Menu

Cart

ÚJ MCINTOSH TERMÉKEK 2019

A McIntosh újabb négy termékkel örvendezteti meg a házimozi kedvelőit, amelyek sztereó üzemmódban is örök érvényű minőséget nyújtanak a zenehallgatásban. Az MX170 processzor a legújabb technológiával kiegészítve mindent tartalmaz, amely egy lélegzetelállító hang- és moziélmény biztosításához szükséges. A modern házimozi rendszer video igényére vonatkozóan az MX170 házimozi processzor mindent tartalmaz, amire szükség lehet. 8 HDMI be- és 4 HDMI kimenettel rendelkezik, amelyeket a rendelkezésre álló legújabb és legerősebb HDMI processzorok táplálnak. Minden HDMI-port HDCP 2.2, 18 Gbps sávszélességgel rendelkezik, hogy teljes mértékben támogassa a 4K Ultra HD képminőséget. Az Enhanced Audio Return Channel (eARC) funkció javított sávszélességet kínál, így magasabb felbontású jelet, jobb hangzást produkál a TV-ből.

 

 

A HDR10 és a Dolby Vision™ valamint a HLG formátumok teljes mértékben támogatottak. Drámai javulás észlelhető a képernyőn a szín, a kontraszt és a fényerő tekintetében. Audió-szempontból az MX170 kompatibilis az összes vezető, térhatású hangformátummal, beleértve a Dolby® Atmos, a DTS: X™ és az Auro-3D® formátumot. Magában foglalja a kifinomult RoomPerfect™ szobaakusztikai kiegyenlítő technológiát, amely segítségével bemérhető és beállítható az audió-kimenet, hogy ellensúlyozza a helység egyedi akusztikus tulajdonságait. Az MX170 a RoomPerfect üzemmóddal együttesen olyan házimozi surround hangrendszert kínál amely optimalizálja a frekvenciaválaszt, kalibrálja a hangszórókra jutó hangerőt és basszusvezérlést. A magával ragadó házimozi-élményt biztosítása érdekében az MX170 szimmetrikus kimeneteket biztosít a 15,1-es térhatású hangszóró-konfigurációhoz.

A McIntosh MX170 az analóg audio-bemeneteken kívül az összes szabványos digitális bemenettel rendelkezik, beleértve négy optikai, három koaxiális és egy USB csatolót, amelyek mindegyike akár 24 bit/192 kHz-es jeleket képes feldolgozni. A jelforrások hangminőségének maximalizálása érdekében a legfrissebb analóg-digitális átalakító technológiával rendelkezik. Az MX170 kihasználja a feldolgozási képesség legújabb fejlesztéseit, jobban teljesít, mint bármelyik korábbi McIntosh házimozi processzor. Megjelenésében az időtlenséget és a McIntosh márkára jellemző kiviteli jegyeket mutatja.

Az MX123 A/V processzor a kompromisszumok nélküli McIntosh hangminőség és a legújabb házimozi technológiák hosszú hagyománya mellett páratlan luxus szórakoztatási élményt nyújt. Kompatibilis az összes házimozi surround (Dolby®Atmos, a DTS: X™ és az Auro-3D®) formátumokkal.

 

 

Ez a modell is teljes mértékben kiszolgálja képalkotó berendezéseket a modern 4K Ultra HD videó forrásokkal, de a lehető legjobb képminőség érdekében az alacsonyabb felbontást 4K Ultra HD értékre képes növelni. A video igényekhez 7 HDMI bemenettel és 3 HDMI kimenettel rendelkezik, amelyek HDCP 2.3 kompatibilitást tesznek lehetővé. Mindegyik be- és kimenet átviszi a 18 Gbps sávszélességet a HDR (HDR) formátumok zavartalan megjelenítése érdekében. Az MX123 továbbfejlesztett digitális hangfeldolgozási képességei eredményeképpen 13.2 diszkrét audio-csatornát képes megjeleníteni, szemben az előző modell 11.2-vel. Ezek a különálló csatornák szimmetrikus XLR és aszimmetrikus RCA audio-kimeneteken keresztül érhetők el. A DSD és ALAC lejátszás képessége is megduplázódott a DSD128 és ALAC 192 kHz-re, a jobb nagy-felbontású hangteljesítmény érdekében. A HDMI csatolók egyikén eARC javított sávszélességet kínál, így nagyobb felbontású audio-jelet képes fogadni a TV-ből.

Az MX123 izgalmas új funkciója az IMAX® Enhanced képesség, amely egy szigorú teljesítmény szabvány. Az új szabványt az IMAX és a DTS® alkotta meg, hogy egységes és magasabb minőséget hozzon létre prémium minőségű eszközökön a kép- és hang-teljesítmény érdekében. Fejlett algoritmust használ, amely a legmagasabb minőségű, éles 4K HDR képek reprodukálására szolgál. Az IMAX és a DTS együttműködést írt alá a hollywoodi hangstúdiókkal akik a DTS: X kodek technológia speciális változatát használják.

Az MX123 1. streaming-opciói is a legújabb frissítéseket tartalmazza az előző modellekhez képest. Az MX123 már végrehajtja az Apple® AirPlay2® mellett a Bluetooth® és a Spotify Connect egyszerű, streaming kliensként történő kezelését mobil eszközökön. A streaming teljesítmény és a megbízhatóság elősegítése érdekében a vezeték nélküli kapcsolat továbbfejlesztésre került, magában foglalja a 2,4/5 GHz-es szélessávú átvitel-technikát. A készülékhez fejlesztett Audyssey MultEQ® segítségével az MX123 erősítő-egysége az otthoni helység egyedi akusztikai tulajdonságaihoz kalibrálható. Minden diszkrét audio-csatorna rendelkezik saját 32 bites prémium digitális-analóg átalakítóval, hogy az adathalmazból a legjobb hangminőséget kinyerhessük. A mély- és magas hangok vezérlésére a 9 sávos hangszínszabályzó manuális finomhangolást kínál. Az MX123 összekapcsolható különféle házimozi végerősítő-fokozatokkal, például az MC303, MC255, MC257, MC8207, MI128 vagy MI254 erősítőkkel. Az összes funkciót és szabályozni valót átfogó távirányító lehetővé teszik a rendszer egyszerű működtetését.

A McIntosh MC255 végerősítő a lenyűgöző teljesítménnyel rendelkezik. Az új TripleView™ teljesítménymérő egymástól függetlenül, hitelesen jelzi az erősítő három első csatornájának valós idejű teljesítményét. Három különálló ablaktábla helyett, amelyek mindegyike egyetlen VU-metert tartalmaz (ahogyan az előző 5 csatornás házimozi-erősítőn megtalálható) a könnyen olvasható, 38 cm széles TripleView „képernyővel” rendelkezik.

 

 

Az új MC255 erősítő egyéb frissítést is kapott, hogy otthoni filmszínházunkban felejthetetlen moziélményt biztosítson. A tápegység szűrő kapacitása 50%-kal nőtt, ami, az eddigiekhez képest, több mint kétszeresére növelte a dinamikát (ez a házimozi-erősítők egyik legfontosabb jellemzője), valamint javítja az alacsony frekvenciás teljesítményt. Amennyiben csak az első bal, a középső és a jobb csatornát használjuk, a teljesítmény 25%-kal növelt 200 Watt/csatornáról 250 Watt-ra, függetlenül attól, hogy 4 vagy 8 Ohm impedanciájú hangszórókhoz kerül. Ezt a függetlenséget a Dynamic Power Manager® technológia biztosítja. Az MC255 hűvösen és csendesen működik, négy McIntosh Monogrammed Heatsinks™ hűtőbordának köszönhetően. Az új hűtőbordákhoz csatlakoznak a nagy-áramú kimeneti tranzisztorok, nincs szükség zajos hűtő ventilátorokra, amelyek zavarhatják a film hangját. A speciálisan tekercselt toroid leválasztó transzformátorok szintén segítik minimalizálni a zajt.

Az MC255 jellegzetes McIntosh technológiákkal érkezik, mint például a Power Guard®, amely megakadályozza az erősítő meghibásodását és védi a hangszórókat a túlvezérlés ellen. A Sentry Monitor™ a kimenet kikapcsolásával véd a rövidzárlat ellen, ha az áram erőssége meghaladja a biztonságos üzemeltetési szintet.

 

 

Az új McIntosh MC257 végerősítő is rendelkezik az új, vonzó TripleView™ teljesítménymérővel, amely kijelzi az erősítő három első csatornájának valós idejű teljesítményét. A könnyen olvasható, 38 cm széles TripleView mérőkészülék korszerűsíti a korábbi generációs 7-csatornás házimozi-erősítőkben található három különálló mérőt. A hiteles értékeket mutató TripleView műszer három hagyományos mechanikus mérőeszközt egyesít egyetlen műszerben, hívogató mozgással mutatja a valós teljesítményt, ugyanolyan magas szinten, mint bármelyik eddigi McIntosh mérő.

Az új MC257 erősítő teljesítménye lenyűgöző, mind a 7 csatorna használatakor csatornánként 200 Watt. Függetlenül attól, hogy hány csatornát használunk, 4 vagy 8 Ohm impedanciájú a hangsugárzónk, a Dynamic Power Manager® technológia a teljesítményt magabiztos és nyugodt hangzással szinten tartja. A tápegység szűrő kapacitása 20%-kal nőtt, ami növekedést eredményezett a dinamikában és javította a basszus tartomány teljesítményt is.

Az MC257 öt McIntosh Monogrammed Heatsinks™ hűtőbordával érkezik, amelyek a nagy-teljesítményű kimeneti tranzisztorok hatékony és csendes hűtéséhez vannak rendelve. Nincs szükség zajos hűtő ventilátorokra, amelyek zavarhatják a film hangját. A speciálisan tekercselt toroid leválasztó transzformátor szintén segít minimalizálni a zajt. A hangszórók csatlakozói az új, aranyozott, „oszlop-alakú” csatolók, ellenállnak a korróziónak és biztosítják a minőségi jel továbbítását. Ha nincs bemeneti jel, az energiagazdálkodási rendszer egy meghatározott idő elteltével kikapcsolja az erősítőt.

Mindezen frissítések mellett az MC257 végerősítő olyan gyors-reagálású, szabadalmaztatott, csak a McIntosh készülékekben található technológiával rendelkezik, mint a Power Guard®, hogy megakadályozza az erősítő meghibásodását és a túlvezérlésből adódó hangszóró-károkat. A Sentry Monitor™ technológia védi az erősítőt a rövidzárlat ellen, kikapcsolja a kimeneti fokozatot, ha az áramerősség meghaladja a biztonságos üzemeltetési szintet.

 

Forrás: Hangzásvilág.hu

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

100.000 Ft feletti megrendelés esetén, Magyarország egész területére.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Tel: +36209533324, email: info@bartimexaudio.hu Hétfő-Vasárnap 8:00 - 20.00. Bemutató, árukiadás, személyes átvétel kizárólag előre egyeztetett időpontban bemutatótermünkben:1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Fizetési lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Webáruházunkban bankkártyával, utánvéttel, előreutalással és bemutatótermi átvétel esetén készpénzzel fizethet.

Garancia

Magyar jótállás

Termékeink tiszta forrásból, márkaimportőrökön keresztül, vagy közvetlen gyári importból érkeznek. A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi és az európai márkaképviseletek támogatásával értékesítjük.

Cégünk erősségei:

- Több mint tíz éves szakmai tapasztalat

- Széles termékválaszték, több mint 3000 féle termék a hi-fi, audiofil és high-end kategóriákban

- Vásárlás előtti és utáni tanácsadás

- Professzionális termék demó a bemutatótermünkben

- A termékeink többsége otthoni körülmények között is kipróbálható

- A termékeket magyar jótállási feltételekkel, magyar áfás számlával, a magyarországi márkaképviseletek támogatásával értékesítjük


Térkép

terkep

Kapcsolat

Cégnév: Bartimex Audio Bt.

Bemutatóterem:  1039 Budapest, Bivalyos u. 20.

Nyitvatartás: Kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Elérhetőség: Tel: +36209533324

Email: info@bartimexaudio.hu

Írja meg véleményét:

Hírlevél feliratkozás


Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön akcióinkról, újdonságainkról. Feliratkozását egy egyszeri 4%-os kedvezményre jogosító kuponnal honoráljuk!
Használati feltételek
Alulírott, a fenti jelölőnényzet kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje, és hírlevelet küldjön a számomra. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom.

Bejelentkezés vagy Regisztráció