Menu

Cart
A+ A A-

Új ONKYO A-9110 és A-9130 integrált sztereó erősítők a gazdag és kellemes hangzás jegyében

Az ONKYO augusztusban jelentette be az új A-9110-es és A-9130-as integrált sztereó erősítőit, melyek továbbfejlesztett változatai a gyártó méltán híres, és zeneiségéért valamint dinamizmusáért a hifi piacon kitűnő fogadtatásban részesült A-9010-es belépő kategóriás integrált erősítőnek.

Az A-9110 (50 W + 50 W, 4 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0.9 % THD, 2-csatorna meghajtás, IEC) és digitális audióra is felkészített A-9130 (60 W + 60 W, 4 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0.5 % THD, 2-csatorna meghajtás, IEC), igazán kimagasló teljesítményt nyújtanak. Ez köszönhető az egyedileg készített, vagy kézzel válogatott alkatrészeiknek, leegyszerűsített és lerövidített jelút topológiájuknak, és specializált hangolásuknak, hogy még magasabb szintre emeljék az amúgy is kiváló hifi hangzást.

Az erősítők életteli dinamikájának a lelke a WRAT (Wide Range Amplification Technology, azaz a Szélessávú Erősítő Technológia). Ez a technológia az ONKYO már bizonyított nagyfeszültségű platformja, ami nagy kimenetű EI transzformátorokat, két hatalmas egyedileg készített hang kondenzátort és diszkrét vezetőket tartalmaz. A nagyfeszültségű képesség azonnali reakciót biztosít a hangfal ellenállásának ingadozásával szemben, miközben pontosan és muzikálisan hajtja a hangszórókat.

Az ONKYO hangmérnökei többszöri meghallgatás alapján hangolták be az erősítőket. Az egyedileg készített és gondosan válogatott, kiváló minőségű alkatrészeknek köszönhetően jött létre az erősítők meleg, gazdag hangzása, ami az európai ízlésnek is megfelel. Ezek a basszusban gazdag erősítők rendkívül simulékonyan szólnak, és még hosszabb idő után sem fárasztó a hallgatásuk.

Az erősítőkön több RCA bemenet (négy az A-9110-esen és öt aranyozott bemenet az A-9130-ason), valamint egy diszkrét MM phono bemenet is található. Továbbá az A-9130-as digitális coax és optikai bementekkel is rendelkezik, melyek dekódolását a felsőkategóriás Wolfson® WM8718 D/A konverter végzi 192 kHZ/24bit minőségben. A digitális audió vezérlés automatikusan lekapcsol, amikor az erősítő analóg jelet kap, ezzel csökkentve a jel megzavarásának esélyét. Az A-9130-as digitális audió bemenetei ideálisak lehetnek például TV-hez, hogy a filmek és a játékok hangja még erőteljesebb élményt nyújthassanak.

Mindkét modell rendelkezik vonalszintű kimenettel, sub-kimenettel és kiváló minőségű, tiszta, nem mágnesen hangfal csatlakozókkal. Továbbá az A-9130 rendelkezik egy közvetlen végfok bemenettel, ami külső előerősítő fogadására teszi alkalmassá a készüléket.

Az A-9110 és A-9130 kihasználja a Phase Matching Bass Boost előnyeit is. Ez az egyedi, hangerőért felelős technológia állítja be a 300 Hz feletti mély és közép frekvenciák fázisát, ezzel gazdagabb basszusokat és tisztább énekhangot biztosítva. Karöltve az Optimum Gain Volume Circuitry technológiával, ami a megszokottnál feleannyi jelcsillapítást igényel az erősítő zajszintjének csökkentéséhez, a hallgatóság páratlan tisztaságban, mélységben és elevenséggel élheti át a zenét alacsonyabb hangerőn is.

Mindkét erősítő rendelkezik Direct Mode lejátszási lehetőséggel. Ebben a módban a jel kikerüli a hangszín szabályozásért felelős és a Phase Matching Bass Boost elektronikákat, még tovább csökkentve a jel útjának hosszúságát, ezzel is a valós hangzást szolgálva. A pontosság növelésével még közelebb juthatunk az eredeti felvételek hangminőségéhez és légköréhez, legyen a forrás lemez, kazetta, CD vagy akár magas minőség digitális file.

Az A 9110 elődjéhez az A-9010-hez képest is még masszívabb házával küzdi le az elektromechanikai rezonancia hatásait. Az A-9110 és az A-9130 is 1.6 mm vastagságú fém vázzal és hatalmas szigetelőkkel rendelkezik, hogy tompítsák a vibrációt és az azzal járó zajt.

A letisztult előlapi kivitelezést egy keskeny kijelzővel egészítették ki, ami az aktív bemenetet mutatja. Továbbá, a mindkét modell hátsó részen található RI (Remote Interactive) bemenetek egyesítik a kompatibilis ONKYO CD lejátszók, digitális rádiók és hálózati lejátszók vezérlését.

Az ONKYO több mint 70 éves örökségének szimbólumaiként ezek az erősítők testesítik meg a tökéletes belépési pontot az autentikus hifi hangzás irányába.

 

Forrás: aida-audio.hu

Új vezeték nélküli eszközt jelentett be az Audio Pro

A vállalat negyvenedik évfordulóját ünnepli, több jubileumi terméket készítettek, amelyek között a legújabb egy vezeték nélküli technológiát használó hangsugárzó...

 

Az AUDIO PRO A40 (1290 USD) limitált hangsugárzó, mindössze ezer, számozott darabot gyártanak belőle. A készülék a skandináv tervezési filozófiát szem előtt tartva készült, meglehetősen sarkos, de azért tetszetős modell. A talp és a vezérléshez szükséges gombokat rejtő keret alumíniumból van. A keret tetején öt előre programozott gomb kapott helyet, amelyek segítségével közvetlenül elérhetők a rádióállomások és kedvencek, vezérelhető a lejátszás és szabályozható a hangerő.

 

A gyártó többi hangkeltőjéhez hasonlóan a készülék fejlett hálózati funkciókat kínál, s igény esetén mult-room üzemmódban is használható. A burkolat alatt két BMR magassugárzó, két 100 mm-es középmély meghajtó, valamint két 165 mm-es passzív radiátor található, amiket 220W összteljesítményű D-osztályú erősítő dolgoztat. A készülék Amazon Alexa kompatibilis és alkalmazásból is vezérelhető. A fülesek 3,5 mm-es konnektor segítségével társíthatók.

 

Forrás: Sztereómagazin.hu

CAMBRIDGE AUDIO EDGE A INTEGRÁLT ERŐSÍTŐ

A patinás angol cég vezetősége feltette mérnökeinek azt a kérdést, hogyan ünnepeljük meg a vállalat fennállásának 50. évfordulóját? Mit tennének, milyen készülékeket terveznek abban az esetben, ha a költségek szorításából felszabadítják a tervezést és a kiviteletelést. Lehetséges ez? A vezetőség igennel válaszolt. A több mint 3 éves időtartam alatt, 9 mérnökből álló csapat munkájának eredménye, az EGDE széria megalkotása. Létrejött egy olyan hangrendszer, amely a hangzásban korábban már néhány típusukban fellehető hangzási, tonalitási rétegek részleteit még jobban biztosítja, rendkívül átlátható és kiváló hangot kínál.
…”Semmit sem hozzátenni, semmit nem elvenni”… ez volt az alapítók erősítő-építésről alkotott vezérgondolata. A kezdetekkor együttműködő tehetséges mérnökök egyikének, Gordon Edge professzornak első termék-innovációja a P40 integrált erősítő volt. (ezen a ponton kötelezte el magát a cég a toroid transzformátorok használatára) Az Ő örökségének szellemében született az Edge A integrált erősítő, a Cambridge Audio „nagy brit hangja” és az 50 éves hifi-szakértelmük jelenlegi csúcspontja. Az Edge sorozatból most az A típusjelű integrált erősítő kerül terítékre.

  • Teljesítmény: 2 X 100 Watt RMS (8 Ohm) 2 X 200 Watt RMS (4 Ohm)
  • Frekvenciamenet: 3 Hz – 80 000 Hz +/- 1 dB
  • Teljes harmonikus torzítás: kisebb, mint 0,002% 1 kHz névleges teljesítménynél (8 Ohm)
  • Jel/zaj viszony: 103 dB
  • Méretek: 50 x 460 x 405 mm
  • Tömeg: 24,4 kg
  • Ár: 1 575 000 HUF


A kialakításban minimalista. A készülékház első és hátsó összetevője hajlított, extrudált alumíniumból készült, közöttük méretes hűtőbordákkal, szilárd, rezonanciamentes, légiesnek ható fedő-lemezzel rendelkezik. A funkcionalitás magas fokának jellemzője egy kiváló minőségű kettős koncentrikus hangerő- és forrásválasztó vezérlőgomb. Ez a feltételezetten évtizedekig hibátlanul működni képes mechanikus csoda 31 precíziós alkatrészből áll.

A formabontó modern külső rendkívüli hangtechnikát rejt magában. Azt minden gyártó és sok hifi-búvár betéve tudja, hogy az erősítésben kulcsszerepe van a tápenergia ellátásnak. A Cambridge Audio mindig is úttörő szerepet játszott a toroid transzformátorok használatában. Az Edge A erősítőben kettő, egymással szembe fordított toroid transzformátort szereltek, amelyek kölcsönösen elnyomják az egymásban keletkezett elektromágneses interferenciát.

A hagyományos áramköri kártyákkal szemben rövid pályás PCB került tervezésre. Egyedülálló erősítő kapcsolása a normál „A”-osztályú erősítéstechnika jó tulajdonságain alapszik, ellenben sokkal nagyobb hatásfokkal és kevesebb hőtermeléssel rendelkező „A/B”-osztályt alkalmazva. Ahelyett, hogy a hagyományos „A/B”- osztályú kivitelt egy bias feszültséggel bővítették volna, a lehető legnagyobb mértékben csökkentették a torzításokat a nem hallható szintre. A hagyományos kondenzátorokat egy DC-csatolt topológiával helyettesítették. Tiszta jel bármilyen hangerőn! Egyébként van miből nagy hangerőt csinálni, mert a hálózati áramból levett maximális fogyasztás 1000 Watt lehet.

Szolgáltatásai között megtalálható a beépített digitális áramköri kártya, amely 32bit/384kHz mintavételezésű DSD-képes DAC átalakítót rejt magába. A koaxiális S/PDIF és a kettő optikai Toslink bemenet 16/24 bit, 32-192 kHz jelfeldolgozást tesznek lehetővé. Az USB bemenet USB Audio Class 2.0 szabványa akár 32 bit/384 kHz PCM-t támogatást is adhat, DSD256-ig minden jel kezelhető. A Bluetooth-eszközöket csatlakoztatva könnyen átadhatjuk a zenét. Az aptX HD támogatással akár 24 bites/48 kHz felbontású fájlokat is játszhatunk. A Bluetooth 4.1 (Smart/BLE engedélyezett) szabvány A2DP/AVRCP formátumokat támogat akár aptX HD-ig. A Cambridge Audio Edge A integrált erősítőnek nincs beépített phono-fokozata, így külön kell vásárolni hozzá, amennyiben lemezjátszót kívánunk csatlakoztatni. (ajánlott a C.A. CP2 phono – a szerk.)

A bemeneti érzékenység az A1-A2 bemeneten (RCA) 380 mV RMS, a bemeneti impedancia az A3 bemenet (XLR) esetében 47 kOhm; az A1-A2 bemeneten (RCA) szintén 47 kOhm. A készülék rendelkezik dedikált csatlakozással a televíziós készülékek használatához, ez egy az AV/Receiver esetében szokásos Audio Return Channel (ARC) HDMI csatolás.

A beépített fejhallgató erősítő 12 és 600 Ohm közötti impedancia értékekkel rendelkező minőségi fejhallgatókat képes jellel ellátni.

Az Edge A tartalmaz egy erősítő védelmi áramkört a túlmelegedés, DC feszültség és túláram okozta hibák felderítésére. A túlmelegedést a túlzottan nagy hangerővel működtetett alacsony impedanciájú hangszórók okozzák. A hőmérséklet-érzékelés folyamatosan figyelemmel kíséri a kimeneti tranzisztorok által generált hőt. Ha a belső hőmérséklet eléri a magas szintet, akkor az erősítő automatikusan lekapcsol, védve ezzel minden porcikáját. Az Edge A hatékony hangszóró védelmet is biztosít. Ha az erősítő kimenete, esetlegesen belső hiba miatt, nagy állandó feszültséget (DC) kap, egy védőáramkör észleli és megmentheti a drága hangszórókat. Az Edge A V/I (feszültség/áram) kombinált védelmet nyújt a kimeneti tranzisztorok folyamatos figyelemmel kísérésével, gyorsan reagál az átmeneti túlterhelési viszonyokra.

Az új tulajdonosok figyelmébe! Miért mozog a szabályzó gomb az EDGE A erősítő első bekapcsolásakor? Amikor az EDGE A erősítőt a dobozából kivéve legelőször bekapcsoljuk a készülék, egy kalibrálási folyamatot, önellenőrzést hajt végre, amely kb. 30 másodpercet vesz igénybe. Kérjük, ne akadályozza ezt a folyamatot, mielőtt megpróbálja használni a terméket!
Mi is csodálkoztunk, mert még ilyen kalibrálási metódust nem láttunk. Utána bejárattuk a készüléket. Már több gyártó felhívta a figyelmet arra, hogy a jó angol erősítőt kétszer kell kapcsolni. Miután megvásároltuk egyszer bekapcsoljuk és kikapcsoljuk mielőtt az örök vadászmezőkre távozunk. Miért? Mert így mindig üzemi hőmérsékleten tartjuk az erősítőket. Ennek az erősítőnek a készenléti energiafogyasztása kevesebb, mint 0,5 Watt. Nosza, használjuk minden nap!

MEGHALLGATÁS
Ismert Cd-játékosunk után kötve az alábbiakra jutottunk.

Elsőnek a West Coast Jazz jeles alakja Dave Grusin – Old Bones című száma szolgáltatta a táncra csábító muzsikát a Migration című lemezről (GRP95922). Hihetetlenül nagyszerű, nagyívű dallam a mestertől. Az együttesben nagy nevekkel találkozhatunk, mint Branford Marsalis, Hugh Masekela, Marcus Miller, Omar Hakim, Harvey Mason, akiktől egyesével is érdemes lemezt vásárolni. A könnyed szárnyalású muzsika odafigyelős hallgatásakor kiderül a hangszerelés által megvalósított milliónyi árnyalat és éppen ezért nélkülözhetetlen egy erősítő kvalitásainak megítélésekor. Cambridge Audio Edge A integrált erősítő hallgatásakor feltűnik a könnyedén erőteljes, de hihetetlen mélységgel rendelkező, átfogó hang. Úgy a ritmus, mint a melódia ábrázolásakor érzékelhetővé válik a finoman kiegyensúlyozott hangzás, mélységgel és tisztasággal, amely minden jó minőségű felvétel meghallgatásakor jelentkezik. Grusin fúziós virtuozitása, döbbenetesen gördülékeny haladása és a dallam váratlan kanyarulatai kotta nélkül is követhetők. A salsa ritmusokkal kombinált, szárnyaló rapszódiák megindítják a hallgatóban a kellemes érzést. Kapunk részleteket, felhangokat, beütéseket, akár melankóliát is, de ha úgy gondoljuk, hogy a legtöbb „gépi” jazz-előadás unalmas és hiányzik a jó dallam, akkor ez az a lemez, ami megváltoztatja az ítéletet. Széleskörű a tempó ábrázolásában, de hozza a szelíd és puha hangokat is az ütőhangszerek és a szaxofon válaszolgatásakor. A lábdobogás beindul, ez a megelégedettség egyetlen ismérve.

Norah Jones felvétele következett az első lemez, Come away with Me (72435 95691) első száma, a Don’t Know Why, kissé nyávogós énekkel, remek zongorával. Ez nem egy lány gitárral album, szerencsére kitűnő zenészek közreműködésével az együttesben készült. Brian Blade, Bill Frisell munkája nagyon rányomja bélyegét a mondanivaló kifejezésére, hozzájárulva a Grammy díj elnyeréséhez.
Az erősítő részletező képessége feloldja a dalok kissé monoton hatását. Minden zongorabillentést és zengetést imádni tudunk, mert követhetők. Figyelemre méltó a folyamatos fókuszáltság és a háromdimenziós képalkotási potenciál, abban az értelemben, hogy a szóló és az énekes – ha a hangmérnök középre tette – pontosan, elmozdulás nélkül megtalálható. Ismét a kiegyensúlyozott hangzás kerül előtérbe, természetes és meleg tónusú, de ez nem azt jelenti, hogy a magas kevés lenne vagy bármit is elkenne. Nem mos össze semmit, zenehallgatás közben konkrétan, saját hangfekvésében hamisítatlanul szólal meg minden hangszer.

Klasszikus zenére áttérve Beethoven – Violin Concerto D-major op.61 örökbecsű művét hallgattuk Itzhak Perlman és a Philharmonia Orchestra előadásában, Carlo Maria Giulini vezényletével. (Warner 0825646129973). A klasszikus zenében jártas lemezgyűjtők tudják, hogy Menuhin, Oistrakh, Kogan és Milstein után ez az Itzhak Perlman szólójával felvett a legjobb előadás.

A hangzás a finom részletek visszaadásában és magas hangnyomás-szintek esetében is precíz marad. A lineáris hangvisszaadásnak köszönhetően a lehető legrészletgazdagabb, mindez nem vész el nagyobb hangerő sem. Egy normál nappali szobában elég nehéz a koncertterem hangulatát, az ott, a 120 tagú zenekar keltette hangnyomást létrehozni, de nem lehetetlen megközelíteni. Nem is ez a lényeg, hanem a muzsika ereje, ami a lelkünkig hatol. Ez esetben, érdekes módon sikerül. Minden rezdülés és részlet világosan hallható és gyönyörű. A Beethoven hang fenséges, különösen a lírai rész, feltárva minden harmóniát és díszítést.

KONKLÚZIÓ
…”Kiválasztottuk a legjobb összetevőket és anyagokat azzal a kizárólagos céllal, hogy a tiszta, természetes hangzás legszebb artikulációját biztosítsuk”…Mindig tudatosan választunk alkatrész komponenseket, nemcsak a hangzásért, mérhető paramétereikért is. Ezt a készüléket először hallgattuk, majd később mértük. Ez azt jelenti, hogy „vakon” csak azokkal az alkatrészekkel dolgoztunk, amelyek a legdinamikusabb, a legnagyobb jelenlét érzetet, a legtöbb zeneiséget nyújtották”… – nyilatkozta Dominic Baker műszaki igazgató.

A cég többi terméke továbbra is a megfizethető kategória iskolapéldája, ami teljesen új az a fiatal mérnökök bizonyítási eredményei és a megújulási folyamat termékekben való megtestesülése. A készülékek tervezése tele van megmagyarázhatatlan dolgokkal és felfoghatatlan magyarázatokkal. A mérhető paraméterek nem fedik a készülék hangzását, leginkább akkor, ha nem azt és nem úgy mérünk, amit és ahogyan kellene.

Ennek függvényében és a tesztünk alapján joggal nevezhetjük ezt az erősítőt a Cambridge Audio új mérföldkövének. Ezzel a modellel nemcsak a jeles 50. évforduló van megünnepelve, hanem a vállalat tett egy nagy lépést a High-End kategória felé.

Pro
+ időtlen, naturalista, modern design
+ logikus, újszerű kapcsolástechnika, rövid jelút
+ könnyű kezelhetőség, jó rendszerintegráció
+ erőteljes, tiszta hangzás, akár nagy hangerőn is
+ nem lankad, nem tötyög, erősít – ez a dolga!

Kontra
– beleférhetett volna egy internet rádió

 

Forrás: Hangzásvilág.hu

 

Mini hifit készített az Advance Acoustic

Bár a kompakt, egydobozos rendszerek sokak szemében csak játékszerek, számos gyártó kínálatában megtalálhatók ezek a készülékek, amelyek kategórián belül korrekt hangminőséget nyújtanak...

 

Az ADVANCE PARIS MyCONNECT50 (790 EUR) egy könnyen kezelhető all-in rendszer. A készülék hozzáférést biztosít az internetes (rádió és streaming) szolgáltatókhoz, vezeték nélkül társítható a kompatibilis forráseszközökhöz és CD lejátszására is alkalmas. A rendszer A/B osztályú erősítőt dolgoztat, ami 2 x 60W teljesítményt biztosít, míg a digitális/analóg átalakítást Wolfson WM8740 chip végzi.

 

A kis dobozra három analóg bemenet került, amelyek közül az egyik phono MM bemenetként is használható. A gyártó ezen felül koaxiális és optikai digitális, valamint egy előlapon elhelyezett USB-A konnektort is biztosított. A fedélzeten előerősítő, mélynyomó kimenet és fejhallgató csatlakozó is található.

 

Forrás: Sztereómagazin.hu

Új hifi kábel a LessLoss kínálatában: C-MARC

 

A LessLoss kínálatában nemrégiben új hifi kábel széria debütált C-MARC néven. Az új generáció képes leszámolni napjaink túlszennyezett elektromágneses környezetivel, így okozva érzékelhető minőségjavulást házimozi vagy hifi rendszer számára.

 

A LessLoss kínálatában nemrégiben új széria debütált C-MARC néven. Az új generáció képes leszámolni napjaink túlszennyezett elektromágneses környezetivel, így okozva érzékelhető minőségjavulást házimozi vagy hifi rendszer számára.

Mi a C-MARC hifi kábel működési elve?
A C-MARC a Litze huzal elvét hasznosítja. Belsejében egymással szembecsatolt induktivitású tekercsrendszer fut, amely az energiát az egyik tekercsből a másikba keringteti. Ezt angolul „Bucking coil” néven szokták említeni. Három fő előnye van az ún. „meztelen” többszálas és tömör magos vezetékekkel szemben: nagyobb a felületi keresztmetszete, nincsen torzító hatása, emellett rugalmasabb/biztonságosabb, mint a tömör, vele azonos keresztmetszetű hifi kábelek. A sok apró szál összeadódó felülete nagyobb, mintha egyetlen tömör rézdarab vezetné a jelet. Az ellentétesen polarizált spirálok zajszűrőként viselkednek, így a C-MARC rendkívüli jel-zaj arányt képes produkálni.

A kábel szerkezete
A C-MARC hifi kábelek mindegyike többrétegű szerkezettel rendelkezik. Az összekötő és hangsugárzó kábelek közepén 24 pamutszálból font pamutrost fut, amelyet körülölel 16 db 12 szálú csokor (192 db) rézszál. Utóbbiaknak darabja 0,125 mm2 átlójú, a teljes vezető keresztmetszetük 2,304 mm2. Ezeket fedi 96 szálból font, ipari gázzal kezelt természetes pamutréteg, amin további 16 x 12 (újabb 192 db) rézszál fut körbe (a teljes vezető keresztmetszet így 4,608 mm2). Ezeket eltakarja egy áttetsző, hangminőséget nem befolyásoló, párától és nedvességtől védő poliolefin membrán, a külső köpeny pedig 32 vékony polietilén szálból készítve garantál hosszú élettartamot és kopásmentes kialakítást.

Emellett a C-MARC hifi kábelek rendkívül hajlékonyak, ami előnyt jelenthet a szűkösen installált hifi/házimozi rendszereknél. Különleges, csekély tömegű szerkezetük hatékonyan csillapítja a környezetből érkező vibrációkat, egyébiránt a kívül lévő, fényes pamut köpeny selymes hatást ad. Technikai adottságainak köszönhetően a C-MARC a jelenlegi legnémább, legtisztább jeltovábbításra képes kábelszéria.

A C-MARC hifi kábel választék
A családban találhatók RCA és XLR végződéssel szerelt analóg összekötő kábel típusok (C-MARC RCA1 és C-MARC XLR1, valamint ún. Triax kettős árnyékolású digitális összekötő C-MARC Triax), melyek nagy felbontást, higgadt és természetes dinamikát eredményeznek zenehallgatás során, ugyanakkor a hosszú távú, frusztráció és fáradtságérzet mentes hallgatói élményt segítik. Emelett tápkábelek (C-MARC Power2) és belső, pl. hangsugárzóba vagy elektronikába építhető kábelek (C-MARC HUW) is rendelkezésre áll azoknak, akik kábelből csakis a legjobbat keresik.

Forrás: Kácsa-audio.hu

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció