

High Quality Fejhallgató kimenet

A legjobb hanghűség érdekében a Zappiti Pro 4K HDR egy speciális fejhallgató áramkörrel van felszerelve, amely nagy sebességű, ultra alacsony torzítású széles sávú rendszert jelent, amely párosítva van egy teljesen diszkrét végső kimeneti csatlakozóval. A fejhallgató kimenet 6,35 mm-es csatlakozóval rendelkezik, amely kompatibilis a prémium otthoni és professzionális stúdió fejhallgató modellekkel.

Zero Signal

Az audio és videó jelátvitel minőségének optimalizálása érdekében a Zappiti Pro 4K HDR Zero Signal transzportot tartalmaz. A Zappiti Pro 4K HDR-t az AV-vevő valamely szabad RCA-bemeneti csatlakozójához csatlakoztatva, a (föld) potenciál különbség eltűnik, a megfelelő egyensúlyi szint a különböző készülékek között tökéletesen jön létre. A hurokhatások (esetleges „búgások”) szintén megszűnnek.

Ultra merev házfelépítés

1,6 mm vastagságú alsólemez, 3 mm vastag merev felső acéllemez fedél, amelyet 4 erős fémrúddal rögzítettünk a fedél és az egység alja között. Ez a szilárd vázszerkezet és az általános merevsége az anyagoknak alacsony külső rezgést biztosít a belső elektronika számára, így kiváló hang- és videó lejátszást kínálva.

Dupla HDD férőhely

A Zappiti Pro 4K HDR kettő 3,5” SATA HDD (hot-swap) férőhelyével akár 32 TB teljes tárhelyet is képes támogatni, ami körülbelül 600 Blu-ray vagy 300 4K Ultra HD Blu-raynek felel meg. A merevlemezek cseréjéhez nincs kapacitáskorlátozás (nem kell azonos kapacitásúaknak lenniük)! A Zappiti Pro 4K HDR-nél már nem kell aggódnia a tárolási problémák miatt, amelyek a kapacitásból fakadnak.
Megjegyzés: 2 merevlemez használata esetén a két meghajtó tartalma látszólag „összekeveredhet” a Video alkalmazásban. Ha több mint egy meghajtót használ, minden merevlemez számára létrehozhat egy-egy különálló Zappiti gyűjteményt a merevlemezek tartalmai szerint.

Ventilátor nélküli

A Zappiti Pro 4K HDR teljesen passzívan hűtött lejátszó, köszönhetően a teljesen fém háznak és a szellőzőnyílásoknak! Nem használnak benne semmilyen ventilátort a tökéletes és csendes élményért.

Infra toldó

A Zappiti Pro 4K HDR IR-toldóval rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy a Zappiti Pro 4K HDR készüléket zárt ajtók mögé helyezze egy szekrényben vagy egy másik szobában, és még mindig képes legyen a TV-készülék elől vezérelni. Az infravörös-toldó hátoldalán található öntapadós ragasztószalaggal könnyen felszerelhető bármilyen sík felületre.HEVC / H.265
A Zappiti Pro 4K HDR támogatja a H.265 / HEVC-t 4K felbontásig. A HEVC a H.264 utódja, akár 50% -os fájméret megtakarítással. Támogatja a VP9-et, a Google által kifejlesztett új, nyitott és jogdíjmentes videó kódolási formátumot is.

Zappiti, az igazi mozi.

A filmeket 24 képkocka / másodperc (fps) sebességgel, míg a videofájlokat vagy a Blu-rayeket jellemzően 23,976 képkocka / másodperc sebességgel jelenítik meg. Emellett számos médialejátszó vagy set-top-box általában 24 000 Hz-en túlnyúlik, ami a lejátszás akadozását eredményezi. A Zappiti Real Mozi a videotartalomtól függően 23,976 kép / mp vagy 24 000 kép / mp-es eredeti sebességet tart fenn a képernyőn. Ugyanazt a természetes mozgást eredményezi, mint az eredeti Blu-ray lemezek taralmai. Ez az eredmény sokkal jellemzőbb az igazi moziélményre, mint az egyszerű tv-zésre. A videó kimeneti frekvenciája automatikus változik 23,976 Hz, 24 Hz, 50 Hz és 59 94 Hz (60 Hz) között. A 25p automatikus átalakítása 50 Hz-re, a 30p-60p-ra.

3D lejátszás és feliratok

Élvezze az összes 3D BD ISO és 3D MKV MVC videofájlját igazi Full HD minőségben, ha bármilyen 3D-s televíziót vagy elülső kivetítőt csatlakoztat, hogy a mélység és a képernyőn megjelenő kép részletesebb legyen (kétszer jobb felbontás, mint a 3D bal-jobb vagy felső-alsó) 3D felirat támogatással. Számos 3D-s beállítás áll rendelkezésre, többek között: 3D képmélység, 3D-s feliratmélység, 3D-s interfész mélység, kézi bal-jobb oldali képek manuális megfordítása.

HDR-SDR konverzió

A HDR (High Dynamic Range) támogatással a Zappiti Pro 4K csodálatos képet nyújt a feltűnő realisztikusággal, mivel tökéletesen helyreállítja a HDR-tartalom fény erejének gazdagságát és variációit, sokkal több kontrasztot és dinamikát mutat, mint a hagyományos videotartalom.A 1080p-s televíziók esetében a Zappiti HDR> SDR konverziós rendszert biztosít, a HDR-tartalmak megjelenítéséhez az összes régebbi típusú HD TV-n vagy projektoron.

10bit és REC.2020.

Élvezze a kiterjesztett színtartományt a REC.2020 formátummal (sokkal szélesebb színtér, mint a hagyományos videó) és a megnövelt árnyalatok számát (1024 szint 256 szint helyett elsődleges színenként) a 10 bites színkódolási formátum támogatásához. A színátmenetek fokozott árnyalatokat kínálnak; a színek reálisabbak és élénkebbek! Ha a televíziója is lehetővé teszi, akkor még 12 bites kimenetet is használhat még finomabb árnyalatokhoz.

Dolby Atmos és DTS: X

Élvezze a legcsodálatosabb többcsatornás hangformátumokat, beleértve a Dolby TrueHD-t, az 5.1-es vagy a 7.1-es DTS-HD-t, még a DTS: X-et és a Dolby Atmos®-t is, a két forradalmi új hangtechnológiát, amely rendkívüli szórakoztató élményt nyújt. Ezek az új hangrendszerek erőteljes, mozgó hangot hoznak létre két fontos elem bevezetésével, amelyek a hangobjektumok és a fejfeletti hangszórók.

Multitasking

Az új Realtek processzor és a Zappiti alkalmazások teljesítményével élvezheti az igazi többfeladatos munkameneteket. Képzeld el: nézhetsz egy filmet a TV-sorozat indexelése közben, és a fájlokat egyidejűleg a Zappiti Explorer segítségével továbbítjuk! Egy adott fájl másolását is törölheti az átvitt fájlok listájában az aktuális feladatablak segítségével. Mivel a Zappiti Explorer és a Zappiti Media Center alkalmazások egyidejűleg aktívak a háttérben, azonnal átválthat a másikra.

Nagy sebességű hálózatkezelés és hálózati lejátszás

A következő generációs Gigabit Ethernet busszal az adatátviteli sebesség csúcsszinteken van: akár 115 MB / s fájlátvitelnél (20 MB / s az előző modelleknél) és 400 Mb / s-ig a HEVC fájl lejátszásakor. Ez 7-szerese a Blu-ray formátum bitrátájának, és 3-szorosa a 4K Ultra HD Blu-ray formátumnak!

Integráció

A Zappiti termékeket kifejezetten a csúcsminőségű berendezések és integrációk számára tervezték: többszintű biztonsági zár, IP és IR vezérlő kódok a Control4, Crestron, ProControl, RTI, Pronto, Logitech Harmony, Middle Atlantic rack panel, diszkrét kódok BE / KI és még egy Zappiti API a magas szintű egyéni integrációkhoz.

 

Műszaki adatok

 

 • Zappiti MagicPixel v2 képjavító technológia
 • HDR, 10-Bit színmélység és REC.2020 színtér
 • 4K 24p/30p/50p/60p
 • Automatikus képkockaszám felismerés 23.976/24/50/59.94/60Hz
 • 4K 23.976Hz lejátszás
 • 4K felkonvertálás (3840x2160 és 4096x2160)
 • 1080p felbontású menü
 • HEVC lejátszás akár 400Mbps
 • BD Lite (lejátszási listák)
 • 3D feliratok és 3D mélység állítás
 • VP9 video kodek
 • Android 6.xx operációs rendszer
 • Dolby Atmos és DTS:X
 • SMB Server (Zappiti Share - Multiroom video egyszerre akár 4 helyiségben, Blu-ray minőségben!)
 • DLNA (1.5- 2.0)
 • 3D video lejátszás (BD ISO, MKV 3D MVC)
 • Gigabit Ethernet, High Speed hálózatos másolás (Zappiti Transfer) és lejátszás HEVC UHD is, akár 400Mbps!
 • Passzív hűtés (nincs ventilátorzaj)
 • Airplay (fotó, zene, video tükrözés mobileszközről) - Androidos eszközökkel is!
 • Háttérmegvilágított távvezérlő
 • Okostelefon/tablet vezérlés (beta)
 • Több otthonautomatizálási rendszer támogatása: Control4, Crestron, ProControl, RTI, Pronto, Logitech Harmony, stb.
 • Csatlakozók, adapterek:
 • 2x HDMI 2.0a (TX/RX, CEC, Deep Color, 12 bits, xvYCC, MHL 3.0) ki és bemenet
 • Gigabit Ethernet
 • SATA csatlakozó (csak ZAPPITI Mini 4K HDR) 16Tb előre formázott HDD-ig
 • USB 3.0 és USB Type-C portok (kivéve ZAPPITI Mini 4K HDR)
 • Teljes körű A/V csatlakoztathatóság: S/PDIF coaxial és optikai audio kimenet, audio analóg kimenet (cinch), CVBS video analóg kimenet, HDMI 2.0a (Deep Color, xvYCC, 12 bits, és CEC)
 • 3,5" SATA merevlemez fogadóhely HOT SWAP (DUO=2db max32Tb, ONE=1db max16Tb, Mini=0db)
 • SD / MMC kártyaolvasó
 • Wi-Fi 2,4/5GHz Dual Band
 • Bluetooth 4.0
 • Lejátszási képességek:
 • Video kodekek: HEVC, H.265, x265 (Main10 Level 6.1 High 60p in 4K), MVC, AVC, MPEG-2, MPEG-4, VC-1, H.264/x.264 (Full HD 60p és 4K 24p max.20Mbps), FLV, AVS, XVID, DIVX (version 4), Sorenson Spark L70, VP9 HW (4K
 • 60p); ultra high bitrate támogatás (400 Mbit/s HEVC 4K)
 • Video fájlformátumok: 3D BD ISO, BD ISO, BDMV, MKV, MKV 3D, MK3D, MPEG-TS, MPEG-PS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QT, WebM, DVD-ISO, VIDEO_TS, AVCHD 2.0 (AVCHD 3D, AVHD Progressive)
 • Video kimenet: SD-től 1080p felbontásig, Ultra HD (3840x2160) és 4K (4096x2160). 4K 60p. 24p (23,976 Hz kimenet)
 • Audio kodekek: AC3, DTS MPEG, MP3, AAC, LPCM, ALAC, APE, M4A, AIFF, WAV, WMA, VSELP, FLAC, Ogg/Vorbis; lossless 19

Mások ezeket is megnézték

Pioneer UDP-LX800 Blu-Ray lejátszó

Pioneer UDP-LX800

799.900 Ft
Dune HD Max 4K médialejátszó

Dune HD Max 4K

244.850 Ft
Dune HD Ultra 4K médialejátszó

Dune HD Ultra 4K

529.850 Ft
Heed Audio Lagrange erősítő

Heed Audio Lagrange

1.150.000 Ft

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció