Menu

Cart

Megfizethető szériával jelentkezett a Cambridge Audio

Bár a társaság elsősorban a zászlóshajó EDGE sorozat fejlesztésére és a közelmúltban bemutatott, vezeték nélküli lemezjátszójára összpontosít, azért a vékonyabb pénztárcával rendelkező felhasználókról sem feledkezett meg...

 

 

A brit vállalat legújabb AX termékcsaládja két hálózati eszközt, két integrált erősítőt és két CD-lejátszót sorakoztat. Árképzés tekintetében az új sorozat a belépő szintet képviselő TOPAZ és középre pozicionált CX modellek közötti területet fedi le. Az AXA25 (229 GBP) és AXA35 (299 GBP) integrált erősítők 25W és 35W teljesítményt biztosítanak. Mindkét modell négy RCA bemenettel, 3,5 mm-es (előlapi) bemenettel, RCA kimenettel és USB-porttal rendelkezik, utóbbi konnektoron keresztül külső Bluetooth-vevőkészüléket fogadására alkalmasak. A nagyobbik készülék ezeken felül phono bemenettel és 6,3 mm-es fejhallgató kimenettel is rendelkezik.

 

 

A gyártó a komoly CD-gyűjteménnyel rendelkezőkre is gondolt. Az AXC25 (229 GBP) és AXC35 (299 GBP) CD-lejátszók egyetlen RCA kimenetet viselnek, támogatják a CD-R, CD-RW és CD-ROM lemezek lejátszását. A drágább lejátszó extráját egy belső DAC jelenti, amihez egy koaxiális digitális kimenet tartozik. Végezetül néhány szó a júliusban érkező AXR85 (349 GBP) és AXR100 (449 GBP) modellekről. Mindkét eszköz FM / AM tunerrel rendelkezik, kapunk egy beépített Bluetooth-vevőt, három analóg RCA bemenetet, egy phono szakaszt, egy 3,5 mm-es és 6,3 mm-es konnektort, s dedikált mélysugárzó csatlakozót. A kisebbik modell 84W teljesítményt biztosít, míg a nagyobbik 100W teljesítménnyel, extra optikai és koaxiális bemenettel büszkélkedhet. A nagyobbik készülék igény esetén két pár hangsugárzó kezelésére is alkalmas.

 

Forrás: Sztereómagazin.hu

Bejelentkezés vagy Regisztráció