Menu

Cart
A+ A A-
Aurender W20SE hálózati audió lejátszó
Nagyítás
Aurender W20SE hálózati audió lejátszó Aurender W20SE hálózati audió lejátszó Aurender W20SE hálózati audió lejátszó

Aurender W20SE

Gyártó Aurender
Ingyenes kiszállítás 100.000 Ft felett
1-2nap.png
Fogyasztói ár: 7.819.000 Ft
garancia1ev7
Szin

Highend Zene Szerver, Hálózati Lejátszó és Digitális Futómű

4 TB SSD, 1 TB cache SSD, akkumulátoros tápegység, USB, Dual AES/EBU, koaxiális, BNC és optikai kimenet, Word Clock bemenet

2013-as bemutatása óta az Aurender W20SE bizonyította hogy egy zene szervert is lehet magas hangminőség kategóriába sorolni. 2019-ben eljött az idő, hogy tovább finomítsanak rajta, és bele építhessék a legújabb fejlesztéseket. Így született meg az Aurender W20 SE Special Edition. Az új technológiáknak köszönhetően sikerült az előd modell kimagasló hangminőségén tovább javítani. 4 TB beépített SSD, és 1 TB SSD caching fedélzeti tároló helyet kínál a készülék, amely nagyobb zenei gyűjtemény befogadására is alkalmassá teszi.

Az Aurender W20SE Special Edition zene szerver egyike a világ legjobb digitális sztereó rendszereinek. A nagy teljesítményű digitális analóg konvertereket is képes kiszolgálni. Egyike azon kevés szervernek, amely a stúdiókban alkalmazott külső órajel csatlakozás is támogatja, emellett két vezetékes AES/EBU csatlakozást biztosít külön a bal és jobb oldali digitális hangjelek számára. Az akkumulátoros tápegysége rendkívül alacsony zajszintet garantál.

 

 

Általános jellemzők:

Innovatív technológiai megoldások: Akkumulátoros tápegység, Duál AES/EBU, Master Clock bemenet

A digitális technológiában a jitter torzítás és a zaj alapvetően meghatározza a digitális jelek analógra alakításának minőségét. Az Aurender W20SE a világon elsőként szűntette meg a hálózati tápegység által okozott zajt olyan módon, hogy LiFePO4 akkumulátorokat alkalmaz a részegységek tápfeszültség ellátására. FPGA bázisú teljesen zárt hurkú digitális egységet tartalmaz, amelyet a hőmérséklet stabilizált kristály oszcillátor (OCXO) lát el órajellel, így az USB kimeneten tökéletesen zajmentes, tiszta digitális jelet képes kiadni. A beépített SSD meghajtó tárolja a lejátszás szoftvert és szolgál átmeneti verem memóriaként a műveletek során. Az egységek vastag alumínium árnyékolással vannak egymástól elválasztva, így még tovább javul a jel/zaj viszony.
Digitális csatlakozások minden igényt kielégítő skálája

Hogy a W20SE bármilyen nagy teljesítményű DAC-ot ki tudjon szolgálni, mindenféle digitális csatlakozás megtalálható a hátlapon. BNC, Duál AES/EBU, koaxiális és optikai SPDIF kimenet, valamint egy dedikált USB Audio Class 2.0 kimenetet kínál. A hálózat csatlakozásra, és a fájl átvitelre egy Gigabit Ethernet csatlakozást, és két USB 2.0 portot alkalmazhat
Aurender Conductor vezérlő alkalmazás

Az Aurender Conductor alkalmazás az egyszerű iPadból igazi karmestert farag, amely vezényelheti bármelyik Aurender szervert. Minden általános beállítás elvégezhető az alkalmazás Settings menüjében, emellett gyors és egyszerű böngészés módot biztosít.
MQA Core Dekóder

A beépített MQA Core Decoder fejlesztés lehetővé teszi, hogy az MQA első szintű rétegezését 88,2 vagy 96 kHz-ig le lehessen játszani a készülékkel. Már ez is sokkal jobb hangminőségre képes az átlagnál, de a második MQA rendering funkcióval kiegészítve kimagasló teljes funkciós MQA dekódolásra képes a készülék.
Külső Word Clock támogatás

A stúdiókban a Word Clok-ot használják arra, hogy a készülékek közötti szinkronizálást biztosítva elkerüljék a jitter hibákat, és az esetleges időzítés hibákat. A W20 a következő frekvencia értékek fogadását támogatja: Master Clock: 10 MHz, 12,8 MHz, Word Clock: 44,1 kHz, és 48 kHz illetve ennek szorzott értékeit 1-512-ig. A dCS DAC egységek adhatnak ki magukból például Word Clock jeleket, emellett az MSB DAC egységek adhatnak ki magukból Master Clock órajeleket. Bármelyik kompatibilis órajelet képes szinkronizálásra alkalmazni a készülék.
Duál AES/EBU kábelezés

Az AES/EBU kettős kábelezést referencia osztályú digitális analóg konverterek alkalmazzák, hogy javítsák a hagyományos szimmetrikus digitális összeköttetés mód minőségét. Ha Duál AES/EBU csatlakozást használ, a bal és jobb csatorna információkat 192 kHz-es mintavételezéssel továbbítja a készülék, amely megfelel a sztereó 384 kHz átvitel minőségnek. Mivel a mintavételezés frekvenciája feleződik, az átvitelt az összekötő kábel minősége kevésbé befolyásolja.
LiFePO4 akkumulátoros tápfeszültség ellátás

Három LiFePO4 akku csomag biztosítja a készülék belső tápfeszültség ellátását. A beépített hálózati tápegység ezeket felváltva tölti igény szerint. A tápegység zaja emiatt soha nem befolyásolja a készülék hangminőségét, abszolút zajmentes a működés.
Beépített szünetmentes tápegység

Ha a hálózati feszültség ellátás váratlanul megszakad, a W20SE akkor is biztonságos módon ki tud majd kapcsolódni, köszönhetően az akkumulátoros tápellátásnak.
OCXO Oven Controlled Crytal Oscillator

Napjaink legpontosabb órajel stabilizátor rendszere az OCXO. A kristály oszcillátorok a hőmérséklet változás hatására változtatják a rezgés számukat, ez természetes jelenség. Mivel a frekvencia változása jitter torzítást okozna, ez megengedhetetlen. Az OCXO technológia a kristályt állandó hőmérsékleten tartja, így annak rezgési frekvenciája is állandó marad.
FPGA bázisú teljesen zárt digitális hurok

Az ADPLL (All Digital Phase Locked Loop), az FPGA (Field Programmable Gate Arrays) és az OCXO (Oven Controlled Crytal Oscillator) technológiák kombinálásával olyan pontos órajel, és digitális jelfolyam állítható elő, ami a mérés küszöb alá csökkenti a jitter torzítást.
4 TB SSD a gyűjtemény tárolására, és 1 TB cache

A két egység elkülönített, árnyékolással elválasztott készülék részben üzemel, ami tökéletes biztonságot garantál az elektromágneses külső zavarok ellen. Az 1 TB caching SSD memória a streaming tartalmak, és az aktuálisan hallgatott lejátszási listák átmeneti tárolását végzi. A nagy tároló kapacitás javítja a hangminőséget a Qobuz, vagy a Tidal hallgatásakor is.
Dedikált USB Audio Class 2.0 kimenet

A 2.0 Audio osztályú kimenet tökéletesen zajmentes leválasztású csatlakozás módja garantálja az interferencia mentes kimenő jelet.
Analóg tápegység

Az analóg tápegység új fejlesztésű, rendkívül alacsony zajú, így garantálható a kimagasló minőségű hangzás.
USB HDD és NAS támogatás

A legjobb, ha a zenei anyagot az Aurender belső tárolójában tárolja, ám néha elkerülhetetlen, hogy külső egységek tartalmát is le szeretné játszani. A lejátszó támogatja a NAS és külső merev lemezeken tárolt zenei anyagok lejátszását.
Internetes műszaki támogatás

Ha Remote Support Request javítási igényt küld az Aurender Conductor alkalmazáson keresztül, a gyártó mérnökei segítenek az interneten keresztül elhárítani a problémát.

 

 

Műszaki adatok

 

 • Kivitel: ezüst, vagy fekete
 • Méretek: 430x106x370 mm (csak a készülék)
 • Súly: 21,1 kg (csak a készülék)
 • Részletes műszaki adatok:
 • Támogatott formátumok: DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, M4A, APE, stb.
 • Bitráta és mintavételezés:
 • DSD SPDIF/AES Single: DSD64 DoP, DSD64, DSD128, DSD256, DSD512
 • DSD – PCM (88.2 and 176.4 kHz) AES Dual: DSD64 és DSD128 DoP, DSD64, DSD128, DSD256, DSD512 DSD – PCM (88.2, 176.4 & 352.8kHz)
 • USB: 32-bit / 384kHz, 1-bit, 2.8MHz (DSD64); 1-bit, 5.6MHz (DSD128), 11.2MHz (DSD256), 22.4MHz (DSD512)
 • DSD-PCM: DSD64/128/256/512 – 88.2/176.4/352.8kHz (Csak Dual wire)
 • Méretek:
 • Szélesség: 430 mm
 • Magasság: 106 mm
 • Mélység: 370 mm
 • Súly: 21,1 kg
 • Egyéb:
 • SSD: 1TB
 • Fedélzeti tároló memória: 4 TB SSD (1 db 2,5” 4TB)
 • Tápellátás: akku+analóg
 • Kijelző: 3,7 inch AMOLED
 • Digitális hangjel kimenetek: USB, koax, optikai, BNC, 2xAES/EBU (Dual wire)
 • Word Clock vagy Master Clock bemenet BNC: 10 MHz, 12,8 MHz (44,1 kHz és 48 kHz többszörözött értékei 1-512-ig)
 • Egyéb csatlakozások: Gigabit Ethernet, 2x USB port
 • Teljesítmény felvétel:
 • Lejátszás közben: 40 W
 • Maximális: 70 W
 • Készenlét: 3,5 W

Tesztek

Tesztek

 

Linkek

Használati Útmutató (angol)

 

Mások ezeket is megnézték

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció