Bartimex Audio Webáruház

Váltás desktop módraBelépés


Technikai információk

Az oldal használhatóságával kapcsolatban az alábbi információkat közöljük:

Képernyő beállítás

Felbontás:
A honlap 1280×720 -as vagy ennél nagyobb felbontásnál jelenik meg megfelelően.

Internetes böngészők


A honlap fejlesztésénél igyekszünk szem előtt tartani, hogy minél több böngészővel használható legyen a honlap. Azonban a speciális szolgáltatások, a sok adat és információ közlésének szükségessége megköveteli olyan technikák alkalmazását, amelyek a régebbi böngészőkkel sajnos már nem működnek.

Az alábbi böngészőkkel teszteltük honlapunkat:

Chrome 23.0+
FireFox 17.0+
Microsoft Internet Explorer 8.0+
Safari 6.0+
Opera 12.0+

JavaScript:
A honlap fejlett DHTML és Javascript technikát használ, ezért ezek használata erősen javasolt. 

Utolsó frissítés: 2013.07.18

Találatok: 5110

Cégünkről

bartimexlogorobotixlogoA Bartimex Audio Bt. magyar magánszemélyek tulajdonában álló, szórakoztató elektronikai és elektromos háztartási gépek kereskedelmével foglalkozó vállalkozás. A cég 2007-es alapítása óta stabil részvevője a hazai internetes kereskedelemnek, a bartimexaudio.hu weblapunk szórakoztató elektronikai termékekre, a bartimexrobotix.hu pedig háztartási gépekre szakosodott. Termékeink többségét bemutatótermünkben is meg lehet tekinteni, ki lehet próbálni, illetve a megrendelt termékek személyes átvételére is itt van lehetőség. Az egész ország terültére ingyenes szállítjuk ki a megvásárolt berendezéseket 100 000 Ft értékhatár felett.

Pénzügyi helyzetünk stabil, forgalmunk dinamikusan, éves szinten 30-50%-al növekszik.

arbevetel

Cégünk filózófiájára jellemző, hogy csak olyan berendezéseket forgalmazunk, melyeket saját lakásunkban is szívesen látnánk, de soha nem állítjuk termékeinkről, hogy az a "piac legjobb terméke" lenne. Igyekszünk a tudásban és ár/értékében legjobbat ajánlani, hogy a vásárlás utáni mindennapos használat valóban sok örömöt adjon a termék tulajdonosának!

Kínálatunkban jelenleg több mint 100 gyártó közel 3000 terméke szerepel, így elmondhatjuk, hogy a hazai hifi és házimozi készülék választék nagy része megtalálható nálunk, így szinte biztos, hogy minden hozzánk forduló érdeklődőnek tudunk olyan ajánlatot nyújtani, amely kompromisszumuk nélkül mgefelel minden elvárásának.

Amennyiben úgy gondolja, hogy szeretne egy olyan helyen vásárolni, ahol nem a pénztárcájának vastagsága az legfontosabb, hanem az Ön igényeinek maximális kiszolgálása a rendelkezésre álló keret figyelembevételével, akkor tiszteljen meg minket bizalmával és látogasson el hozzánk!

Utolsó frissítés: 2016.11.13

Találatok: 5848

Cégadatok

 

Adatok

Név: Bartimex Audio Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság

Rövidített név: Bartimex Audio Bt.

Cím: 1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Telefonszám: +36 (20) 953 3324

e-mail: info [kukac] bartimexaudio.hu

Web cím: www.bartimexaudio.hu

Alapítás éve: 2007.

Cégbejegyzés száma: 01-06-777512 Fővárosi Cégbíróság

Adószám: 22383633-2-41

Utolsó frissítés: 2013.03.26

Találatok: 8511