Menu

Cart

Como Audio - Tom de Vesto sohasem pihen

 

 

Tom de Vesto, akinek a nevéhez több mint 40 éves eddigi pályafutása során olyan márkanevek fűződnek, mint a Cambridge SoundWorks vagy a Tivoli Audio, továbbra sem ül a babérjain. Nemrégiben mutatkozott be ugyanis legújabb projektje, a Como Audio, amely úgy tűnik, újabb egyedi kinézetű és hangzásvilágú készülékekkel ajándékozza meg a hifi világot.

 

 

A Massachusetts-i székhelyű, de Tom de Vesto olasz gyökereihez hűen a Tivoli Audióhoz hasonlóan szintén olasz nevű új cég egyértelműen a jól bevált receptet követi; igényes és egyei megjelenésű, kiváló minőségű fadobozos termékeket készít, amelyek támogatják a legújabb technológiákat, egyszerűen kezelhetők, kis helyet foglalnak, és nem válnak elavulttá. Vagyis Tom de Vesto továbbra is azt vallja, hogy a minőségi hangzáshoz nem kellenek feltétlenül óriási, dög nehéz és méregdrága készülékek, okos tervezéssel elérhetően árazott csinos és kompakt berendezésekkel is meg lehet valósítani azt.

A Como Audio jelenlegi választékénak tagjai a márkanévhez hasonlóan ezúttal szintén olasz nevekre keresztelt, többféle színben kapható AMICO, SOLO, DUETTO és MUSICA modellek mind-mind önálló egyéniségek, jellegzetes elegánsan szögletes és a Tivoli Audio készülékekhez hasonlóan egyfajta modernizált retró megjelenéssel. A különféle készülékek a multi-room funkciójuknak köszönhetően egymással is könnyedén összeköthetők így akár egy modern többhelyiséges otthoni zenerendszer is felépíthető belőlük.

 

Forrás: Hifipiac.hu

Bejelentkezés vagy Regisztráció